Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
- Stimpi
- nováček

- Zařízení: Lumia 920, Nexus 7
V programech a jmenuje se to "Hotmail"
dik za info , nasmerovals me dobrym smerem , vyreseno
-
Nyny
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia
Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
Tak zezačátku nic moc, pak jsem si na to celkem zvyknul, i když si stále myslím, že by to v uchu mohlo držet líp. Ale teď jsem někde potratil tu gumu co se strká do ucha a nemůžu nikde na netu najít, kde by se dala koupit náhradní.vojta66 wrote:Jak jsi s ním spokojený , Nyny?
Potvrzuji, taky se mi to stalo v režimu letadlo. Od té doby jsem letadlo nezapínal a už se to bohudík nestalo. Každopádně od té doby mně stále zlobí to špatné odečítání baterie, které jsem nevyřešil ani nepřišel na to co to dělá a proč.
ahoj , 2 otazecky
jde nekde nastavit aby osvetleni tlacitek pod displejem svitily porad nebo vubec ?
tlacitka pod displejem sou osvetlene trosku min bilou barvou nez je na displeji , je to tak normalni ?
dekuji moc za info
jde nekde nastavit aby osvetleni tlacitek pod displejem svitily porad nebo vubec ?
tlacitka pod displejem sou osvetlene trosku min bilou barvou nez je na displeji , je to tak normalni ?
dekuji moc za info
nastavení osvětlení senzorových tlačítek nikde nelze , osvětlení tlačitek je bílé až do žluta - takže bych si troufl tvrdit, že je tvůj stav normální
Jinak abych pořád nenadával. Včera konečně aktualizováno na AMBER přes OTA a jsem nadmíru spokojen. Nokia forever 
jak je to s hardware revizi pri koupi noveho, vidim, ze v obchode maji 1.0.0.0., existuje neco jinyho, nebo je to v poho?
cely specs:
Verze operacniho systemu: 8.0.10328.78
Cislo revize firmwaru: 3047.0000.1326.2002
Cislo revize hardwaru: 1.0.0.0
Verze softwaru pro mobilni komunikaci: 1.0.202132.3
Verze systemu na cipu: 8960
cely specs:
Verze operacniho systemu: 8.0.10328.78
Cislo revize firmwaru: 3047.0000.1326.2002
Cislo revize hardwaru: 1.0.0.0
Verze softwaru pro mobilni komunikaci: 1.0.202132.3
Verze systemu na cipu: 8960
-
patrabus
- přispěvatel

- Zařízení: Sony Xperia Z1 Compact White
Zjistíš to jen přes Nokia Care Suite, když kupuješ Vem kus s Amber v základu, to budou nejnovější kusy 
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Jak psal Patrabus,zajima te revize z Nokia Care Suite,ne tato co je v menu,ta je vzdy 1.0.0.0main wrote:jak je to s hardware revizi pri koupi noveho, vidim, ze v obchode maji 1.0.0.0.
Bohuzel ne vsechny kusy co maji Amber v zakladu/pri koupi maji revizi 8500..jsou mezi nimi i stale stare revize.Takze Amber pri koupi to nejisti.
Mam na vas dotaz panove. Jde nejak nastavit vibrace pri psani na klavesnici?
aha, takze Nokia Care Suite verzi vi prodavac jo, ok dikechtcjirka wrote: Jak psal Patrabus,zajima te revize z Nokia Care Suite,ne tato co je v menu,ta je vzdy 1.0.0.0
Bohuzel ne vsechny kusy co maji Amber v zakladu/pri koupi maji revizi 8500..jsou mezi nimi i stale stare revize.Takze Amber pri koupi to nejisti.
-
htcjirka
- smartmaniak

Ne ,prodavac Nokia Care Suite nema ani ti to nezjisti,je to o stesti.Zjistis si to sam az doma.
Nelze.Musi ti stacit zvuk.Jde nejak nastavit vibrace pri psani na klavesnici?
A nejake typy na vydrz baterie. Ustali se to ? Zatim jsem stihl zrusit 40% za 4 hodiny. Jinak v celku spokojenost
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Na výdrž baterie se negativně podepisuje spousta faktorů, namátkou třeba některé aplikace - facebook beta, bing počasí, vícero různých komunikátorů (skype apod.) běžících současně nebo různé měřiče baterie (battery pro atd.). Hodně taky závisí na úrovni podsvícení. Doporučuji tedy používat automatický režim, který je po předchozích aktualizacích už příjmně vyladěný.
Potom samosebou synchronizace mailů, pokud budeš mít víc mailů, které se budou synchronizovat každých 15 minut, taky baterku vycucneš rychle
Každopádně se baterka trošku zlepší po cca týdnu používání (pokud máš nový telefon).
A ještě víc se zlepší, až si s telefonem nebudeš hrát nonstop
Potom samosebou synchronizace mailů, pokud budeš mít víc mailů, které se budou synchronizovat každých 15 minut, taky baterku vycucneš rychle
Každopádně se baterka trošku zlepší po cca týdnu používání (pokud máš nový telefon).
A ještě víc se zlepší, až si s telefonem nebudeš hrát nonstop
zdravim,
jsem od utery majitel lumie 920. ale mam problem. telefon si porad mysli, ze je na nabijecce v siti. z toho prameni to, ze nelze vycist stav baterie, tudiz ani neupozorni na vybiti a bez varovani se vypne. nasledne trva treba 10 minut, nez se nahodi..
odpoledne pujdu reklamovat...
nesetkal jste se s tim nekdo?
jsem od utery majitel lumie 920. ale mam problem. telefon si porad mysli, ze je na nabijecce v siti. z toho prameni to, ze nelze vycist stav baterie, tudiz ani neupozorni na vybiti a bez varovani se vypne. nasledne trva treba 10 minut, nez se nahodi..
-
htcjirka
- smartmaniak

Pokud je telefon novy,tak se vydrz ustali po nekolika cyklech nabiti a vybiti.Koudy69 wrote:A nejake typy na vydrz baterie. Ustali se to ? Zatim jsem stihl zrusit 40% za 4 hodiny. Jinak v celku spokojenost
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Zkusil bych před tou reklamací ještě uvést telefon do továrního nastavení (hard reset) a podívat se na kontakt microUSB, jestli tam není nějaký bordel, co by mohl skratovat piny.bleach wrote:zdravim,
Mel jsem taky kdysi nejaky takovy problem s ukazatelem a pomohl mi soft reset (soucasne drzeni volume down + zamykaci tlacitko az do zavibrovani)
- marYan
- častý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy S7 Edge
mne sa to vybitie baterie cez noc stalo v normalnom rezime. mod lietadlo som pokial sa pamatam nemal nikdy zapnuty.mmmm. wrote:Pár lidí tu psalo, že se jim v noci vybil telefon až na nulu, bez toho, aby s ním cokoliv dělali. Taky se mi to stalo, měl jsem zapnutý mód Letadlo. Jak jste to měli vy - taky v Letadle nebo běžně zapnutý?...