Daff_Cz wrote:Zdravim, dnes jsem koupil novou 920 a hned po zapnuti me prastilo do oci zazloutnuti displeje a tlacitko lupy je taky do zluta. Chtel jsem se zeptat, je to chyba kusu a nebo to mate nejak podobne. Podotykam, ze nastaveni barev displeje mam obe polozky presne v pulce...
A pak taky jeste co se tyce fotaku, kdyz jsem ostril na bilou zed, mel jsem uprostred naruzovelej flek, jako to mely kdysi telefony od HTC, to asi taky nebude v poradku, ze?
Zažloutlou lupu taky mám, ale u displeje jsem zatím nic nepozoroval. Nicméně jsi nasadil brouka do hlavy a chtěl bych to pořádně otestovat, nemáte někdo tip na appku, kde bych dostal na celou plochu displeje vybranou barvu? Zkoušel jsem bílý obrázek, ale nepřišel jsem jak na full screen, vždycky mi tam vlezla ta spodní lišta, tj oblast, kterou bych chtěl zejména otestovat.
A aby toho nebylo málo, tak při focená bílých ploch (ale i popsaného papíru) pozoruji ten růžový flek, jak popisuje kolega. Přísuzoval jsem to špatnému bodovému osvětlení, ale...
Mám L920 z akce v datartu, hardwarova revize 1.0.0.0
Do pátku ještě můžu odstoupit od smlouvy, tak mi prosím poraďte, co s tím.

Jinak pokud bych odstoupil od smlouvy, myslíte že by mi nechali Fatboye, který je na faktuře jako samostatná položka za 1Kč? Fatboy mě skutečně nadchl, ale už tam tu akci nemají a navíc mají L920 o trochu dražší, než jsem ji kupoval, takže bych možná zvažoval reklamaci s požadavkem na bezvadný kus. Máte někdo zkušenosti, jak k tomuto Datart přistupuje? Díky