Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
Cau ,chtel jsem se zeptat jestli je nejaykerj program na L920 co mi hodi do filmu titulky ,pokud to nejde v cem convertujete titulky do filmy nebo neco podobnyho ,dik
-
chmeldas
- smartguru

- Zařízení: iPhone 6S/ Miix 2 8"
main: Třeba tady http://www.mediamarkt.de/mcs/product/NO ... ?langId=-3" onclick="window.open(this.href);return false;
Nebo tady http://www.megafoto.cz/nokia-lumia-920-cyan.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Nebo tady http://www.megafoto.cz/nokia-lumia-920-cyan.html" onclick="window.open(this.href);return false;
diky. kdyz koupim v nemecku na tom mediamarktu, tak bude tel. nejak brandovany?
-
mceza
Ne, pouze německá distribuce. Takže jedinný rozdíl bude v tom, že pravděpodobně budeš dostávat častěji aktualizace :D
:D tak to je win/win 
-
camouflage
- nováček

- Zařízení: Noka Lumia 920 DT- 901 CC 1043 BH 907 All Black
Dotaz, má někdo podobnou zkušenost s FATBOYEM? Nabíjím a každou chvilku mi to něco sděluje zvukovou hláškou, jen nějak nechápu co ta potvůrka chce 
-
Nyny
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia
Mě po nahrání GDR2 když mám mobil na nabíječce, tak taky furt něco pípá, asi mi říká, že už je nabitý, ale předtím to nedělalo. Dá se to nějak vypnout?
btw nekdo z toho mediamarktu uz objednaval? zkusenosti v poho?
-
camouflage
- nováček

Právě že to ještě nabité není a pořád si to chce povídat.
-
camouflage
- nováček

Taky jsem původně chtěl cyan, pak zase grey a nakonec je to šumák, páč koupím barevný futrálky a neřeším.main wrote:btw nekdo z toho mediamarktu uz objednaval? zkusenosti v poho?
Jakou aplikaci používáte na NFC? Chvíli jsem hledal a našel jsem jen, jak si androidisti čtou RFID kartičky jako ISIC apod. Zkusil jsem teda NFC interactor a NFC writer reader a ani jeden mi nedokázal načíst ISIC, In-kartu ČD ani městskou kartu. Dělám něco špatně?
-
chmeldas
- smartguru

- Zařízení: iPhone 6S/ Miix 2 8"
main: Klidne si ji z Madia Markt objednej. Pripadne muzu vrele doporucit i nemecky Saturn.de. Jsou to jedni z nejvetsich prodejcu elektroniky v Nemecku s rozsahlou siti obchodnich center. Delam v Nemecku tak z jejich eshopu neobjednavam,ale urcite se neni ceho bat.
Mě by taky zajímalo jak ten hudební přehrávač funguje
Občas mi písnička zůstane pozastavená třeba den, jindy ne a je pak docela otrava, hledat kde jsem naposled skončil.
Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
Přátelé, jsem něco přes měsíc majitelem lumie 820, nainstalováno GDR3, 89 ap, 12 her, 12 ap na ploše live Title, telefon neustále v provozu a bez jediného problému co se tu u 920 popisuje. Rád bych šel. Do 920 nebo 925 ale když to tady čtu tak začínám být nadmíru spokojen s 820.
No tak ja mam poprve wp8 a tento model 920. Libi se mi rychlost systemu ale zatim jsem z nej hodne zmateny
jo to uznavam, ale ja tvrdy androidak si ted prijdu jak alenka v risi divu 
-
M.BoBo
- smartguru

- Zařízení: iPhone XS, iPad 2018, Apple Watch 5
Koudy69:
Jsem zvědavej jak dlouho Ti vydrží. Můj tip je maximálně do vánoc:D. Taky jsem si jí musel vyzkoušet, ale bohužel (nebo bohudík) jsem měl smůlu na vadný kus, kterému se nevyhnuly některé časté závady jako prach pod kamerkou, olupování laku, výpadky při hovoru, zmatené vybíjení.
Jsem zvědavej jak dlouho Ti vydrží. Můj tip je maximálně do vánoc:D. Taky jsem si jí musel vyzkoušet, ale bohužel (nebo bohudík) jsem měl smůlu na vadný kus, kterému se nevyhnuly některé časté závady jako prach pod kamerkou, olupování laku, výpadky při hovoru, zmatené vybíjení.
-
Nyny
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia
Je to trochu mimo téma, ale třeba mi někdo poradíte. Vlastním sluchátko Reaction BH-907 a potřeboval bych koupit náhradní koncovky do uší, nevíte někdo, kde to koupit?
Jak jsi s ním spokojený , Nyny?
chlapi trosku blba otazka ale hledam hledam a marne , na uvodni obrazovce jsem mel dlazdici email a najednou tam neni a za boha nevim kde to je , bylo to prvni zapnuti a pak vyplo , slaba baterka , nevi nekdo prosim poradit