Bluetooth sluchátka

Všeobecná diskuze o systému Windows Phone 8.1 (vlastnosti, jádro, buildy...)
Post Reply
Carlosso
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 930

Bluetooth sluchátka

Post by Carlosso »

Zdravim,předem se omlouvám jestli to píšu do špatný sekce.

Chtěl bych si koupit BT sluchátka pro mojí Lumii 820.Jedny už mám ale ty jsou nějaký divný,občas se stane to že jak přestanu poslouchat hudbu a v nastavení bt je odpojím a vypnu samotný bt tak mi přestane fungovat zvuk a musim vypnout a zapnout mobil.Není to problém jen mojí Lumie,měl jsem už tři Lumie a na všech se dělo to samé.Chtěl bych teda nějaký sluchátka přímo od Nokie který jsou kompatibilní a nebudou mi dělat takovej bordel v mobilu.Klasický 3,5 mm jack mám ale ty jsou při hraní her docela nepohodlný,potřeboval bych nějaký bezdrátový,poraďte mi prosím kdo má zkušenosti.Děkuju za rady ;)
mceza

Bluetooth sluchátka

Post by mceza »

Mám Sennheiser MM400 a kromě vyšší ceny je mohu jen doporučit.
Flynn
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next

Bluetooth sluchátka

Post by Flynn »

Já používám přímo nokiácký Headset BH -111. Mám jej už asi dva roky a je tady o něm vlákno http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... 11#p243443" onclick="window.open(this.href);return false; Tehdy stál cca 700 Kč.
Nyní se dá ještě sehnat, viz Heuréka http://handsfree.heureka.cz/nokia-bh-111/" onclick="window.open(this.href);return false; Je možno připojit k headsetu jakákoli sluchátka, což je výhoda.
mceza

Bluetooth sluchátka

Post by mceza »

Tak nějak nechápu výhodu drátových bezdrátových sluchátek :D
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100

Bluetooth sluchátka

Post by tslany »

Chtěl bych se zeptat jak to je s kvalitou audia při BT přenosu, když streamuju hudbu do autorádia, tak jsou výšky značně přebuzené. Má tedy cenu kupovat sluchátka kategorie nižší střední třídy a lepší, nebo se streaming hodí opravdu jen na $1 ebay earphones? Přemýšlím, že bych pořídil z Aliexpressu $40 kopie IE80 a k nim za $9 Bluetooth reciever, kabel od sluchátek krapet zasytřihnul a zaintegroval jej přímo do příjmací škatulky, ale pokud by to hrálo na úrovni KPP, tak to nemá pro mě jakoukoliv cenu, a raději se budu i nadále tahat s kabelem.
mceza

Bluetooth sluchátka

Post by mceza »

Teoretická rychlost Bluetooth říká, že přenost přes něj dokáže v reálném čase naprosto s přehledem přenést vysoce kvalitní zvuk. Reálně to ale vidím jinak - šum, občasné zkreslení a další věci mi na BT sluchátkách dost vadí, ale nakonec jsem to vyměnil za pohodlí v podobě absence jakýchkoli kabelů.
Cheetah007
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Sony Xperia M2, iPad Mini 32GB

Re: Bluetooth sluchátka

Post by Cheetah007 »

Hudbu na mobilu temer neposloucham, jen vyjimecne a na to mi staci dratove koss ur10.
Vyborne vyuziti vidim nsopak v BT Handsfree, mam jej v aute prakticky cely den a nic lepsiho neni, jabra easy go mi takto vydrzi s prehledem 3dny.
Flynn
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next

Bluetooth sluchátka

Post by Flynn »

mceza wrote:Tak nějak nechápu výhodu drátových bezdrátových sluchátek :D
Určitě mi kablík od sluchátek (který mohu přiměřeně svinout a tím zkrátit na potřebnou délku) vadí méně, než olbřímí sluchátka, byť bezdrátová :lol:
Jumbo78
moderátor
moderátor
Zařízení: iPhone 7+ 256 GB

Post by Jumbo78 »

Nokia BH-111 už nějaký pátek používám a jsem spokojen. Zvuk je čistý, hlasitost dostatečná. Jediné, co mi vadí je, že občas zvuk jakoby na půl sekundy vypadne. Ale jen při poslouchání hudby a fakt jen sem tam
Carlosso
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 930

Post by Carlosso »

Ok děkuju všem za rady.Něco pořídim :)
MAKU19
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Lumia 720

Bluetooth sluchátka

Post by MAKU19 »

Po inštalácii GDR3 sa mi objavila v mojej Lumia 720 nasledovná možnosť voľby pri nastavení bluetooth handsfree:
"Pripojiť sa inak a používať funkciu Reč s Bluetooth v mojom aute. Vyššie uvedené políčko zaškrtnite, ak má váš handsfree systém problémy s rozpoznávaním reči.."
Po voľbe tejto možnosti a reštartovaní (inak sa tato voľba neaktivuje) sa mi objaví dotaz:
"Chcete spustiť režim šoféra? Pravdepodobne šoférujete. Ano/Nie " Po voľbe ANO sa mi na hornom riadku a na štartovacej ploche objaví ikonka auta.
Bohužiaľ pri nastavení tohto režimu sa mi telefón správa obdobne ako predtým, pri prepnutí na aplikáciu v telefóne sa mi ozýva pípnutie v handsfree. Má niekto skúsenosti s týmto režimom AUTO?
hamoun
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia 930 (W10M)

Bluetooth sluchátka

Post by hamoun »

uz se nekde resilo - rezim v aute ..
umozni
- automaticke sms odpovedi na sms
- automaticke sms odpovedi na volani ...

volis BT zarizeni, podle ceho se pozna, ze ridis ...

pro me treba nezajimave, nekdo muze vyuzit :)
MAKU19
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Lumia 720

Bluetooth sluchátka

Post by MAKU19 »

:-( Ja som myslel, že podľa popisu o probleme s rozpoznávaním reči , handsfree bluetooth bude fungovať tak ako v iných telefónoch. V mojom predošlom telefóne WAVE bol umožnený iba príjem hovorov (hlas) a nie aj hudby ako je to u Lumie, ktorý spôsobuje pípanie pri práci s telefónom a aktivovanie mikrofónu telefónu a príjem okolitých zvukov.
Keď som mal zvolený tento režim v aute a nemal som zvolené odmietanie hovorov a správ ani automatické odpovedanie, tak mi nefungoval príjem do sluchadiel musel som zvoliť hlasitý príjem. Taktiež sa stále ozývalo trojité pípanie pri odomknutí a zamknutí telefónu :-(
Post Reply

Return to “Windows Phone 8.x”