Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
Nastavení -> Aplikace -> Telefon -> Zobrazit mé ID volajícího. Zkus.
podla tvojeho navodu som nasiel ten telefon ale zobrazit ID volajuceho taku moznot v telefone nemam
-
mceza
Mám to takto: http://sdrv.ms/19p0Zgq" onclick="window.open(this.href);return false;
Od koho máš telefon a co máš za verzi FW?
Od koho máš telefon a co máš za verzi FW?
Třeba je nutné, aby to podporoval operátor, měl u něj nastavené. Nevím.
-
steelspace
- smartmaniak

- Zařízení: L920, L930, L950 XL, iPhone 7 Plus
Ano, operátor tuto službu musí podporovat. U některých operátorů je třeba si zákaz posílání ID zaplatit/aktivovat jako službu zvlášť.
aha lebo ja tu moznost tam nemam ja mam slovenskeho operatora orange a na stranke im pise ze je to zadarmo a ze mobil by to mal mat aj v sebe tak neviem mozno preto ze v nom nemam amber ?
-
mceza
A v předchozím telefonu si to měl (a zejména - šlo to aktivovat). Zasílal ti operátor konfigurační SMS? Pokud ne, nech si ji zaslat. Případně zavolej na infolinku.
-
cubic214
- nováček

- Zařízení: lumia 950 DS + Lumia 920
nastavenia-posunut sa doprava-telefon-ukazat moje cislo, mam orange...sambo wrote:cawte neviete mi niekto povedat ako si zapnem klirko v telefone ? aby ked dakomu volam aby to nevidel potrebujem to surne vediet prosim o co najrychlejsiu odpoved =)
-
ingi88
- nováček

- Zařízení: Samsung Galaxy Note 3
Tak koukám, že už jsi taky spokojený majitel, já jak jsem psal, v pondělí tu svou vyzvednul, žlutá barva a vše už je naštěstí OK, žádný bordel, systém v pohodě, takže zatím taky spokojenost a konečně si telefon užívám, ale dostala se mi do ruky ještě L925 tak jsem nad ní trochu uvažoval (že bych L920 ještě jednou vrátil) ale nakonec jsme to dneska v práci s kolegou rozřešili a L920 zůstanecamouflage wrote:Já za necelé dva dny spokojenost, Amber je tam, WoT assistnant taky, párování s HF Nokia taky v pořádku, výdrž baterky neřeším (zatím nic moc), žádné smetí pod sklem takže poho. Doufám, že spokojenost bude trvalá.
Jak jsi spokojený s Fatboyem? Mám na něho zálusk, jen přítelkyně se na mě dívala pohledem (vážně za takovou chujovinu 1800?)
Jo a ještě jeden dotaz na všechny - tohle mi ale nevadí, já jen pro ověření jestli jsem opravdu takový mobilní hypochondr
Máte to taky tak? - Hlasitost na 20 - hudba celkem řve, ale melodie (budík, sms volání apod.) o opravdu několik stupňů hlasitosti níže (jako kdybych měl na melodie apod. nastaveno tak 13 +-).
-
camouflage
- nováček

- Zařízení: Noka Lumia 920 DT- 901 CC 1043 BH 907 All Black
No je to taková chujovinka, jen snad nestojí 1800 peněz. Já to měl k Lumče jako bonus. Telefon se docela na tom polštáři zahřívá, ale je to dobrá fičura, mrsknout to na polštářek ať si Lumča taky pohový a hotovka. 
A kruci vono to fakt není levný! Tak o to jsem vytlemenější.
A kruci vono to fakt není levný! Tak o to jsem vytlemenější.
-
mceza
Fatboy je super věc. Nechceš žlutej? Že by sis koupil třeba černej nebo červenej a já ho s tebou vyměnil. Mě se žlutá k ničemu nehodí .-P
-
finchcz
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy A5 (2017), Lumia 920 (WP8.1)
zdravim, diky super cene na mallu jsem jiz druhy den stastnym majitelem lumie920, nektere nedostatky systemu (byl jsem ted 2 roky aktivni androidista a jsem celkem hracicka) jsem ochoten prejit, zarazila me ale jedna vec. pri vibracich (prichozi hovor, sms) telefon vydava neprijemny rezonujici zvuk, jako by byl motorek vibraci az moc silny a celkova konstrukce telefonu to nezvladala. je to jen muj subjektivni dojem, nebo se jedna o well-known problem?
Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
Je to známý problém. Již zde hodně diskutováno.
-
finchcz
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy A5 (2017), Lumia 920 (WP8.1)
aha, takze se s tim budu muset naucit zit... reklamovat se mi moc nechce, i kdyz pocitam, ze by nemel byt problem...
Díky za odpovědi týkající se Nokia účtu. L920 má už týden a celkem spokojenost, nicméně jsem narazil na "pískání", které je zmiňováno o 2 stránky zpět. Zvuky mi vychází při zapnutém displeji ze spodních reproduktorů, někdy i z horního a při zapnutí některých aplikací zvuk výrazně zesílí, skoro jako by se tam točil nějaký větráček. Proto bych se chtěl zeptat, jestli jste to už někdo zkoušeli reklamovat případně jestli by mělo cenu rovnou odstoupit od smlouvy, když tu možnost ještě týden mám.
A ještě bych se chtěl zeptat na zahřívání v oblasti procesoru, už se to tu rozebíralo, ale nejsem si jist, jestli je standartní, aby se mi telefon celkem slušně zahříval už při prohlížení webu.
Mám hardwarovou revizi 1.0.0.0 a firmware 1232.5957.1308.0001
Díky za případné odpovědi.
A ještě bych se chtěl zeptat na zahřívání v oblasti procesoru, už se to tu rozebíralo, ale nejsem si jist, jestli je standartní, aby se mi telefon celkem slušně zahříval už při prohlížení webu.
Mám hardwarovou revizi 1.0.0.0 a firmware 1232.5957.1308.0001
Díky za případné odpovědi.
- mato289
- smartguru

- Zařízení: Xiaomi Mi Max
Zvuky potvrdzujem aj ja, zvuk zrovnávam ako keby s chodom počítača?..je to ako s tými flekmi na amolede na bývalej L800..keby som sa to tu nedočítal ani by som si to nevšimol. :D
-
Wodewer
- nováček

- Zařízení: Nokia Lumia 920
Taky slyším tento zvuk, také ze spod a také jenom cca 5 sekund. Jedná se tedy podle mě o vlastnost. Taktéž vrzání krytu v levém horním rohu, kdyby to chtěl podle mě někdo reklamovat vždy, když se mu tato závada projeví, posílal by mobil na reklamaci vždy po 2 týdnech užívání.
Blby dotaz, ale jak vytvorim nejaky playlist?
-
patrabus
- přispěvatel

- Zařízení: Sony Xperia Z1 Compact White
Příště lépe koukat, návod je na stránkách podpory
http://www.windowsphone.com/cs-CZ/how-t ... a-playlist" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.windowsphone.com/cs-CZ/how-t ... a-playlist" onclick="window.open(this.href);return false;
-
ingi88
- nováček

- Zařízení: Samsung Galaxy Note 3
Tak abych ještě napsal své poslední dojmy - v pondělí jsem teda konečně narazil na dobrý kus, po dnešku jsem celkem nadšený z baterie, první dny to byla slabota ale dnes - cca 2hodiny blbnutí na nákupech s nákupním seznamem v one note, pak různě aplikace (idnes, počasí, tvprogram), odpoledne při úklidu cca 1,5 hod hudba z repráku a pak 2hod přes sluchátka, teď jsem se mrknul na baterku a zbývá 70%, takže za mě vážně paráda, snad to takhle vydrží... Jinak s telefonem spokojenost, prostě po L820 je znát, že jde o vyšší modelovou řadu. No a nemůžu si pomoct, ale když teď vezmu tu rozbitou L820 do ruky tak mi přijde taková... Nějaká malá, ale přitom těžší
to rozložení váhy dělá vážně hodně...
edit - můžete se někdo prosím mrknout, jestli vám prosvítá displej ve spodní straně telefonu? Na okrajích skrze ten rámeček okolo, zhruba v místech, kde končí pruh s tlačítky... jsem to asi trochu zakřiknul, že mi to tam prosvítá jsem si všiml už dřív, ale nevěnoval jsem tomu pozornost, no bohužel dnes ráno jsem v těch místech kde to prosvítá opět objevil prach pod sklíčkem displeje
to už fakt není možné...
edit - můžete se někdo prosím mrknout, jestli vám prosvítá displej ve spodní straně telefonu? Na okrajích skrze ten rámeček okolo, zhruba v místech, kde končí pruh s tlačítky... jsem to asi trochu zakřiknul, že mi to tam prosvítá jsem si všiml už dřív, ale nevěnoval jsem tomu pozornost, no bohužel dnes ráno jsem v těch místech kde to prosvítá opět objevil prach pod sklíčkem displeje