Android a Google play
Android a Google play
Ahoj chtěl bych se zeptat jestli každý android ma automaticky google play nebo je to jen pro značky jako sony samsung atd ... chtěl bych si koupit tel z činy ale s androidem vychazí to o dost levněji ale chtěl bych tam mít i google play ale nevyznám se ... předtím sem mněl jen WP 7.5 a 7.8 ale chyběl mi pravě google play tak mi na tom zaleží dík za každou odpověď
-
Jumbo78
- moderátor

- Zařízení: iPhone 7+ 256 GB
Re: Android a Google play
To záleží na ROM od výrobce. Je třeba přečíst popis daného telefonu a nejlépe hledat zkušenosti uživatelů...
Android a Google play
jestli pomůže tak tady je odkaz na tel http://www.chinagrabber.com/mobile-phon ... 0-480.html" onclick="window.open(this.href);return false; a rom má 256 mb
-
Jumbo78
- moderátor

Tento rozhodně nedoporučuji... Cena není všechno. Koukni když tak na mnshop.cz, tam máš i záruku a je to prověřený člověk!
P.S. ROM jsem myslel verzi firmware, ne velikost ;)
P.S. ROM jsem myslel verzi firmware, ne velikost ;)
Android a Google play
tady je stránka na tel v cz http://mobily.aukro.cz/h10-android-4-2- ... 00931.html" onclick="window.open(this.href);return false; tento sem chtěl koupit co tenhle ??
Android a Google play
popřipadě bych poprosil proč nevbrat , podle čeho hledat tel ja fant nwm na co se divat ... dík moc
-
Jumbo78
- moderátor

Jestli chceš levný telefon, ale aby byl aspoň použitelný, obrať se na Tomáše Kubce tady na fóru.
Ten druhý co jsi poslal je to samé, v bleděrůžové...
Ten druhý co jsi poslal je to samé, v bleděrůžové...
Android a Google play
mno ale rád bych věděl co je na něm tak špatného proč je nepoužitelný ?
-
Jumbo78
- moderátor

Uz jenom ta velikost paměti a další parametry. Ale to je na delší diskuzi. Jo a omlouvám se, Tomáš Kubec je na androidforu...
Android a Google play
tak já sem mněl nokiu lumia 610 ta má stejnou ram a procesor temněř stejny a šlapala mi perfektně a nikdy se ani nezadrhla tak pravě netuším proč by to mnělo vadit ikdyž je pravda se android se po čase seká a WP ne ...
Android a Google play
Dám teda na vás a připlatím si pro výkonější ram 512mb je to lepší ? mněl by smysl ? http://mobily.aukro.cz/novinka-lenovo-a ... 05472.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Android a Google play
Android ma v podstate minimalne poziadavky aspon 768MB RAM, kazdopadne bez 1GB RAM by som nekupoval a ten co si si postol s 512MB RAM zabudni.. Pokial chce PLYNULY telefon v tejto cene, tak bud opat WP8 alebo na Android aspon s 1GHz VYKONNYM dvojjadrom (nie MTK ale Snapdragon) a 1GB RAM.. a aj to bude vselijake...Konwaa wrote:tak já sem mněl nokiu lumia 610 ta má stejnou ram a procesor temněř stejny a šlapala mi perfektně a nikdy se ani nezadrhla tak pravě netuším proč by to mnělo vadit ikdyž je pravda se android se po čase seká a WP ne ...
WP bolo optimalizovane aj na chod na 256MB RAM ale napr. taky skype tam ist nemohol.. takze tak..
Android a Google play
tak ja mam xperia play kamoši S duos,S advance,Young a GIO všechny maj 512 a šlapou jak hodinky
Android a Google play
Tohle musí bejt troll.
Android a Google play
tak piše jim to dostupna kolem 500mb gio ma mene ale to neva asi si koupim vykonejši verzi s 1gb snad se to vyplatí