WP mapová app s kreslením trasy

Diskuze o Windows Phone a Windows 10 Mobile aplikacích. Máte tip na zajímavý program? Šup sem s ním!
Post Reply
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 950XL

Post by mimonaut »

Ahoj.
hledám mapovou aplikaci, kde bych si mohl ručně do mapy nakreslit trasu a nejlépe ji pak exportovat do gpx (či jiného formátu použitelného v navigacích, sporttrackerech, tedy jestli existuje.)
Abych popsal situaci: jezdím přes Prahu do práce občas na kole a trasa mi nevyhovuje. Přijedu večer do hospody a kamarád, který taky jezdí mi nabízí jinou, lepší, perspektivní, krásnou, kratší a příjemnější trasu. Ukazuje mi ji na mapy.cz a já jsem nadšen. Ráno vyrazím na kole a... ...zabloudím. Asi ta hospoda, nebo že bych stárnul?
No a tohle se mi stalo za poslední rok 3X :-)
uni
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy S8+ DS, Apple iPad Air Wi-Fi

Post by uni »

Běžně si kreslím trasy do mapy v SmartMaps (třeba GC lovící výlet), jak před tím na WM, tak teď na Androidu, mají aplikaci i pro WP, nevím co umí, mapy.cz mají od nich mapy, možná je třeba řešení blíže než si myslíš:-)
Trasu kreslím tak, že na dané místo ukážu středovým kurzorem a z jeho menu dám přidat do trasy. Spojuje se to přímkou. V Androidu se to rovnou ukládá jako gpx soubor (pokud to dám uložit, slouží to i jako definice pro výpočet z routingu), třeba napodobují funkčnost i na WP. U WM a Androidu to udělali.
steelspace
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: L920, L930, L950 XL, iPhone 7 Plus

Post by steelspace »

možná tahle: http://www.windowsphone.com/cs-cz/store ... 45d7e2d9f1" onclick="window.open(this.href);return false;
Post Reply

Return to “Aplikace a software”