Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
aj moja lumia sa tak vybila v normálnom režime (sieť 2G, pri vypnutom displeji vypnutá wifi, vypnutý glance)
Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
Chlapi pouzivate nejakou folii nebo ne? Jinak u baterky mi stacilo vypnout nokia navigaci na pozadi a uz drzi pekne
- mato289
- smartguru

- Zařízení: Xiaomi Mi Max
Ja používam Invisible Shield a nemôžem na ňu povedať krivé slovo.Prvý kus bol nejaký chybný, tak som ho poslal na reklamaciu, ktorá prebehla bezproblémovo.Druhý kus už sedí parádne.
no a co displej uz schytal nejake skrabance? Prave za ja vcera koupil obycejnou a na tech okrajich displeje si ani nesedla a vypadala hrozne. Tak sla pryc no a ted vaham zda kupovat jinoumceza wrote:Ne, folie se mi hnusí.
Ahojte, tak asi som Lumiu zakríkol, ale niečo žere baterku ako sviňa. čo 20min to 6%... Za noc je mŕtva. Pomôže len flight mode aby sa nevybila...Mám pocit, že mi to začalo robiť po aktualizácii Isideru, tak som ho vyhodil a uvidím...
Keď sa aj pozriem do grafu insider, resp do tých 20 min. výpisov, tak mi po "samovoľnom vypnutí wifi" - ja som ho nevypínal - zožralo za 20 min 16% šťavy...
Kua
Keď sa aj pozriem do grafu insider, resp do tých 20 min. výpisov, tak mi po "samovoľnom vypnutí wifi" - ja som ho nevypínal - zožralo za 20 min 16% šťavy...
Kua
- mato289
- smartguru

- Zařízení: Xiaomi Mi Max
určite to bude insiderom..mal som rovnaký problém..baterka bola za 6hodin zo 100% na cca 18%..spravil som HardReset a od vtedy je to v poriadku..tomato wrote:Ahojte, tak asi som Lumiu zakríkol, ale niečo žere baterku ako sviňa. čo 20min to 6%... Za noc je mŕtva. Pomôže len flight mode aby sa nevybila...Mám pocit, že mi to začalo robiť po aktualizácii Isideru, tak som ho vyhodil a uvidím...
Kua
mne nerobi problem
Taky ho používám bez problémů, hlavně pro rychlý přístup k více nastavení.
-
mceza
Ač přílišené vybíjení 920 není dobrá věc a je to samozřejmě špatné, pořád dokola si v tomto tématu kladu jednu otázku: PROČ SAKRA NEJSTE SCHOPNÍ DÁVAT SI TELEFON NA NOC DO NABÍJEČKY?
Ano, příčina se nevyřeší, problém ale minimalizuje.
Ano, příčina se nevyřeší, problém ale minimalizuje.
Jo tak me vybiti za noc nehrozi kazdou noc nabijim 
-
mceza
mmmm.: však já neříkám, že je to v pořádku. Je to chyba. Čtu tady jen samé "vybil se mi přes noc". V noci snad telefon nikam nosit nepotřebuju, ne? Tak co je za problém ho v té nabíječce mít. Všichni furt řeší různé módy letadlo a podobně...
Ano, také se mi mobil sám od sebe čas od času rychle vybije. Ano, také mě to štve. Ale v noci se mi to ještě nestalo. A proč? Protože ho mám na nabíječce...
Ano, také se mi mobil sám od sebe čas od času rychle vybije. Ano, také mě to štve. Ale v noci se mi to ještě nestalo. A proč? Protože ho mám na nabíječce...
uz zas ma zradil telefon neide mi ho zas zapnut ani po tvrdom restarte
ak nejde zapnúť po vybití, nechaj ho niekoľko hodín tak. bez nabíjačky a potom by na nej mal naskočiť
hej, s 80% ho dám na nabíjačku na 8 hodín večer
hej, s 80% ho dám na nabíjačku na 8 hodín večer
-
Manek49
- smartguru

- Zařízení: iPhone 5C
dark_hood wrote: hej, s 80% ho dám na nabíjačku na 8 hodín večer
A ty si myslíš, ze to něčemu vadí?
O samotny WP ani tak nejde, to skor samotna Nokia ma (a vzdy mala) problem so spolahlivostou svojich zariadeni.
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Mmmm. : Tak to má přítelkyně docela štěstí. Oba kolegové, co mají v práci iP (4S a 5) neustále něco řeší.. A zrovna vybíjení baterky je nejčastější potíž. Pravidelně jim na obědě půjčuju l920, aby mohli něco vyřešit přes TeamViewer, protože ty jejich strojky jsou vybité..
Tak asi to pouzivas min nez kolegove, protoze iPhone ma na 1450mAh naprosto luxusni vydrz. Kdyby ho Apple delal s 3000mAh tak je to zarizeni snu, ukaz mi zarizeni co da s takovou kapacitou baterky 10 hodin browsovani. 920 da sotva 6.
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
No, já spíš chtěl napsat, že telefonu asi dáváš víc zabrat, než přítelkyně 
používáme to plus mínus stejně, s tím, že já mám občas ještě handycap hodiny v MHD (kolegové jezdí vždy autem)
tím ovšem nechci říci, že někde není bug s vybíjením (a je jedno, jestli za to může aplikace, nebo systém), taky mne to potkalo. Trvalo to tři dny a už je to od té doby OK (měsíc).
používáme to plus mínus stejně, s tím, že já mám občas ještě handycap hodiny v MHD (kolegové jezdí vždy autem)
tím ovšem nechci říci, že někde není bug s vybíjením (a je jedno, jestli za to může aplikace, nebo systém), taky mne to potkalo. Trvalo to tři dny a už je to od té doby OK (měsíc).
Testy rikaji, ze iPhone da 9-10 hodin brouzdani a nebo videa (to mam plus minus overene), tohle da fakt malo telefonu i s dvojnasobnou baterii, bohuzel to je fakt.