Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
No ale stejne i tak, to je fakt takovy problem to davat na nabijecku na noc? Neni to i pohodlnejsi? Rano se probudim, telefon je plne nabity a ja s nim vydrzim do vecera a nemusim pres den resit nejake nabijeni. A navic, samovybiti muze potkat kohokoli s kterymkoli telefonem a pro vetsinu se to rovna tomu, ze zaspi, protoze budik nezazvoni. Telefon si to nabijeni sam reguluje, takze se nemusis bat, ze by si telefon takovym nabijenim nejak poskodil, cili je jedno jestli nabijis pri 90% nebo pri 20%...
PAnebože... Páni riešite kraviny namiesto toho, aby sme k niečomu dospeli, čo by mohlo pomôcť niekomu inému. Naozaj skvelá rada dať si ho na noc do nabíjačky... Keďže mi to problém asi ťažko vyrieši, tak aj keby som ho tam mal, tak za 6 hodím je mŕtvy...
Ale ďakujem aj za tú radu...
Insider som vyhodil, ale nespravil som reset, tak uvidím. Po samotnom odinštalovaní žiadna zmena. Za 5 hodín 67% dole...
Romku mám tú austrálsku 3049 myslím.
Ale ďakujem aj za tú radu...
Insider som vyhodil, ale nespravil som reset, tak uvidím. Po samotnom odinštalovaní žiadna zmena. Za 5 hodín 67% dole...
Romku mám tú austrálsku 3049 myslím.
- mato289
- smartguru

- Zařízení: Xiaomi Mi Max
som zvedavý, či to ustane, alebo nie.. v mojom prípade pomohol až HR..( len dodám, že telefón sa hrial aj pri zhasnutom displeji..)
Stává se vám také, že při hovoru nefunguje čidlo na vypnutí displeje? Velmi často tak hovor nechtěně ukončím dotykem tváře. Když mobil vypnu a zapnu tak to třeba chvíli funguje, někdy den, ale někdy třeba jen jeden hovor :-/
- mato289
- smartguru

nie, to by sa stávať nemalo...nenachádza sa náhodou prach pod sklom, ktorý bráni spravnej funkcii proximity senzora ? ak nie, tak by som to riešil reklamačnou cestou..
-
ingi88
- nováček

- Zařízení: Samsung Galaxy Note 3
K baterkám - osobně jsem problém neměl, ale všiml jsem si velmi rozdílné doby nabíjení, kdy jednou mi telefon z cca 30% nabil do 100% cca za hodinu a něco, pak jsem zase nabíjel v podobných podmínkách skoro tři hodiny. Podle mě za to nemůže na 100% nějaká aplikace ale také přímo SW, který buguje u zobrazení stavu baterie. Jinak neskutečný žrout byla nějaká (dokonce jsem si ji zaplatil - já tydýt) aplikace na monitoring baterky tak jsem to už do telefonu nedával...
Vyhýbám se nabíjení přes USB a nabíjel jsem výhradně ze zásuvky, neměl jsem až na jeden dva případy žádné problémy. Takže určitě telefon nevytahovat hned po nabití ale nějakou dobu ho v nabíječce nechat... Za zkoušku to stojí...
Jinak bohužel jsem aktuálně bez telefonu, nevibrující L925 vrácena a bohužel, kus který jsem měl dostat za svůj vadný pro jistotu nešel vůbec zapnout (pobočky nokia-obchod kvůli toho zřejmě budou nárazově kontrolovat všechny L925)...
Takže aktuálně jsem to vzdal a čekám, co bude dál (22.10. nokia world), na jednu L925 jsem se byl podívat v alfa.cz ale odradil mě praskající kryt a ohryzaný hliník kolem displeje... Tolik k mému nekončícímu příběhu o koupi telefonu, aktuálně jsem zaseknutý na 7mi kusech za cca ani ne měsíc (navíc nepočítám 3, které jsem ani nekoupil)
Vyhýbám se nabíjení přes USB a nabíjel jsem výhradně ze zásuvky, neměl jsem až na jeden dva případy žádné problémy. Takže určitě telefon nevytahovat hned po nabití ale nějakou dobu ho v nabíječce nechat... Za zkoušku to stojí...
Jinak bohužel jsem aktuálně bez telefonu, nevibrující L925 vrácena a bohužel, kus který jsem měl dostat za svůj vadný pro jistotu nešel vůbec zapnout (pobočky nokia-obchod kvůli toho zřejmě budou nárazově kontrolovat všechny L925)...
Takže aktuálně jsem to vzdal a čekám, co bude dál (22.10. nokia world), na jednu L925 jsem se byl podívat v alfa.cz ale odradil mě praskající kryt a ohryzaný hliník kolem displeje... Tolik k mému nekončícímu příběhu o koupi telefonu, aktuálně jsem zaseknutý na 7mi kusech za cca ani ne měsíc (navíc nepočítám 3, které jsem ani nekoupil)
Jedině, že by mi to dělal Screenshield a je pravda, že to pozoruji od té doby co ho mám na displeji
- mato289
- smartguru

neviem ako je to na Screenshield, je tam výrez na proximity senzor ? (ja používam Invisible Shield a tam ten výrez je)
Výřez mám jenom pro reproduktor a kameru senzor je pod folií
- mato289
- smartguru

tak problém bude určite vo fólii, nabuduce je treba vybrať fóliu s výrezom 
tomato: Samozrejme ze to nebyla rada, ale bylo to mysleno obecne. Pokud je tvuj telefon za 6h out, mas v podstate 3 moznosti a to bud odinstalovat postupne vsechny aplikace nebo nejlepe rovnou hard reset a pokud po tehle krocich samovybijeni nepomine, tak reklamace.
Ohledne vydrze jsem mel osobne asi tak 1-2x problem kdy mi to za noc (tedy ze byl telefon asi 7h v klidu) kleslo o 20-30%. Odinstaloval jsem vsechny nepotrebne aplikace, provedl soft reset a pak uz to jelo v pohode, ted je to tak do 5% i min, coz povazuju za ok. Ale kdyz mam nabito na 100% a s telefonem nic nedelam, vydrzi tam tech 100% i nekolik hodin. Ale stejne vetsinou v noci ho mam na nabijecce a jen obcas pro test ho tam nedam. Ted jsem nahodil gdr3, tak doufam ze se nic nepodela.
Ohledne vydrze jsem mel osobne asi tak 1-2x problem kdy mi to za noc (tedy ze byl telefon asi 7h v klidu) kleslo o 20-30%. Odinstaloval jsem vsechny nepotrebne aplikace, provedl soft reset a pak uz to jelo v pohode, ted je to tak do 5% i min, coz povazuju za ok. Ale kdyz mam nabito na 100% a s telefonem nic nedelam, vydrzi tam tech 100% i nekolik hodin. Ale stejne vetsinou v noci ho mam na nabijecce a jen obcas pro test ho tam nedam. Ted jsem nahodil gdr3, tak doufam ze se nic nepodela.
Má problém, který vznikl činností ze strany uživatele. Je velmi jednoduché hodit chybu na hardware nebo systém. Pokud se někdo nedrží rad a tvrdí zarytě to své, těžko pomoci.mmmm. wrote:...moje Nokie má problém se samovybíjením...
Takže znovu opakuji to, co už tu zaznělo:
- na noc zkontrolovat vypnutá data, wifi, gps, BT. Pokud se bude MT stále sám RYCHLE vybíjet, není chyba stran systému, ale aplikací, proto...
- odmazávat po jedné aplikace a sledovat vývoj nebo ještě lépe udělat rovnou hard-reset, znovu sledovat stav baterie a po jedné přidávat požadované aplikace.
...než jsem si L920 koupil, pročetl jsem zběžně tuto diskuzi a dál ji asi měsíc před koupí četl dál, tudíž jsem při nákupu věděl do čeho jdu, co mám očekávat. Poslední dobou a hlavně po prudké slevě na L920 se mi zdá, že se vyrojila spousta uživatelů, kteří nakoupí bez minimální znalosti přístroje, a pak se diví a vypisují. Člověk pak prochází diskuzí, kde ze 3 stránek balastu je 1 příspěvek s nějakou přínosnou informací.
Jaky vliv na spotrebu a samotny IPS displej ma vyuzivani funkce zobrazeni hodin pri zamknutem telefonu?
A jak pročítám poslední stránky, tak bych řekl, že "chytrej jak rádio" je zrovna uživatel mmmm. Všechno ví a zná.
A ať si popíchnu, tak dávám každý večer na nabíječku. Je to jednoduché položit na podložku a nechat nabíjet. A vůbec mi nevadí, že je tam ještě večer třeba 70%. Je to zvyk už od WM a dělám to s každým telefonem.
A ať si popíchnu, tak dávám každý večer na nabíječku. Je to jednoduché položit na podložku a nechat nabíjet. A vůbec mi nevadí, že je tam ještě večer třeba 70%. Je to zvyk už od WM a dělám to s každým telefonem.
Když se tu řeší problém s baterií... Mě se občas stává, že po vytažení mobilu z nabíječky mi úroveň nabití klesne (i na 60%). Po vypnutí a zapnutí telefonu je úroveň 100% 
-
camouflage
- nováček

- Zařízení: Noka Lumia 920 DT- 901 CC 1043 BH 907 All Black
Zdarec, taková zajímavost se mi dneska stala. Uložený kontakt s přiřazeným vlastním vyzváněním se mi dnes při příchozím hovoru zobrazil jen jako neznámé číslo se standartním zvoněním. Koukal jsem jako vrána. Volám zpět z kontaktu a zase zobrazení jako na neznámý kontakt. Restartoval jsem Lumču a vše OK. To jsou mi věci 
Nemáš ho tam 2x?
-
camouflage
- nováček

- Zařízení: Noka Lumia 920 DT- 901 CC 1043 BH 907 All Black
Nee nemám koukal jsem.
...a X uživatelů, kteří tento problém nepozorují i přes to, že přes noc nenabíjí.
- na noc zkontrolovat vypnutá data, wifi, gps, BT. Pokud se bude MT stále sám RYCHLE vybíjet, není chyba stran systému, ale aplikací, proto...
- odmazávat po jedné aplikace a sledovat vývoj nebo ještě lépe udělat rovnou hard-reset, znovu sledovat stav baterie a po jedné přidávat požadované aplikace.
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
OT PROMAZÁNO...