Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
GDR3 cakajte pravdepodobne november
.. resp. koniec... viem, ze build je uz hotovy
Pres OTA bych ho cekal koncem roku, ale 2014. A prosim nekamenujte lidi, co cekaji na update pres ota
.
-
camouflage
- nováček

- Zařízení: Noka Lumia 920 DT- 901 CC 1043 BH 907 All Black
Dobrý den, malý dotaz - Kde se dá v Praze odzkoušet L920? Všude kam přijdu mají jen makety.
Myslím že jakýkoli Datart například 
-
camouflage
- nováček

- Zařízení: Noka Lumia 920 DT- 901 CC 1043 BH 907 All Black
Tam zrovna poslední dobou mají tak akorát 820. No teda v Hostivaři
-
Wodewer
- nováček

- Zařízení: Nokia Lumia 920
Zdravím. Nastavil jsem si zálohování nastavení na SkyDrive a ručne to zazálohoval - mobil ukazuje, že zálohování proběhlo.
Kde ve SkyDrivu je toto nastavení uloženo? A jak to funguje? Jak ho případně někdy obnovím?
Kde ve SkyDrivu je toto nastavení uloženo? A jak to funguje? Jak ho případně někdy obnovím?
-
Manek49
- smartguru

- Zařízení: iPhone 5C
Není to uživatelsky přístupné, obnova se ti nabídne po HR, nebo při zakoupení jiného WP telefonu po zadání tvého Microsoft ID.
-
Wodewer
- nováček

- Zařízení: Nokia Lumia 920
A to se nabidne automaticky po prvnim spusteni telefonu (po zakoupeni, HR nebo aktualizaci) a mobil pak bude vypadat stejne jako v poslednim ulozenem stavu? (samozrejme az po stazeni aplikaci atd)
Ano zobrazi sa trebars po HR ale je treba mat zapnute mobilne data. Mne osobne vsak zaloha spravila v telefone iba bordel s aplikaciami :/
ja zálohujem len sms a tie sú bez problému
nastavení je máličko, ručne sú za chvíľu hotové a apps sa dajú ľahko posťahovať ručne
Kdyz prestanu poslouchat hudbu, tak mi pripada ze mp3 prehravac neustale bezi na pozadi a zere baterku, treba kdyz reguluju hlasitost, tak jde videt ze ten mp3 prehravac je zapnuty... jde nejak vypnout mimo restart telefonu?
-
mceza
Je na to ve Store nějaká aplikace. Ale neboj, na pozadí neběží, pouze je tam zobrazena poslední přehrávaná písnička. Procesor to nezatěžuje.
Používám na to Stop the music!
No jde o to, ze za posledni 2 noci jsem si vsimnul, ze kdyz jsem mp3p nepouzival, baterka klesla jen trochu, ale po pouziti klesla az o 20%, ale mozna jen nahoda.
No, sice take vim, ze na prehravani se vyuziva systemova sluzba. Ale pokud pres den pouzivam Deezer, tak mam pocit, ze mi baterka jede dolu troche rychleji. Mozna nejaky bug?
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
je to jen "náhoda". Uspané aplikace (s vyjímkou IE, navigace apod.) na pozadí opravdu spí a nic nežerouDr.Y wrote:No jde o to, ze za posledni 2 noci jsem si vsimnul, ze kdyz jsem mp3p nepouzival, baterka klesla jen trochu, ale po pouziti klesla az o 20%, ale mozna jen nahoda.
Tak pokud z deezeru streamujes, tak to poleti dolu jak blazen.
Nene, prehravam jen offline.
-
Scaladek
- přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 950 XL
Hoj všichni, mám dotaz.
S*re mě to už delší dobu, i když vím, že je to asi rukama
. Nedaří se mi změnit fotku na "já" dlaždici (Me Tile). Respektive: daří, ale vždycky se tam natáhne ta stará odněkud, a já nevím odkud. Takže, když kliknu na Já dlaždici, objeví se mi pod Já napsáno Hotmail, Facebook, Twitter. Fotka, která se tam stále vrací, není jako profilová nastavena ani na jedné z těchto sociálních sítí/účtech. V Nastavení/e-mail+účty mám: Účet Microsoft, Účet Nokia, Facebook, Google a Twitter. Na Nokia účtu pokud vím profilová fotka není a na Googlu mám taky tu, kterou chci jako novou. Dokonce jsem včera zkoušel tu fotku natvrdo změnit z telefonu (klik na Já dlaždici, klik na obrázek a výběr nové fotky), dal sdílet na Hotmail i Twitter (nic víc tam za položky není), a voilá, najednou byla v telefonu změněná. Zkontroloval jsem to, a na všech webových službách, co mě napadly, byla ta nová, tedy ta správná. Hurá, říkám si. No a ráno se vzbudím, a je tam zase ta stará. Takže:
1) Proč do háje nemůže být fotka na Já dlaždici otázkou lokální změny v zařízení?
2) Pokud nemůže, proč nemůžu nastavit preferenci, odkud chci, aby se profilová fotka brala (= z jaké služby/soc. sítě)?
3) Pokud někdo víte, ze které služby/sítě se profilová fotka na Já dlaždici bere, buďte prosím tak hodní a ušetřete mi zestárnutí o pár let života, hoďte přímý link na webovou službu, odkud se ta fotka tahá a já si to změním tam...
Problém je, že já na to za nic na světě nemůžu přijít
Díky!
S*re mě to už delší dobu, i když vím, že je to asi rukama
1) Proč do háje nemůže být fotka na Já dlaždici otázkou lokální změny v zařízení?
2) Pokud nemůže, proč nemůžu nastavit preferenci, odkud chci, aby se profilová fotka brala (= z jaké služby/soc. sítě)?
3) Pokud někdo víte, ze které služby/sítě se profilová fotka na Já dlaždici bere, buďte prosím tak hodní a ušetřete mi zestárnutí o pár let života, hoďte přímý link na webovou službu, odkud se ta fotka tahá a já si to změním tam...
Díky!
v nastaveniach mas moznost povolit appkam realny multitasking.. az na ten IE, ten je nastaveny na pevno...mimonaut wrote:je to jen "náhoda". Uspané aplikace (s vyjímkou IE, navigace apod.) na pozadí opravdu spí a nic nežerouDr.Y wrote:No jde o to, ze za posledni 2 noci jsem si vsimnul, ze kdyz jsem mp3p nepouzival, baterka klesla jen trochu, ale po pouziti klesla az o 20%, ale mozna jen nahoda.