Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
-
M.BoBo
- smartguru

- Zařízení: iPhone XS, iPad 2018, Apple Watch 5
Mceza:
Piskani se mi někdy ozývá také, ale na BlackBerry Z10, vyresi to restart. Na Lumii se mi to nikdy nestalo, tam byly chyby jine.
Piskani se mi někdy ozývá také, ale na BlackBerry Z10, vyresi to restart. Na Lumii se mi to nikdy nestalo, tam byly chyby jine.
-
demosvk
- přispěvatel

- Zařízení: Lumia 1520, Lumia 1020, Band 1, Surface PRO 3
Scadalek : Pozri sa aku mas fotku ako titulnu v profilovych fotkach,neviem ci som to napisal zrozumitelne proste chod na FB,otvor fotky a pozri aku mas fotku na "profile pictures". Toreticky by tam mala byt ta stara ...
-
camouflage
- nováček

- Zařízení: Noka Lumia 920 DT- 901 CC 1043 BH 907 All Black
Tak se hlásím do klubu Nokia Lumia 920. Právě ji rozjíždím 
ja som tak spokojny s WP ze uz rozmyslam o 1020 ale tak 620€ je este stale dost keby aspon 550
To já jsem zvědav na 1520 
no ako je to drahy telefon ale povecme si ze kto uz raz mal WP 8 sa asi k androidu nevrati ... aspon ja by som to uz urcite nespravil ... a tiez niesom fotograf ale odkedy mam lumiu 920 fotim vsetko uplne kazdu sprostost co vidim chcem to mat zachytene :D neviem ci to mate podobne :D
Zdravím, jsem čerstvím majitelem L920 a měl bych jeden dotaz. Při prvním spuštění po mě telefon chtěl nějaké přihlášení kvůli záruce u Nokie, které jsem však přeskočil, protože jsem neměl aktivní mobilní data. Nyní si ale nemůžu vzpomenout, o co přesně se jednalo a nedaří se mi to ani nikde dohledat. Mohl by mi prosím někdo prozradit, o co přesně se jedná, případně jak na to a jestli je vůbec nezbytné toto přihlášení provést. Díky 
-
Massik
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 950 DS
Slide: Bylo to zřejmě přihlášení do účtu Nokia, pokud ho máš. Je to v nastaveni/emaly+účty/účet Nokia
neviem co mas na mysli ale isto nieje potrebne sa nikd prihlasit aby ti zaruka platila
Vím, že mě to taky otravovalo a myslím, že jsem dal nyní ne a dál jsem po tom nepátral, mobil mám skoro 3/4 rokuSlide wrote:Zdravím, jsem čerstvím majitelem L920 a měl bych jeden dotaz. Při prvním spuštění po mě telefon chtěl nějaké přihlášení kvůli záruce u Nokie, které jsem však přeskočil, protože jsem neměl aktivní mobilní data. Nyní si ale nemůžu vzpomenout, o co přesně se jednalo a nedaří se mi to ani nikde dohledat. Mohl by mi prosím někdo prozradit, o co přesně se jedná, případně jak na to a jestli je vůbec nezbytné toto přihlášení provést. Díky
Noa tak je to tu už sa pohol amber v cz ale na Slovensku ešte neje napisane že už čoskoro ale stále čaká na schválenie ešte tak otázka znie keď mam mobil pre cz/sk distribuciu tak keď to spustia u vás budeme to mať aj my Slováci čo máme distribuciu cz/sk ?
U nás CZ distruibuce je označena CZ-SK a na slovensku to stejné , takže když bude na webu Nokie napsané u Czech republic - L920 - Country variant avaliable tak bude oTA aktualizace v jeden čas dostupná na slovensku i v česku 
Ale pri sk je napisane že čaká na schválenie a pri cz je napisane už čoskoro tak neviem prečo to je tak
Aha , no tak to jsem v pasti
asi jsem to napsal možná špatně .... možná ne, uvidíš časem 
ne,ne.. je to to iste...
OTA je pozastavena, nejaky problem
OTA je pozastavena, nejaky problem
Asi nie je keď to ráno zmenili
Zdravim.Tak dnes som si kupil aj ja tento super fon a amber uz bola nainstalovana.Kupovane v O2 v Ba.Celkovo mi cena tohto fonu dost vyraza dych.Kupit tak vsestrannu a vyvazenu masinu za taky peniaz je doslova kradez.Mimochodom rozhodoval som sa medzi LG G2 a Lumiou 920.
No dva tydzdne som sa tesil z mojej Lumii a cital forum, ze nic z tohoto tu sa ma netyka. Mam namysli problemi
Kua od dnes mi zacala vrzgat aj moja na lavej strane v strede. :( Docela neprijemne, lebo presne tam mam uchop pri hovore.
-
camouflage
- nováček

- Zařízení: Noka Lumia 920 DT- 901 CC 1043 BH 907 All Black
Já za necelé dva dny spokojenost, Amber je tam, WoT assistnant taky, párování s HF Nokia taky v pořádku, výdrž baterky neřeším (zatím nic moc), žádné smetí pod sklem takže poho. Doufám, že spokojenost bude trvalá. 
cawte neviete mi niekto povedat ako si zapnem klirko v telefone ? aby ked dakomu volam aby to nevidel potrebujem to surne vediet prosim o co najrychlejsiu odpoved =)