Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze

Diskuzní fórum věnované smartphonům Nokia Lumia 930, 925, 920 a 900.
Dr.Y
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Huawei P9 Lite White

Post by Dr.Y »

To ja samozrejme vim, mam v nem vse zakazano, presto si ta baterka dela obcas co chce, ale nekdy je zase poslusna (ted aspon poradne prozkoumam ten mp3 a provedu odinstal dalsich appek), kazdopadne situace neni zatim nijak kriticka a ten samotny ukazatel baterie pusobi snad opravdu jen orientacne, nikoli presne :-)
iljusin66
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Lumia 950 -> Samsung S7

Post by iljusin66 »

Scaladek wrote:... ušetřete mi zestárnutí o pár let života, hoďte přímý link na webovou službu, odkud se ta fotka tahá a já si to změním tam... :wink:
Nepochopil jsem z tvého příspěvku, jestli jsi to zkoušel i tady: https://profile.live.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Scaladek
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 950 XL

Post by Scaladek »

JJ, zkoušel, tam je taky ta nová... Zkoušel jsem všemožné Hotmaily, LiveID, Outlooky, Xboxy, Facebooky,Twittery, Google... Zkoušel jsem všechno, co mě napadlo, a nemám páru, kde je zakopanej pes... :evil:
Rehor J Zacek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 1520, iPhone5, iPad4 32

Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze

Post by Rehor J Zacek »

Snad tě utěší, že v tom nejsi sám. Taky jsem to změnil z telefonu, všude se to změnilo a po pár dnech je pouze v telefonu stará profilovka... Neřeším to, ale když jsem to měnil posledně, tak jen na Facebooku (ve webovém prohlížeči) a na Live jsem nechal tu starou a bralo to právě tu z Facebooku... Zkus tedy změnit právě tu a dej vědět, zdali to chodí v pořádku.
blanicky
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Lumia 820

Post by blanicky »

Mám sice 820, ale fotku mi to bere tu která je aktualní jako profilovka na fcbk
lamorak
nováček
nováček
Zařízení: Lumia 920

Post by lamorak »

Taky se mi to stalo, zmenil jsem si profilovku v aplikaci Ja a uz to jede.. :)

Detailneji: Ja > klepnout na fotku > vybrat fotku, post to Hotmail
Scaladek
přispěvatel
přispěvatel

Post by Scaladek »

lamorak: to sem prave udelal, zmenilo se to, ale rano tam byla zase ta stara, takze muselo probehnout synchro s nejakou sluzbou, kde je ta stara, jenomze ja nevim, kde...:D
Dr.Y
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by Dr.Y »

Nekdo klikl v kutlochu mysi a najednou je u nl 920 CV coming soon, vim ze zase asi na delsi dobu ale i tak.
BigBoy111111
nováček
nováček
Zařízení: Nokia Lumia 830 Black

Post by BigBoy111111 »

Zdravím, viem že priamo do tohto vlákna to nepatrí a budem mimo tému, ale sem chodí najviac ľudí tak preto sa pýtam tu :-)
Chcem kúpiť priateľke mobil, a vzhľadom na to, že nepotrebuje "niečo extra" tak by jej mohla stačiť Lumia 520 alebo Huawei Ascend W1....no len to je ten problém stoja približne rovnako ale nejako si neviem vybrať. Ten Huawei má na pohľad taký farebnejší display a má aj prisvetlovaciu diodu na fotenie. Avšak nemá takú podporu aplikácií akú ma nokia i keď tie by podľa mňa priateľke ani nechýbali. Viete mi prosím poradiť, ktorý z týchto dvoch by bol pri rovnakej cene lepší "kauf" a nejaké "pro" a "proti"? Ďakujem
FraDiavolo
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 920

Post by FraDiavolo »

BigBoy111111 wrote:Zdravím, viem že priamo do tohto vlákna to nepatrí a budem mimo tému, ale sem chodí najviac ľudí tak preto sa pýtam tu :-)
Chcem kúpiť priateľke mobil, a vzhľadom na to, že nepotrebuje "niečo extra" tak by jej mohla stačiť Lumia 520 alebo Huawei Ascend W1....no len to je ten problém stoja približne rovnako ale nejako si neviem vybrať. Ten Huawei má na pohľad taký farebnejší display a má aj prisvetlovaciu diodu na fotenie. Avšak nemá takú podporu aplikácií akú ma nokia i keď tie by podľa mňa priateľke ani nechýbali. Viete mi prosím poradiť, ktorý z týchto dvoch by bol pri rovnakej cene lepší "kauf" a nejaké "pro" a "proti"? Ďakujem
Kup jí 520. Jednoduše kvůli tomu, že Huawei má jenom 4GB vnitřní paměti, což je žalostně málo.
Scaladek
přispěvatel
přispěvatel

Post by Scaladek »

Tak jsem provedl včera pokus a dopadlo to tak, jak jsem myslel... Odebral jsem Facebook účet z telefonu a na Já dlaždici naskočila mnou žádaná fotka, očividně z účtu Hotmail... Po opětovném přidání účtu Facebook se opět vrátila ta stará, nechtěná... Takže se ptám: Neví náhodou někdo, odkud to ten mobil bere? Blbej nejsem a jako profilovou mám na webovém FB vážně tu novou...:D Netuším, proč a odkud bere tu starou fotku... GRRR!!!
Rehor J Zacek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 1520, iPhone5, iPad4 32

Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze

Post by Rehor J Zacek »

Jj, FB je problém a zdá ae mi, že ani v MS si s ním moc neví rady, viz nefunkční chat a notifikace... Babo raď...
Daniel Fibikar
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Microsoft Lumia 950

Post by Daniel Fibikar »

Mě to tedy bere fotku z Hotmailu, ale pokud uvedu třeba změnu statusu na FB, tak se změní na fotku z FB, pokud z Twitteru tak zase na Twitter a ještě se do toho cpe Skype. Nejlepší je na všech službách včetně Outlook domény změnit stejnou profilovku a mělo by to běžet.
Scaladek
přispěvatel
přispěvatel

Post by Scaladek »

No to sem právě udělal, všude mám stejnou fotku... FB, Hotmail, Outlook, nevím, kde ještě... (tady jsem si myslel, že je zakopanej pes, že bych nevěděl, kde všude to změnit, ale očividně ne) Skype mám jinou úplně, Twitter taky a Gmail taky... Ale podle toho, co sem provedl, to prostě musí být Facebookem... Jenomže kde, když na profilové mám tu novou...
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 950XL

Post by mimonaut »

camouflage wrote:Dobrý den, malý dotaz - Kde se dá v Praze odzkoušet L920? Všude kam přijdu mají jen makety.
jestli chceš, napiš PM, v Praze jsem ochotný některý večer ukázat (viz. podpis)
mceza

Post by mceza »

Zjistil jsem zajímavou chybu. Z repráčků se mi line pískavý zvuk. Někdy více, někdy méně. Dělá to i při zamčeném telefonu. Mění se v závislosti na použití. Zvuk je podobný, jako pískaly například první řady mobilních procesorů Intel C2D, ale zdá se mi, že to jde spíš přímo z repráčků než od procesoru.
Je to slyšet jen při přiložení spodní strany telefonu přímo k uchu, ale je to dost intenzivní a možná by to mohl být důvod (alespoň jeden z nich), proč se telefon poslední dobou tak extrémně rychle vybíjí.

Pozorujete někde něco takového?
Jimmik
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: LG V20

Post by Jimmik »

Jsem na tom stejně, od reproduktoru to nejde určitě, spíš pravá horní strana. Zní to přesně jak popisuješ, jako procesor, nebo chroustající hdd :D. Neví někdo oč jde?
Dr.Y
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by Dr.Y »

Ja nic neslysim.

edit: Tak slysim, ale pouze pri zapnutem displeji.
imatulo
nováček
nováček
Zařízení: iPhone 5s

Post by imatulo »

tiež to počujem, ale len keď zapnem displej - no trvá to len pár sekúnd a potom to prestane.
camouflage
nováček
nováček
Zařízení: Noka Lumia 920 DT- 901 CC 1043 BH 907 All Black

Post by camouflage »

Mimonaut: Díky dnes večer si jedu pro svou L920 black a Fatboye. Řekl jsem si že čuměním nic nevyřeším.
Post Reply

Return to “Nokia Lumia 930/925/920 a 900”