Nokia Lumia 520: Všeobecná diskuse
tak jsem po cca 4 týdnech přešel z 520 na 920
tyrkysová 520 jako nová za 3000 k mání
a coze ti na 520 chybalo ?
Re: Nokia Lumia 520: Všeobecná diskuse
vlastne nic, akorat jsem chtel lepsi fotak. ale tak nadsenej jak z 520ky nejsem, takovy smiseny pocity [DISAPPOINTED FACE]
Zdravim vsetkych tento telefon je moja prva dotykovka mam ho len par dni ani za certa neviem prist nato ako sa zmeni pin mozte my niekto napisat? Vdaka Franco
nastavenia>>aplikacie>>telefon>>zmenit pin
PUZDRO
Velakrat sa mi stava,ze mi zazvoni mobil a ja mam ruky spinave od prachu..chytat s takymi prstemi displej nie je pohvie co..Riesila by to folia..ale davat ju tam len ked idem nieco robit je nezmysel..
Hladam teda puzdro,ktore by chranilo aj sklicko displeja,ale zaroven umoznoval s displejom pracovat..Nieco ako priehladny "prezervativ" co by som dal na mobil ..
Velakrat sa mi stava,ze mi zazvoni mobil a ja mam ruky spinave od prachu..chytat s takymi prstemi displej nie je pohvie co..Riesila by to folia..ale davat ju tam len ked idem nieco robit je nezmysel..
Hladam teda puzdro,ktore by chranilo aj sklicko displeja,ale zaroven umoznoval s displejom pracovat..Nieco ako priehladny "prezervativ" co by som dal na mobil ..
Prosím vás jakou verzi Bluetooth ma 520? nějak to nemužu najít. Nemá náhodou Bluetooth 4? Díky za odpověď
"lumia 520 bluetooth version" som zadal do google a vyskocilo mi ze ma 4ku
-
Jakub Karásek
- redaktor

- Zařízení: LG V30, Nokia Lumia 950 XL
Rekl bych, ze pouziti bluetooth je u WP omezene jen na sluchatka a posilani souboru u Nokii, na nejaky jiny periferie asi ne. Nehlede na to, ze aplikace endomondo nic takoveho neumoznuje
Dobrý den, tak mám tento foun druhý den.
Maximální nadšení
Jen 2 věci jsem nějak nepobral
Můžete mě někno pomoct...prosím.
Na odemykací obrazovce mám datum stále v angličtině-nevím proč a kde to změnit?!
Tel. je koupen z oficiální distribuce v ČR.
A druhá věc, nedaří se mě připojit k PC-win7 v PC se snaží, ale bohužel nic ...
Je podmínkou připojení k PC paměťová karta? Tu v tel. nemám.
Předem díky za pomoc či nápady.
Maximální nadšení
Jen 2 věci jsem nějak nepobral
Na odemykací obrazovce mám datum stále v angličtině-nevím proč a kde to změnit?!
Tel. je koupen z oficiální distribuce v ČR.
A druhá věc, nedaří se mě připojit k PC-win7 v PC se snaží, ale bohužel nic ...
Je podmínkou připojení k PC paměťová karta? Tu v tel. nemám.
Předem díky za pomoc či nápady.
-
Jakub Karásek
- redaktor

- Zařízení: LG V30, Nokia Lumia 950 XL
1. nastavení - jazyk + oblast a tam všude vybrat češtinu
2. telefon by se měl normálně přihlásit jako další disk, paměťová karta není nutná. Je počítač připojen k internetu? (aby si případně dotáhl nějaké nezbytné aktualizace?)
2. telefon by se měl normálně přihlásit jako další disk, paměťová karta není nutná. Je počítač připojen k internetu? (aby si případně dotáhl nějaké nezbytné aktualizace?)
jj PC je k netu stále...
Tak už se to podařilo- restart founu a chytlo se to...
Díky za pomoc s nastavením jazyku, jedna z voleb nebyla čeština...
Tak už se to podařilo- restart founu a chytlo se to...
Díky za pomoc s nastavením jazyku, jedna z voleb nebyla čeština...
ten fb chat vie pekne potrapit baterku..
od vcera som ho zapol len obcas..nabijal som pred 21 hodinami a teraz mam 77% stav baterie
samozrejme chat papa baterku len ked sa pise..pri necinnosti to jecca rovnake ako pri vypnutom chate
od vcera som ho zapol len obcas..nabijal som pred 21 hodinami a teraz mam 77% stav baterie
samozrejme chat papa baterku len ked sa pise..pri necinnosti to jecca rovnake ako pri vypnutom chate
Zdravím, používáte někdo folii na display-případně jakou?
Aby se dala nalepit bez bublin a nezhoršila citlivost a spíše pokud možno zmírnila lesk displeje...
Díky za rady.
Aby se dala nalepit bez bublin a nezhoršila citlivost a spíše pokud možno zmírnila lesk displeje...
Díky za rady.
-
bigt
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nexus 5X, Nvidia Shield K1, Acer 1810TZ
No na starém telefonu jsem měl matnou Brando a byla to špička.
- mato289
- smartguru

- Zařízení: Xiaomi Mi Max
Odporúčam Invisible Shield..
Ta Invisible Shield se lepí na sucho, nebo pomocí tekutiny?
tekutina..mal som ju na starom fone..po tyzdni sla prec
Myslím si, že když mobil nebudeš nosit v kapse s klíči, tak fólii nepotřebuješ. To sklo vydrží rozhodně víc, než plastové rezistivní displaye, nebo kdejaká fólie.Gogovich wrote:Zdravím, používáte někdo folii na display-případně jakou?
Díky za rady.
Bohuzial, na L920 som mal skrabance prvy tyzden nosenia vo vrecku rifli (samozrejme samotnu bez klucov). GG je proti rozbitiu nie proti poskriabaniu. Minimalne by som doporucil nejake puzdro