Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
-
camouflage
- nováček

- Zařízení: Noka Lumia 920 DT- 901 CC 1043 BH 907 All Black
Nebuďte zase takoví moralisti. Kdo nikdy nic nečórl....že? Jen se zvoptal. Určitě si všichni kupujeme filmy, hudbu adt. to jsme ale národ poctivců. Jen nechápu, že je republika totálně rozkradená.
Sry za OT.
Sry za OT.
- Carlosso
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 930
Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
Rozkradli ji politici :D
Republika je rozkradená, proto, že ti co kradou to umí a nepožadují návody "jak na to" na nějakých diskuzních fórech. To platí i pro tento případ. A reakci zdejších uživatelů, tudíž nutno považovat za adekvátní, jinak to ani nejde. Ti, kteří umí a vědí jak, používat Warez, o tom nikde nehovoří.
Za OT se omlouvám, ale nedalo mě to
Za OT se omlouvám, ale nedalo mě to
- Cheetah007
- smartmaniak

- Zařízení: Sony Xperia M2, iPad Mini 32GB
Já ač tu možnost u androida mám, warez nepoužívám, vystačím si s free verzemi, pokud nějaká aplikace bude opravdu dobrá a mnou požadované funkce budou jen v pro placené verzi, rád si ji koupím, stejně tak jako když jsem používal WP, omlouvám se za OT 
Dámy a pánové (ladies and gentlemen) 
Máme problém! Né že bych si onikal, to množné čílslo, je v pořádku. Doma máme dvě L 920. Já mám O2 a moje žena T-mobile, oba jsme původně měli sim kartu standardní velikosti, mně rovnou kartu vyměnily a manželce ji ořízly. Já po té, co jsem v nastavení "mobilní síť" zadal na tvrdo O2, tedy nikoliv "automaticky", nemám potíže.
Ale t-mobile, pořád padá, není nalezena síť, co s tím, nechat vyměnit simku
Moje stará je z toho celkem rozladěna, ze starších Symbianových Nokií nic takového neznáme. Myslím, že prvním správným krokem, je výměna sim karty a až teprve pak reklamace MT, je to tak správně?
Ty výpadky, nenalezení sítě, mě docela se..u, jelikož se to jednou stalo i mě a je to pro mě novinka, na kterou si zvykat nechci
Dělám někde v nastavení chybu?
Máme problém! Né že bych si onikal, to množné čílslo, je v pořádku. Doma máme dvě L 920. Já mám O2 a moje žena T-mobile, oba jsme původně měli sim kartu standardní velikosti, mně rovnou kartu vyměnily a manželce ji ořízly. Já po té, co jsem v nastavení "mobilní síť" zadal na tvrdo O2, tedy nikoliv "automaticky", nemám potíže.
Ale t-mobile, pořád padá, není nalezena síť, co s tím, nechat vyměnit simku
Ty výpadky, nenalezení sítě, mě docela se..u, jelikož se to jednou stalo i mě a je to pro mě novinka, na kterou si zvykat nechci
Dělám někde v nastavení chybu?
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Zacal bych opravdu tou vymenou karty.Navic orez nekdy kartu obcas poskodi,proto ho nedoporucuji.
Děkuji za reakci, mám stejný názor, výměna simky proběhne zítra.
-
ingi88
- nováček

- Zařízení: Samsung Galaxy Note 3
Taky doporučuju výměnu, taky mi starou sim ořízli, chvilku jsem to tak používal ale pak se mi nějak nezdál signál a sem tam mi telefon ukazoval po odemčení obrazovky žádná síť - zašel jsem do T-M. , kartu dali novou a od té doby už je to OK. Takže určitě nejdřív vyměnit SIM 
cawte chcel by som sa vas spytat ide vam pridat obrazok ked pisete na FB ? ale ne na aplikacii ale priamo fb co je v mobile lebo mne tam svieti iba moznost poloha tak neviem da sa to niejak zapnut aby som tam mohol pridat aj fotku ?
-
Massik
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 950 DS
To: Jirka M. Zkus urcite vyměnit simku. Ted ji u T- mobilu vyměňují zdarma bez ořezávání.
- Cheetah007
- smartmaniak

V oficialni FB aplikaci fotku do prispevku a hlavne chatu, pridat nejde, pokud se v poslednim updatu neco nezmenilo, bude to patrne jedno z dalsich omezeni WP nemoznost z app pristupovat k fotografiim.
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Omyl. Žádné takové omezení systému není (každá druhá aplikace přistupuje do knihovny obrázků) a v aktuální verzi oficiální FB aplikace fotku v chatu přidat jde (v textovém poli je ikona jak vrata
)
Nicméně v integrovaném chatu v telefonu toto nejde. Pouze v aplikaci.
Nicméně v integrovaném chatu v telefonu toto nejde. Pouze v aplikaci.
- Cheetah007
- smartmaniak

Ja psal ze nevim jak v poslednim updatu, kdyz jsem WP pouzival tak to v FB app ze store jeste neslo a co jsi psal tak integrovany chat je na tom bezezmeny.
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Jj. Makaj na tom, kluci. Asi jim opravdu došlo, že FB je pro spoustu lidí jedna z nejdůležitějších věcí na světě
Co měsíc, to update s novýma funkcema.
-
mceza
Vestavěná aplikace je na té úrovni, kde byl FB v době uvedení WP8. Tenkrát taky fotky v příspěvcích nebo chatu nešly. A je jednodušší pracovat na aplikaci, která to umí, než při každé změně/rozšíření FB API překopávat systém.
ale konecne microsoft pustil vonku krasny update nieje este dokonaly ale je super ovela lepsi je teraz FB app od misrosoftu je vidiet ze aspon na niecom im zalezi ked uz nie na tom amber :D
- mato289
- smartguru

- Zařízení: Xiaomi Mi Max
mala by byť do konca roka, len kto vie ako to bude, keď ešte teraz niektorí používatelia nemajú AMBER.. 2013
v 2014 by malo byt WP 8.1
v 2014 by malo byt WP 8.1
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Tak servery to jisti,tam je to vzdy minimalne o mesic a vice drive,OTA stejne obcas udela bordel a nemam ho tak rad na zadnem OS.
-
Nyny
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia
Má přijít do konce roku 2013, do ČR počítám dorazí snad do konce březne 2014.-Pavel- wrote:Dotaz - má přijít GDR3 do konce roku, nebo v roce 2014 ?
Menší dotaz, vím, že se GDR3 spojuje s příchodem nových telefonů před Vánocemi, ovšem neměla 925 GDR2 z výroby mnohem dřív, než se objevily verze na serverech pro 920 a spol.? Není proto prosinec 2013 příliš optimistický?