Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
-
ingi88
- nováček

- Zařízení: Samsung Galaxy Note 3
Díky za radu, stáhnul jsem, spustil jsem a nic. Takže tam jedu, mají do devíti tak ať to stihnu.
Video pak dám na uložto, ať dokážu, že vážně nekecám...
Video pak dám na uložto, ať dokážu, že vážně nekecám...
-
matiqos
- častý přispěvatel

- Zařízení: iPhone 7/Microsoft Lumia 950
Lol, ty by si mal chodit o obchodoch a vyberat zle kusy, aby nam ostali len tie dobre 
-
ingi88
- nováček

Tady slíbené video - http://ulozto.cz/x1bWXkeW/00007-mts
Na úterý mám objednaný nový kus. Pokud bude i ten špatný, přecházím na pevnou linku
Na škodu by možná nebylo zkusit jiný obchod...
Na úterý mám objednaný nový kus. Pokud bude i ten špatný, přecházím na pevnou linku
Na škodu by možná nebylo zkusit jiný obchod...
nie je to náhodou tak, že ti padla do oka predavačka?
3x klop, prach pod displejom, ani prednou kamerkou nemám
Ahoj, mam Amber už asi měsíc a teď jsem si všiml, že nefunguje vypnutí vysoké citlivosti displaye tzn. i když nastavím citlivost na normální tak lze stále ovládat v rukavicích. Štve mě to, nebudu vysvětlovat proč. Jak to funguje Vás? Nevím jestli se to pokazilo tou aktualizací, ale vím jistě že to šlo vypnout. Diky
Mám takovej blbej dotaz
Mám prach pod sklíčkem u přední kamerky. Je lepší to reklamovat u prodejce(max shop), nebo to poslat do Nokia servisu (potom, co někteří psali v jakým stavu se jim telefon vrátil se mi do toho moc nechce)? Radši bych to poslal do maxshopu, jenomže tam bych při výměně za novej kus nejspíš dostal jinou barvu než modrou, jelikož tu už neprodávaj.
Určo rovnou do servisu, páč maxshop to tam stejně pošle, akorát to bude trvat dýl.
pane boze tak kedy to spustia ten amber ? aka dlha doba je uz coskoro ? :D
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

- Zařízení: Microsoft Lumia 950
Už je spuštěný dlouho. Co máš za verzi ? Je divný, že ještě v EU někdo nemá aktualizaci, když jí má i AT&T :D, které čekalo snad nejdýl.
officialne pre cesky a SK trh este nieje ... a co je vlasne s GDR3 na nete pise ze uz dnes vecer si ju mozeme aktivovat ?
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

- Zařízení: Microsoft Lumia 950
GDR3 je aktualizace MS pro WP8, představ si to jako Service pack pro stolní Windows, přináší opravy, podporu dalšího HW a nějaké novinky.
To co si můžeš nahrát je vývojařská verze GDR3, zrušíš si tím záruku a není to FW od Nokia, takže všechno co do telefonu dodala Nokia by ti zmizelo, takže nedoporučuji pokud o toto nechceš přijít. GDR3 má být dostupný v průběhu dalších týdnů oficiálně, takže vyčkej.
CZ/SK není ani pořádně viditelná na http://www.nokia.com/global/support/sof ... in-europe/" onclick="window.open(this.href);return false;, což je divné, ale ze zkušeností už pár českých co jsem měl tu čest vidět dostalo update v první vlně, zkus zkontrolovat znovu v nastavení, zda-li není dostupná nová verze, případně nemáš jí už náhodou ?
)
Jinak zkus přes Care Suite nahrát novou verzi, pokud nechceš čekat
Není nic jednoduššího.
To co si můžeš nahrát je vývojařská verze GDR3, zrušíš si tím záruku a není to FW od Nokia, takže všechno co do telefonu dodala Nokia by ti zmizelo, takže nedoporučuji pokud o toto nechceš přijít. GDR3 má být dostupný v průběhu dalších týdnů oficiálně, takže vyčkej.
CZ/SK není ani pořádně viditelná na http://www.nokia.com/global/support/sof ... in-europe/" onclick="window.open(this.href);return false;, což je divné, ale ze zkušeností už pár českých co jsem měl tu čest vidět dostalo update v první vlně, zkus zkontrolovat znovu v nastavení, zda-li není dostupná nová verze, případně nemáš jí už náhodou ?
Jinak zkus přes Care Suite nahrát novou verzi, pokud nechceš čekat
mam tu app v mobile nokia amber update a na SK trhu je ze sa caka na schavalenie a na CZ uz je napisane coskoro ... no uz 6 dni tak neviem ....bojim sa ze to dojebem :D ja nemam nokiu od operatora lebo ten slovensky orange uz ju ma a ja ju mam cez e-shop a kazdy den si dama telefon aktualizovat aj 3x
-
camouflage
- nováček

- Zařízení: Noka Lumia 920 DT- 901 CC 1043 BH 907 All Black
Dobjej, takovej asi usměvnej dotázek - optická stabilizace je vlastnost fotoaparátu? Nikde se nezapíná předpokládám. No a z jiného soudku - Nokia L920 hódně velká spokojenost. 
Jen fólie na display se kruci nedá dokonale nalepit kvůlivá zahnutému sklu a já bych ji tam chtěl, páč jak tam uvidím škrábanečíček budu na prášky. Nedokonale nalepenou, ji tam taky nenesu, tak budu doufat, že jsem opravdu mega opatrný.
Jen fólie na display se kruci nedá dokonale nalepit kvůlivá zahnutému sklu a já bych ji tam chtěl, páč jak tam uvidím škrábanečíček budu na prášky. Nedokonale nalepenou, ji tam taky nenesu, tak budu doufat, že jsem opravdu mega opatrný.
-
chmeldas
- smartguru

- Zařízení: iPhone 6S/ Miix 2 8"
Jj, je to vlastnost foťáku a nemusí se zapínat
nezapina sa nijak je to tam ... a foliu si kup oreginal tie su presne vyrezane ja taku mam a nieje problem presne pasuje nikde sa nic neodlepuje vsade je krasne priliahnuta
- Daff_Cz
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy S7 Edge, black
Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
Zdravim, dnes jsem koupil novou 920 a hned po zapnuti me prastilo do oci zazloutnuti displeje a tlacitko lupy je taky do zluta. Chtel jsem se zeptat, je to chyba kusu a nebo to mate nejak podobne. Podotykam, ze nastaveni barev displeje mam obe polozky presne v pulce...
A pak taky jeste co se tyce fotaku, kdyz jsem ostril na bilou zed, mel jsem uprostred naruzovelej flek, jako to mely kdysi telefony od HTC, to asi taky nebude v poradku, ze?
A pak taky jeste co se tyce fotaku, kdyz jsem ostril na bilou zed, mel jsem uprostred naruzovelej flek, jako to mely kdysi telefony od HTC, to asi taky nebude v poradku, ze?
- mato289
- smartguru

- Zařízení: Xiaomi Mi Max
tak toto v poriadku určite nebude, žiadne zožĺtnutie displeja nepozorujem..
-
camouflage
- nováček

- Zařízení: Noka Lumia 920 DT- 901 CC 1043 BH 907 All Black
Daff_Cz wrote:Zdravim, dnes jsem koupil novou 920 a hned po zapnuti me prastilo do oci zazloutnuti displeje a tlacitko lupy je taky do zluta. Chtel jsem se zeptat, je to chyba kusu a nebo to mate nejak podobne. Podotykam, ze nastaveni barev displeje mam obe polozky presne v pulce...
Kde ty Lumče kupujete chlapy? Já jsem totálně vpohodě
-
ingi88
- nováček

Originál CZ distribuce od Setosu
já si asi zítra nechám vrátit peníze za onu nevibrující L925 a celej den si lámu hlavu nad tím, co dál
asi zkusím jiný obchod...
camouflage - aspoň jsem rád chlape, že jsi spokojený, hlavně ať to vydrží
telefony jsou to vážně bombové, jen dotaz - ty jsi tu bezdrátovou nabíječku k L920 dostal zdarma v Datartu? to tam mají nějakou akci? 
camouflage - aspoň jsem rád chlape, že jsi spokojený, hlavně ať to vydrží
- Daff_Cz
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy S7 Edge, black
Jj presne tak je to distribuce setosu, ja ji dnes vyzvedl v czc.cz.... Jsem zklaman. Kdyz odstoupim od smlouvy vrati mi penize hned nebo do 30 dni?