Dnes oficiální uvedení prohlížeče
http://wmpoweruser.com/maxthon-cloud-br ... ows-phone/" onclick="window.open(this.href);return false;
Maxthon browser
-
zlaty bulo sicilsky
- nováček

- Zařízení: Nolia Lumia 820
Maxthon browser
Tak jsem nainstaloval, přihlášení k účtu a synchronizace se stolní verzí v pořádku. A zítra se trošku na něj mrknu.
-
tslany
- smartmaniak

- Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Maxthon browser
Maxthon jsem na PC naposled používal před 6 lety, stále používá jádro IE resp. jde zvolit, aby vykresloval pomocí IE? Mobilní vypadá relativně použitelně, a synchronizace s desktopem by občas bodla.
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Maxthon browser
Maxthon jsem přestal používat ve chvíli uvedení IE9.. Jsem zvědav, co předvedou na mobilu. Přechod na webkit se myslím příliš nepodařil, ztratil rychlost, získal ještě menší stabilitu a s kompatibilitou to šlo taky od desíti k pěti. Je na tom hůř, než konkurence na stejném jádru..
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Maxthon browser
Tak jsem tomu dal šanci a na první pokus je to velmi dobré. Historie v tabech je fantasticky vyřešená, rychlost načítání stránek je tak perfektní..
-
bigt
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nexus 5X, Nvidia Shield K1, Acer 1810TZ
Maxthon browser
Počáteční nadšení vystřídalo zklamání, na EDGE to nenačte nic. Během půl hodiny zkoušení 3x spadl. Nejde nic nastavit (mobilní klasické zobrazení, vymazání hesel atd.)
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

- Zařízení: Microsoft Lumia 950
Maxthon browser
Má své mouchy, ale musím uznat, že mi imponuje rychlost načítání webu a ovládání + historie prohlížení, to je úplně super.
Trpí ale často záseky v prostředí a ne zrovna krátké. Nelze volit mezi klasickou a mobilní verzí webu, nelze zvolit či ukládat hesla apod.
ale lze to používat, snad to trošku vyladí.
Trpí ale často záseky v prostředí a ne zrovna krátké. Nelze volit mezi klasickou a mobilní verzí webu, nelze zvolit či ukládat hesla apod.
ale lze to používat, snad to trošku vyladí.