Super! díky, jdu to zčeknoutTomáš Slavíček wrote:Natočil jsem porovnání videa z Lumie 1020 s různým nastavením kvality:
720p 30 FPS: http://youtu.be/5sFz8MzClH4
1080p 30 FPS: http://youtu.be/jsniOQWXgQI
1080p 24 FPS: http://youtu.be/x-Wk7SbuGbs
Zkuste na to kouknout, jestli je 720p ohledně toho drobného plavání obrazu lepší
Nokia Lumia 1020: Všeobecná diskuze
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Re: Nokia Lumia 1020: Všeobecná diskuze
Jo, ale rikal jsem si, ze mensi vaha to vylepsi
Hele to je fuk, necham si ji urcite, mozna ale jako druhy stroj.
Nicmene proti L920 je to o dost sympatictejsi briketa.
Nicmene proti L920 je to o dost sympatictejsi briketa.
Chlapi může sem hodit někdo fotky z přední kamery? Jen tak pro ilustraci jak fotí. Jasný že hlavní kamera je ta zadní 
Tak mi dnes L1020 kompletne zatuhla. Zkousel jsem pripojit 2 BT zarizeni a pomohl az tvrdy restart. Tedy, cekal bych vetsi odolnost. Japko mi nikdy nezamrzlo. Pravda ani WP7 sveho casu nezatuhl.
-
Radek Hulán
- smartstar

- Zařízení: Samsung S7 edge / Lumia 930/1020/920/900/800
O2 nabízí verzi s 64GB - za 17 995 - což je dost zajímavá cena na +32GB navíc:
http://www.o2.cz/osobni/mobilni-telefon ... -1020.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.o2.cz/osobni/mobilni-telefon ... -1020.html" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Simon
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 900 Cyan + Nexus 7 II
Tak na to že s 32GB stojí okolo tých 15 tisíc Kč...to vôbec nie je zlé.
Tak zatim jsem z Lumie 1020 tak stredne zklaman/nadsen.
Po instalaci iOS7, ktery me zrovna neoslovil jsem si rekl, ze zase zkusim neco jineho vyhledove. No a protoze mam trvalou slabost pro WP, tak jsem dal (po ruznych jinych WP zarizenich) zase sanci Nokii. Pominu fotak, je skvely, dela nadherne fotky, tam je to bez debat. Jen snad rychlost nabehu, i rychlost samotneho foceni je slabsi a nekdy to docela vadi. A prosim, nepiste uz, jak L920 foti podobne. ANI NAHODOU, L920 pro me z hlediska fotaku bylo ohromne zklamani, ale tohle je proste pecka.
Bohuzel, vse ostatni mi nejak celkove nesedi. Rozmery jsou lepsi nez L920, ale stale mam obavu, ze mi vyklouzne z ruky pri manipulaci (zatim se to nestalo, ale uz jsem mel parkrat namale), je to neohrabany. Ty kulate hrany zpusobuji, ze se mi to nejiste drzi. Displej je spickovy, tam vytku nemam, vydrz baterie velmi solidni (usadila se). Bohuzel, WP me prijdou, ze se nevyviji. Jasne, glance, peek, fajn bonusy Nokie, ale bez notifikaci k nicemu. Zatimco na N9 jsem si double click uzival, tady uz jsem si nezvykl. Ale jinak? Stale stejny system od vydani, vicemene, velmi maly posun. Jednotne ovladani hlasitosti, jak mi to tak nevadilo u predchozich zarizeni, tak tady jo. Chybejici nektere aplikace (byt to neni chyba MS), nejvic mi chybi youtube a nic z toho co je na storu neni kvalitni alternativa. Obecne mam pocit, ze rada aplikaci je vazne pomalych, Tapatalk, Evernote, startuje to dost pomalu, celkem zklamani. Na druhou stranu, nektere apky jsou vylozene super, treba CSOB banking, ten udelali skvele v metro designu. Browser OK s rychlosti, ale nepamatuje se hesla, opet docela neprijemne omezeni. Jak pro me byly dlazdice prijemna zmena, zacina to byt okoukane. Neberte to jako utok trolla, je to jen subjektivni pohled cloveka, ktery strida mobily, ale vicemene se drzi iOSu.
Tak budu premyslet, co s ni dal, je to pekny stroj, ale na permanentni pouzivani to asi nevidim. Mam k ni jeste Camera Grip a to je docela fajn prislusenstvi, byt se z nej Lumia dost blbe vyndava. Mozna se zase podivam po Blackberry Q10
Po instalaci iOS7, ktery me zrovna neoslovil jsem si rekl, ze zase zkusim neco jineho vyhledove. No a protoze mam trvalou slabost pro WP, tak jsem dal (po ruznych jinych WP zarizenich) zase sanci Nokii. Pominu fotak, je skvely, dela nadherne fotky, tam je to bez debat. Jen snad rychlost nabehu, i rychlost samotneho foceni je slabsi a nekdy to docela vadi. A prosim, nepiste uz, jak L920 foti podobne. ANI NAHODOU, L920 pro me z hlediska fotaku bylo ohromne zklamani, ale tohle je proste pecka.
Bohuzel, vse ostatni mi nejak celkove nesedi. Rozmery jsou lepsi nez L920, ale stale mam obavu, ze mi vyklouzne z ruky pri manipulaci (zatim se to nestalo, ale uz jsem mel parkrat namale), je to neohrabany. Ty kulate hrany zpusobuji, ze se mi to nejiste drzi. Displej je spickovy, tam vytku nemam, vydrz baterie velmi solidni (usadila se). Bohuzel, WP me prijdou, ze se nevyviji. Jasne, glance, peek, fajn bonusy Nokie, ale bez notifikaci k nicemu. Zatimco na N9 jsem si double click uzival, tady uz jsem si nezvykl. Ale jinak? Stale stejny system od vydani, vicemene, velmi maly posun. Jednotne ovladani hlasitosti, jak mi to tak nevadilo u predchozich zarizeni, tak tady jo. Chybejici nektere aplikace (byt to neni chyba MS), nejvic mi chybi youtube a nic z toho co je na storu neni kvalitni alternativa. Obecne mam pocit, ze rada aplikaci je vazne pomalych, Tapatalk, Evernote, startuje to dost pomalu, celkem zklamani. Na druhou stranu, nektere apky jsou vylozene super, treba CSOB banking, ten udelali skvele v metro designu. Browser OK s rychlosti, ale nepamatuje se hesla, opet docela neprijemne omezeni. Jak pro me byly dlazdice prijemna zmena, zacina to byt okoukane. Neberte to jako utok trolla, je to jen subjektivni pohled cloveka, ktery strida mobily, ale vicemene se drzi iOSu.
Tak budu premyslet, co s ni dal, je to pekny stroj, ale na permanentni pouzivani to asi nevidim. Mam k ni jeste Camera Grip a to je docela fajn prislusenstvi, byt se z nej Lumia dost blbe vyndava. Mozna se zase podivam po Blackberry Q10
-
milennium
- smartstar

- Zařízení: NEXUS 6 / 64GB
Zajímavý postřeh. Hodně objektivní...
P.S. Počkej na Z30...
P.S. Počkej na Z30...
-
mceza
Neřekl bych ani tak objektivní, jako spíš nezaujatý subjektivní. Prostě je to subjektivní hodnocení s nadhledem. Snad až na ty kulaté rohy (mě se za ně drží 920 skvěle) se s tím nedá nesouhlasit.
Útěchou může být, že většinu zmíňených nedostatků má odstranit GDR3. Ale spousta lidí nemá aní Amber, takže to je spíš smutná poznámka na okraj se smutným povzdechem.
Útěchou může být, že většinu zmíňených nedostatků má odstranit GDR3. Ale spousta lidí nemá aní Amber, takže to je spíš smutná poznámka na okraj se smutným povzdechem.
-
iljusin66
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 950 -> Samsung S7
Vyhodnocení slepého testu Nokia L1020 vs LG G2 vs Samsung S4 vs iPhone 5s vs iPhone 5c vs HTC One na phoneArena.com pro Lumii to nedopadlo vůbec špatně: http://goo.gl/Jhw2ib" onclick="window.open(this.href);return false;
Lumia 1020 beats the iPhone 5s and Galaxy S4 by a mile in our blind camera comparison
Lumia 1020 beats the iPhone 5s and Galaxy S4 by a mile in our blind camera comparison
-
Scaladek
- přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 950 XL
A WPCentral o nás opět píše. Třeba už budou všichni vědět, že ČR je stát a né jezero, město či co já vím...
http://www.wpcentral.com/nokia-lumia-10 ... epublic-o2" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.wpcentral.com/nokia-lumia-10 ... epublic-o2" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Manek49
- smartguru

- Zařízení: iPhone 5C
Taky jsem to právě čet, docela čumim 
-
Davedroid
- stálý přispěvatel

- Zařízení: iPhone 7
A nevite, jak jsou na tom ty 5mpx (bez 38mpx) snimky ve srovnani treba s iPh 5S nebo 5 nebo SG4? Diky
Ano, L1020 v 5Mpix hrave smazne vsechnu konkurenci. Osobne overeno.
-
Davedroid
- stálý přispěvatel

S Gmailem pry na WP nejsou problemy pokud se nastavi jako exchange ucet. Prosim, poradite, co zadat do kolenek jako je server: apod.pokud se jedna o GMAIL? Mne se nedari nastavit. Diky
Problem je, ze to google pro nova zarizeni jako exchange uz nepodporuje. Pokud nemas placenou verzi google apps.
-
milennium
- smartstar

- Zařízení: NEXUS 6 / 64GB
Přihlašovací jméno: [email protected]
Heslo: xxx
Server: m.google.com
Doména: nevyplňovat
Alespoň tak si to pamatuji.
Jinak do 31.12.2013 by měla být zachována funkčnost EAS od Google.
Heslo: xxx
Server: m.google.com
Doména: nevyplňovat
Alespoň tak si to pamatuji.
Jinak do 31.12.2013 by měla být zachována funkčnost EAS od Google.
-
Davedroid
- stálý přispěvatel

Diky. Sorry jeste za hloupej dotaz: Co to je funkcnost EAS od google? Diky
Exchange Active Sync