Ale na iných foto som to nepozoroval, iba keď som fotil napr. listy papiera, tak som to vlasne spozoroval prvý krát...
ZDAR

Přesně to samý mám i já. Tovární nastavení nepomohlo a aktualizaci na amber ještě nemám. Takže teď nějak už tuším, že ani to mně nepomůže. Jak už tady někdo psal, je někde chyba v odečítání baterie. Jenže jak to dát dopořádku tak jak to bylo před tím nočním vybitím na 0%? Na reklamaci se mi s tím nechce, protože tuším, že jediný co s tím udělají, že přehrají software a tím to hasne. Jenže když se to stává i po amber pochybuji, že to pomůže. Někde je zakopanej pesmarYan wrote:Tak som skusil restart po plnom nabiti telefonu. Po odpojni z nabijacky 100% baterie. Restart a hned po nom 82% baterie. Tak som to dobil zas do 100%, restart a po restarte 100%. Uvidim,kolko teraz vydrzi. Je to kazdopadne divne,lebo doteraz po nainstalovani amber mi vydrzal fon 1,5-2dni aktivneho pouzivania (net,sms,whatsapp,2xmail synchro kazdu hodinu,dost volania atd.) tomu,co sa udialo ce noc nerozumiem, lebo som ziadnu aplikaciu neinstaloval, nic som nemenil v nastaveniach, stale pouzival fon v lokalite Bratislava.

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest