Nokia vydala betaverzi aplikace, pomocí které je možné nahrát si na Glance screen vlastní obrázek. Naprotsto perfektní funkce a zejména já s IPS jí vítám, protože je mi jedno, zda mi tam svítí jen hodiny nebo i něco jiného
Funguje to pěkně. Kvalita není nic moc (vynechávají se některé řady pixelů - asi proto energetická úspora), ale vypadá to efektně. Už jsem si udělal obrázek s logem Nokia, WP a ThinkPad. Dokonce se jich může vybrat víc (a předpokládám, že se budou měnit).
za mě super, lepší tedy černobílé nebo jednobarevné obrázky ale jinak super. ještě dodělat ty notifikace a bude to paráda. Tohle se nokii vážně povedlo. http://sdrv.ms/180zHyq" onclick="window.open(this.href);return false;
Btw u LCD je to energeticky opravdu stejně náročné, jako pouhé hodiny.. Žrát to bude víc jen AMOLEDům.. Dle mého je snížena obnovovací frekvence na minimum, z principu LCD to teoreticky může být 1x za minutu (v praxi odhaduji 10fps).
měl jsem motorolu, kde obraz na displeji zůstal beze změny i hodiny po vyndání baterie
Vypalováním to netrpí samozřejmě, spotřeba baterie tím ale trpí a samozřejmě svítí ti displej, i když nic nedělá, takže to v podstatě se může rychleji vysvítit(v rovině teorie) v praxi asi moc ne , ale vypáleného nic nečekej to dělá jen AMOLED.