Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
-
mceza
Kamarád, co si na mé doporučení koupil 920 se mi už začíná smát za větu "to nejde, ale možná v příští aktualizaci..."
Bohužel WP8 je velmi mladá platforma a MS se soustředí hlavně na věci, co nikdo nemá. A ty věci, co by každý ve svém telefonu ucenil už jsou pro něj vedlejší. Ale koneckonců prořád jsme na tom s NFC lépe, jak majitelé iPhonů :D
Bohužel WP8 je velmi mladá platforma a MS se soustředí hlavně na věci, co nikdo nemá. A ty věci, co by každý ve svém telefonu ucenil už jsou pro něj vedlejší. Ale koneckonců prořád jsme na tom s NFC lépe, jak majitelé iPhonů :D
Prosim vas, kde moze byt problem ? Sem-tam po odblokovani displeja je tak 3/4 displeja cierna a na spodku su ako keby "rozliate farby" .. Trva to len par sekund a potom je to fajn .. A dalsia vec, je normalne ze mi ten glance screen (presnejsie ten cas) meni polohu ? Je to mozno hlupa otazka tak sa ospravedlnujem, ale predtym mi to nerobilo a cas bol vzdy dole v lavo .. Mozno som len nepozorny
dakujem
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Pokud to dela i na cistem telefonu po HR,muze to byt s velkou pravdepodobnosti vada displeje,uz jsem se s tim setkal.Sem-tam po odblokovani displeja je tak 3/4 displeja cierna a na spodku su ako keby "rozliate farby" .. Trva to len par sekund a potom je to fajn
Samozrejme ,ze meni polohu(je to v poradku),protoze nejen u Amoled displeju by dochazelo k vypalovani,kdyby hodiny staly na miste.A dalsia vec, je normalne ze mi ten glance screen (presnejsie ten cas) meni polohu ? Je to mozno hlupa otazka
-
Jakub Karásek
- redaktor

- Zařízení: LG V30, Nokia Lumia 950 XL
Chci se zeptat majitelů L920 používajících aplikaci Endomondo, zdali Vám funguje korektně. Co jsem měl v ruce WP8 telefony, tak vždy zaznamenávaly špatně výšku, řádově v desetitisících metrů, zatímco WP7 telefony byly bez potíží. Uvažuji o koupi L920, proto by mě to zajímalo
-
tslany
- smartmaniak

- Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Promazáno od OT. Chlapy noták, já vím že vás to baví se tu dohadovat, a pak ty příspěvky navzájem nahlásit všechny, ale kdo to pak má po vás pořád mazat? 
Htcjirka - dakujem za rychlu odpoved. Mam pocit ze mi to robilo aj pred amberom a aj teraz ( medzitym HR) takze mozno ako vravis je to chyba displeja, no telefon mam len 3 mesiace takzr dost ma to znepokojuje. Nerobi to sice casto, ale predsa :/
Chtěl bych se zeptat, jak vám funguje řazená umělců/kapel v přehrávači? Mně to například Muse, Mobyho řadí pod L, kdežto M83 už je normálně pod M.
-
htcjirka
- smartmaniak

stano239 : Ano,i na zahranicncich forech se par uzivatelu setkalo s takovym podobnym chovanim a na vine byl displej,bohuzel.
Htcjirka - dalo by sa to v pohode reklamovat ? Telefon mam od Orange SK ( cz/sk ) verzia a amber som vykonal cez NSU .. To by bol mozno trocha pruser ( NSU )
-
htcjirka
- smartmaniak

NSU neni pruser,protoze nemenis product code a flashujes tak rom se stejnym product code.Takze se neni ceho obavat a reklamovat s klidem muzes.
-
finchcz
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy A5 (2017), Lumia 920 (WP8.1)
musis mit spravne vyplneny tagy, nejlepe verzi id3v2(.3), ja na to pouzivam Mp3tag. co je ale treba zajimave, tak u delsich setu se v seznamu umelcu se ani jeden interpret neobjevuje. pro jednotlive tracky, ktere maji tagy vyplneny uplne stejne (skladba, umelec, album) se v seznamu umelcu objevuji...sofair wrote:Chtěl bych se zeptat, jak vám funguje řazená umělců/kapel v přehrávači? Mně to například Muse, Mobyho řadí pod L, kdežto M83 už je normálně pod M.
a mel bych opet dotaz (na ktery ale bohuzel tusim odpoved). jde nejak zmenit nastaveni vychozich programu, napr. misto IE jiny prohlizec, misto aplikace Fotoaparat napr. Nokia Pro Cam atd.?
Dakujem, no este asi pockam .. Zatial sa mi to stane tak 1x za 2-3 dni, tak ked to bude intenzivnejsie pojdem to reklamovat .. Len neviem ako by som to chlapikovi v Orange dokazal .. Myslim si ze by to tam poslali tak na mesiac a po mesiaci ze ziadna chyba sa nenasla.
IE nejde změnit.finchcz wrote: a mel bych opet dotaz (na ktery ale bohuzel tusim odpoved). jde nejak zmenit nastaveni vychozich programu, napr. misto IE jiny prohlizec, misto aplikace Fotoaparat napr. Nokia Pro Cam atd.?
Fotoaparát - některé povolené jdou změnit (myslím, že to je zatím jen Nokia Pro Cam) - nastavení, aplikace, fotky+fotoaparát. Tedy tam se dá nastavit, jaká aplikace se spustí po stisknutí tlačítka fotoaparátu.
-
finchcz
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy A5 (2017), Lumia 920 (WP8.1)
to samozrejme vim, ale kdyz jsem zkousel v aplikaci Facebook pridat fotku vyfocenim, tak se stejne otevre Fotoaparat. zase Foursquare otevre jeste jinou aplikaci, kde jde dokonce i zmenit rozliseni, ktery napr. v Nokia Pro Cam nejde, zvlastni 
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
toto už bylo řešeno ve fóru několikrát.sofair wrote:Chtěl bych se zeptat, jak vám funguje řazená umělců/kapel v přehrávači? Mně to například Muse, Mobyho řadí pod L, kdežto M83 už je normálně pod M.
a) tento dotaz nepatří do sekce lumia 920, ale do sekce operační systém, protože se týká systému, nikoliv lumie 920 (sysém je všude stejný, stejně tak tato chyba)
b) vymaž všechny mp3, restartuj telefon a nahraj je zpět do telefonu. Tato chyba bývá po update telefonu. Mělo by to pomoci.
hledal jsem na fóru o bezdrátové nabíječce DT 901, nenašel, může být neustále zapojená i bez mobilu(je bez odběru)? Díky za odpověď či navedení na stránky ... . AX
- mato289
- smartguru

- Zařízení: Xiaomi Mi Max
to by zaujímalo aj mňa..no najlepšie by bolo ak by som si to zistil tými hodinami, ktoré ukazujú spotrebu energie..no bohužial ich nemám k dispozícii
-
FraDiavolo
- přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 920
Něco ta nabíječka žere, ale určitě míň než většina televizí ve Stand-by režimu.
-
steelspace
- smartmaniak

- Zařízení: L920, L930, L950 XL, iPhone 7 Plus
Bude to naprosté minimum.
Code: Select all
http://www.wpcentral.com/nokia-camera-now-available-combines-pro-cam-and-smart-cam-one-photo-appdostupné aj na 920