Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze

Diskuzní fórum věnované smartphonům Nokia Lumia 930, 925, 920 a 900.
CageJ
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 520.820,920,830

Post by CageJ »

GDR3 cakajte pravdepodobne november :).. resp. koniec... viem, ze build je uz hotovy
Dr.Y
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Huawei P9 Lite White

Post by Dr.Y »

Pres OTA bych ho cekal koncem roku, ale 2014. A prosim nekamenujte lidi, co cekaji na update pres ota :-) .
camouflage
nováček
nováček
Zařízení: Noka Lumia 920 DT- 901 CC 1043 BH 907 All Black

Post by camouflage »

Dobrý den, malý dotaz - Kde se dá v Praze odzkoušet L920? Všude kam přijdu mají jen makety.
MiKu
nováček
nováček
Zařízení: Nokial Lumia 1020

Post by MiKu »

Myslím že jakýkoli Datart například :-)
camouflage
nováček
nováček
Zařízení: Noka Lumia 920 DT- 901 CC 1043 BH 907 All Black

Post by camouflage »

Tam zrovna poslední dobou mají tak akorát 820. No teda v Hostivaři
Wodewer
nováček
nováček
Zařízení: Nokia Lumia 920

Post by Wodewer »

Zdravím. Nastavil jsem si zálohování nastavení na SkyDrive a ručne to zazálohoval - mobil ukazuje, že zálohování proběhlo.
Kde ve SkyDrivu je toto nastavení uloženo? A jak to funguje? Jak ho případně někdy obnovím?
Manek49
smartguru
smartguru
Zařízení: iPhone 5C

Post by Manek49 »

Není to uživatelsky přístupné, obnova se ti nabídne po HR, nebo při zakoupení jiného WP telefonu po zadání tvého Microsoft ID.
Wodewer
nováček
nováček

Post by Wodewer »

A to se nabidne automaticky po prvnim spusteni telefonu (po zakoupeni, HR nebo aktualizaci) a mobil pak bude vypadat stejne jako v poslednim ulozenem stavu? (samozrejme az po stazeni aplikaci atd)
sssugi
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by sssugi »

Ano zobrazi sa trebars po HR ale je treba mat zapnute mobilne data. Mne osobne vsak zaloha spravila v telefone iba bordel s aplikaciami :/
dark_hood
smartguru
smartguru
Zařízení: Lumia 830

Post by dark_hood »

ja zálohujem len sms a tie sú bez problému :) nastavení je máličko, ručne sú za chvíľu hotové a apps sa dajú ľahko posťahovať ručne
Dr.Y
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by Dr.Y »

Kdyz prestanu poslouchat hudbu, tak mi pripada ze mp3 prehravac neustale bezi na pozadi a zere baterku, treba kdyz reguluju hlasitost, tak jde videt ze ten mp3 prehravac je zapnuty... jde nejak vypnout mimo restart telefonu?
mceza

Post by mceza »

Je na to ve Store nějaká aplikace. Ale neboj, na pozadí neběží, pouze je tam zobrazena poslední přehrávaná písnička. Procesor to nezatěžuje.
xjohny
nováček
nováček
Zařízení: Žlumia 920

Post by xjohny »

Používám na to Stop the music!
Dr.Y
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by Dr.Y »

No jde o to, ze za posledni 2 noci jsem si vsimnul, ze kdyz jsem mp3p nepouzival, baterka klesla jen trochu, ale po pouziti klesla az o 20%, ale mozna jen nahoda.
MikeyMCZ
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by MikeyMCZ »

No, sice take vim, ze na prehravani se vyuziva systemova sluzba. Ale pokud pres den pouzivam Deezer, tak mam pocit, ze mi baterka jede dolu troche rychleji. Mozna nejaky bug?
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 950XL

Post by mimonaut »

Dr.Y wrote:No jde o to, ze za posledni 2 noci jsem si vsimnul, ze kdyz jsem mp3p nepouzival, baterka klesla jen trochu, ale po pouziti klesla az o 20%, ale mozna jen nahoda.
je to jen "náhoda". Uspané aplikace (s vyjímkou IE, navigace apod.) na pozadí opravdu spí a nic nežerou
mberdych
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iPhone 7/Blackberry Priv

Post by mberdych »

Tak pokud z deezeru streamujes, tak to poleti dolu jak blazen.
MikeyMCZ
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by MikeyMCZ »

Nene, prehravam jen offline.
Scaladek
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 950 XL

Post by Scaladek »

Hoj všichni, mám dotaz.

S*re mě to už delší dobu, i když vím, že je to asi rukama :tlem: . Nedaří se mi změnit fotku na "já" dlaždici (Me Tile). Respektive: daří, ale vždycky se tam natáhne ta stará odněkud, a já nevím odkud. Takže, když kliknu na Já dlaždici, objeví se mi pod Já napsáno Hotmail, Facebook, Twitter. Fotka, která se tam stále vrací, není jako profilová nastavena ani na jedné z těchto sociálních sítí/účtech. V Nastavení/e-mail+účty mám: Účet Microsoft, Účet Nokia, Facebook, Google a Twitter. Na Nokia účtu pokud vím profilová fotka není a na Googlu mám taky tu, kterou chci jako novou. Dokonce jsem včera zkoušel tu fotku natvrdo změnit z telefonu (klik na Já dlaždici, klik na obrázek a výběr nové fotky), dal sdílet na Hotmail i Twitter (nic víc tam za položky není), a voilá, najednou byla v telefonu změněná. Zkontroloval jsem to, a na všech webových službách, co mě napadly, byla ta nová, tedy ta správná. Hurá, říkám si. No a ráno se vzbudím, a je tam zase ta stará. Takže:

1) Proč do háje nemůže být fotka na Já dlaždici otázkou lokální změny v zařízení?
2) Pokud nemůže, proč nemůžu nastavit preferenci, odkud chci, aby se profilová fotka brala (= z jaké služby/soc. sítě)?
3) Pokud někdo víte, ze které služby/sítě se profilová fotka na Já dlaždici bere, buďte prosím tak hodní a ušetřete mi zestárnutí o pár let života, hoďte přímý link na webovou službu, odkud se ta fotka tahá a já si to změním tam... :wink: Problém je, že já na to za nic na světě nemůžu přijít :tlem:

Díky!
CageJ
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 520.820,920,830

Post by CageJ »

mimonaut wrote:
Dr.Y wrote:No jde o to, ze za posledni 2 noci jsem si vsimnul, ze kdyz jsem mp3p nepouzival, baterka klesla jen trochu, ale po pouziti klesla az o 20%, ale mozna jen nahoda.
je to jen "náhoda". Uspané aplikace (s vyjímkou IE, navigace apod.) na pozadí opravdu spí a nic nežerou
v nastaveniach mas moznost povolit appkam realny multitasking.. az na ten IE, ten je nastaveny na pevno...
Post Reply

Return to “Nokia Lumia 930/925/920 a 900”