Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze

Diskuzní fórum věnované smartphonům Nokia Lumia 930, 925, 920 a 900.
TMASKA
smartguru
smartguru
Zařízení: SGS2

Post by TMASKA »

o kurv.. , kdyz to tady tak clovek cte :) zitra jdu taky kupovat 920
muze tady nekdo napsat veskere zavady na ktere si clovek u prevzeti ma dat pozor , zacnu co jsem cetl a prosim doplnte dal , cist 400 prispevku nejde :)

pozor na

1 zvuk u vibraci
2 neslicovany display a okraj telefonu
3 nazloukly display
4 tecky na displeji
5 ?
6 ?
atd atd , dekuji predem asi nejenom ja
camouflage
nováček
nováček
Zařízení: Noka Lumia 920 DT- 901 CC 1043 BH 907 All Black

Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze

Post by camouflage »

Daff_Cz wrote:Jj presne tak je to distribuce setosu, ja ji dnes vyzvedl v czc.cz.... Jsem zklaman. Kdyz odstoupim od smlouvy vrati mi penize hned nebo do 30 dni?
Při koupi přes net prašule hned.
To Ingi: jo kupoval jsem ji od chlápka co ji měl tři dny a dostal ji k Lumče jako dárek, ta akce už je pasé.
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 950XL

Post by mimonaut »

Jestli jsi objednával přes internet (což vlastně u czc skoro ani jinak nejde), můžeš jí do 14 vrátit bez udání důvodu a je to bez problémů. Zkusil bych vyměnit za jiný kus, v czc jsou docela v pohodě.
Nažloutle podsvícená tlačítka je vlastnost - lidi si u bílého podsvícení stěžovali, že je příliš rušivé. U displeje samozřejmě výrazný žlutý nádech je chyba, já mám perfektní bílou..

TMASKA: ač jsem se krom vibrací s žádnou z těch závad nesetkal, čtu to tu dost pravidelně myslím, že to je vše :-)
rozhodně ale nijak časté závady, to opravdu musí mít někdo smůlu :-)
leda že by v SETOSu recyklovali vrácené kusy..
camouflage
nováček
nováček

Post by camouflage »

TMASKA wrote:o kurv.. , kdyz to tady tak clovek cte :) zitra jdu taky kupovat 920
muze tady nekdo napsat veskere zavady na ktere si clovek u prevzeti ma dat pozor , zacnu co jsem cetl a prosim doplnte dal , cist 400 prispevku nejde :)

pozor na

1 zvuk u vibraci
2 neslicovany display a okraj telefonu
3 nazloukly display
4 tecky na displeji
5 ?
6 ?
atd atd , dekuji predem asi nejenom ja
Display nelícuje? jsem ještě nečetl.
vibrace měl ingi u 925
na tečky je expert ingi.

Nevím já si chrochtám blahem.
flejmendr
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Lumia 920 Black

Post by flejmendr »

Kdyz to tak ctu tak jsem jsi ji koupil od toho nejlevnejsi prodejce co v te dobe byl. Je to od polského orange a vsechno slape jak ma . Proste nekteri jedinci nejspis pritahuji spatne kusy více nez jini :))
Slide
nováček
nováček
Zařízení: Lumia 920

Post by Slide »

Daff_Cz wrote:Zdravim, dnes jsem koupil novou 920 a hned po zapnuti me prastilo do oci zazloutnuti displeje a tlacitko lupy je taky do zluta. Chtel jsem se zeptat, je to chyba kusu a nebo to mate nejak podobne. Podotykam, ze nastaveni barev displeje mam obe polozky presne v pulce...

A pak taky jeste co se tyce fotaku, kdyz jsem ostril na bilou zed, mel jsem uprostred naruzovelej flek, jako to mely kdysi telefony od HTC, to asi taky nebude v poradku, ze?
Zažloutlou lupu taky mám, ale u displeje jsem zatím nic nepozoroval. Nicméně jsi nasadil brouka do hlavy a chtěl bych to pořádně otestovat, nemáte někdo tip na appku, kde bych dostal na celou plochu displeje vybranou barvu? Zkoušel jsem bílý obrázek, ale nepřišel jsem jak na full screen, vždycky mi tam vlezla ta spodní lišta, tj oblast, kterou bych chtěl zejména otestovat.

A aby toho nebylo málo, tak při focená bílých ploch (ale i popsaného papíru) pozoruji ten růžový flek, jak popisuje kolega. Přísuzoval jsem to špatnému bodovému osvětlení, ale...
Mám L920 z akce v datartu, hardwarova revize 1.0.0.0
Do pátku ještě můžu odstoupit od smlouvy, tak mi prosím poraďte, co s tím. :tlem: Jinak pokud bych odstoupil od smlouvy, myslíte že by mi nechali Fatboye, který je na faktuře jako samostatná položka za 1Kč? Fatboy mě skutečně nadchl, ale už tam tu akci nemají a navíc mají L920 o trochu dražší, než jsem ji kupoval, takže bych možná zvažoval reklamaci s požadavkem na bezvadný kus. Máte někdo zkušenosti, jak k tomuto Datart přistupuje? Díky :wink:
Rosbo
nováček
nováček
Zařízení: Lumia 920,black,amber

Post by Rosbo »

Tiez sa divim niektorym co s nou maju probemy,osobne v mojom okoli 4 kusy,ja a kamos 02,Dalsi Orange,dalsi T-mob a pohoda.Podla mna vadna seria.Viete mi doporucit nejaku dobru foliu na displej?Uvazujem nad :

http://www.alza.sk/zagg-invisibleshield ... heureka.sk" onclick="window.open(this.href);return false;

Viem ze niektore folie su take tvrdsie a na okrajoch nedoliehaju,je ich pomerne dost a je to uplny aušus.Ze vraj este Krussel su ok.
slon72
nováček
nováček
Zařízení: iPhone7 32GB

Post by slon72 »

Ahoj všem, tak Amber přes OTA je konečně k dispozici - po 10 minutách je moje 920 plně funkční. Přechod byl v
bez obtíží. Nyní mi jede i nová smartcam i procam atd..... Uvidíme dále.
camouflage
nováček
nováček

Post by camouflage »

Rosbo: Měl jsem před časem invisible na jiném founu a bylo to hnusný, takový fakt gumový brzdilo to prst a šlo to pryč.
ingi88
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Galaxy Note 3

Post by ingi88 »

Já si taky myslím, že já jsem u Setosu narazil s L920 na vadnou sérii. Nicméně ta L925 to u mě úplně zazdila, jak jsem to včera doma zjistil, tak jsem nechápal, to už je fakt zlý sen, jak takové věci beru sportovně tak už mě to trochu začíná s*át...

Jinak co jsem se s ženskou bavil, tak Lumie se jim moc nevrací a že je prodávaj jak rohlíky (aspoň jsem to tak pochopil).
Ten prach pod sklíčkem displeje je podle ní možná rozšířenější, ale reklamovat to reklamuje asi jen málokdo a ještě míň lidí to možná zaregistruje...
Já jsem ale poučenej puntičkář, pokud něco nesedí, okamžitě vracím... Už jsem se takhle párkrát spálil, takže jsem opatrný...
camouflage
nováček
nováček

Post by camouflage »

To Slide: myslím, že by fatboy šel i s Lumčou.
ingi88
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Galaxy Note 3

Post by ingi88 »

Jj to je samozřejmost, že by se Fatboy musel vrátit - je součástí kupní smlouvy a při jejím zániku ti zaniká také nárok na zvyhodněné zboží...
Rosbo
nováček
nováček
Zařízení: Lumia 920,black,amber

Post by Rosbo »

Camouflage: Dik za info,tak neviem skusim tu krussel...ine mi neostava.Na HTC One x ked som ho este vlastnil,som ich vyskusal asi 6 a jedna horsia nez druha preto sa radsej pytam.
ingi88:
A preco neskusis iny obchod nez setos?Nieco podobne som zazil z SSD diskom Kingston V200/brutalne piekol...z 1000 predanych mali 480 reklamacii...vadna seria.Hej tiez som sa pytal pred kupou na pocet vratenych v 02 a povedala mi predavajuca,ze z asi 40-45 kusov co predali im ani jednu nereklamovali.Na rozdiel od xperii SP,ze tych reklamovali z 50 predanych asi 18 ks za posledne 3 tyzdne.
A ten prach,vzhladom nato ze ma L920 fakt pevnu konstrukciu s perfektnym licovanim,si tiez myslim ze je to vadnou seriou...jak a kadial by sa tam dostal za tych par hodin co si ju mal.
camouflage
nováček
nováček

Post by camouflage »

Pak dej info jak se to chová a jak to jde aplikovat, já zatím zkusil dvě značky a kraje prostě nedrží.
zlieva
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: NOKIA LUMIA 620/ LUMIA 920 Black/ LUMIA 950 SS

Post by zlieva »

Tak zajtra dôjde nová 920-tka aj mne, tak dúfam, že tie problémy, ktoré tu spomínate sa neobjavia a bude slúžiť aspoň tak, ako súčastná 620-tka.
finchcz
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy A5 (2017), Lumia 920 (WP8.1)

Post by finchcz »

ja doufam, ze budu odpoustet co nejmene, nektere chybejici funkce me opravdu udivuji (naposled chybejici podpora pro EAP sifrovani na wifi)...
matiqos
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: iPhone 7/Microsoft Lumia 950

Post by matiqos »

Tak amber je konecne vonka pre CR-SK cez OTA... to im trvalo... :lol:
marYan
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Samsung Galaxy S7 Edge

Post by marYan »

Po dlhej dobe bez problemov dnes jedna neprijemna skusenost. O 21:00 telefon odpojeny z nabijacky. Poslana 1sms. Nic viac. Rano telefon uplne vybity. Nechapem tomu. Zo 100% baterie na 0% za 9h necinnosti. Pritom som ziadnu aplikaciu min. Mesiac medzi nenainstaloval. Mam Amber, na pozadi bezi amazing weather (aktualizacia 1x denne) a meniny.
cisarx.xx
nováček
nováček
Zařízení: Nokia Lumia 920

Post by cisarx.xx »

No ja mam GDR2 uz tri tyzdne. Som SK Orange. Plus tam mam Glance Background http://www.windowsphone.com/sk-sk/store ... 3537201b84
Po tyzdni som zatial nezbadal zvysenu spotrebu.
Dufam ze GDR3 pride rovnako rychlo bez zbytocneho cakania.
hatys
nováček
nováček
Zařízení: Nokia Lumia 920

Post by hatys »

marYan wrote:Po dlhej dobe bez problemov dnes jedna neprijemna skusenost. O 21:00 telefon odpojeny z nabijacky. Poslana 1sms. Nic viac. Rano telefon uplne vybity. Nechapem tomu. Zo 100% baterie na 0% za 9h necinnosti. Pritom som ziadnu aplikaciu min. Mesiac medzi nenainstaloval. Mam Amber, na pozadi bezi amazing weather (aktualizacia 1x denne) a meniny.
Přesně tohle potkalo i mě cca po 3 týdnech od koupení a od té doby se odečítání baterie chová prazvláštně. Po nabití telefonu mi hned začnou mizet procenta baterie doslova před očima. Mám např. 70% vypnu/zapnu telefon a je tam 96% pak už se to do dalšího nabíjení chová jakž takž normálně. Zkrátka po nabití musím telefon vypnout zapnout.
Post Reply

Return to “Nokia Lumia 930/925/920 a 900”