Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
Setkal se někdo se samovolným vytáčením čísla? Protože na dnešek telefon od času 1:12 až po 5:28 moje L920 vytáčela mého otce 4x, zhruba vždy s hodinovým odstupem. Ten vždy volal zpět zda se něco neděje, ale já mám v noci na "ticho" tak jsem o tom nevěděl. Telefon byl položený vedle postele na DT-900. Anebo jsem náměsíčný 
Nemas doma psa alebo macku? 
-
bouskat
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia N97, Lumia 920, 950XL
Tak už dosel stativ na telefon...
https://skydrive.live.com/redir?resid=2 ... DNTVHg&v=3" onclick="window.open(this.href);return false;
https://skydrive.live.com/redir?resid=2 ... T6tIxY&v=3" onclick="window.open(this.href);return false;
https://skydrive.live.com/redir?resid=2 ... DNTVHg&v=3" onclick="window.open(this.href);return false;
https://skydrive.live.com/redir?resid=2 ... T6tIxY&v=3" onclick="window.open(this.href);return false;
-
mceza
Mohlo to být tou nabíječkou. Už tu proběhly případy, kdy bezdrátová nabíječka odemkla telefon. K zavolání už je potom jen kousek :D
Bouskat: Položka asi neexistuje nebo už není dostupná
Bouskat: Položka asi neexistuje nebo už není dostupná
No přisuzuji to nabíječce, ale je to nepříjemná věc. Snad se to nebude opakovat, nebo budu přepínat do Flight modu.
Mohu potvrdit. U CR-200 se mi také stává, že při plně nabitém telefonu si telefon v držáku samovolně kliká. Pokud se telefon teprve nabíjí, tak žádný problém.
-
bouskat
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia N97, Lumia 920, 950XL
stativ na Lumie. Lumia 920 a 520.
- Attachments
-
- 20131004_154612.jpg
- (284.69 KiB) Downloaded 23 times
-
- WP_20131004_19_11_39_Pro – kopie.jpg (109.64 KiB) Viewed 3452 times
Ad samovolné klikání: Jj, řešil jsem to v jiném tématu. Zkus vypnout glance nebo/& double tap.
V mém případě vypnutí glance nebo double tap nepomůže. Vypnutí obojího ještě nemám vyzkoušené, plánuji testovat příští týden.
-
ingi88
- nováček

- Zařízení: Samsung Galaxy Note 3
Tak já už sem raději snad ani nebudu psát
včera vrácena v pořadí již třetí 920, odpoledne jsem se byl podívat na další bílou variantu, podrobně ji zkoumal na prodejně a opět měla pod sklem prach. Takže jsem prodavači pěkně poděkoval a zoufale odešel a začal přemýšlet. Nutně už potřebuju telefon, android u mě nepřipadá v úvahu, o jabko nemám kvůli ceně zájem, když WP, tak jedině Nokii. Takže v široké škále telefonů mám vlastně na výběr jen toto - L920, L925, L1020 a celkem se mi zalíbila i BB-Z10. A teď bábo raď, z L920 už začínám být zoufalý a obávám se, že na dobrý kus prostě nenarazím, L925 - 16GB paměť, bez bezdr. nabíjení, konstrukční problémy, L1020 - cena, pro mě už asi zbytečnost, BB-Z10 - umírající BB...
Takže nevím, asi si koupím pevnou linku a na mobil kašlu
Takže nevím, asi si koupím pevnou linku a na mobil kašlu
Jen tak okrajove ma zkusenost. Odinstaloval jsem vsechny hry (bylo jich nekolik desitek), vsechny aplikace bez kterych dovedu zit, provedl nekolik soft resetu (volume down + zamykaci tlacitko), nabil baterku ze 14% na 100% a po 22h minimalniho pouzivani, abych zjistil jak na tom bude nyni samovybijeni, mam baterku na 82% (mezi tim jsem stahnul a chvili testoval novou verzi facebook aplikace, obdrzel a precetl 3 emaily (na pozadi neustala synchro 4 emailu - jeden jednou denne, jeden kazdou hodinu a dva kazde 2 hodiny), 1 zmeskany hovor, uprava a zmena tapety, chvilkove pouziti IE), zda se tedy, ze to asi pomohlo a samovybijeni mozna pominulo (snad ne dočasně
). Predtim mi to za noc bralo i vice jak 20%.
Dá se nějak dostat nelegální cestou aplikace do mobilu? Respektive oficialní F1 live timing stoji na store 435 kč a za to utrácet může jen blázen kvůli pár závodům 
Však utrácet za to Vás nikdo nenutí. Buď musíte akceptovat cenu a můžete hru využívat, nebo cenu neakceptovat a hru nevyužívat.
-
chmeldas
- smartguru

- Zařízení: iPhone 6S/ Miix 2 8"
S radostí ti musím říct, že nejde.
Pokud ji chceš tak si ji kup.
-
mceza
To je asi jako "dá se nějak nelegálně sehnat Lumie 1020? 18 tis. za ní může dát jen blázen."
Ne nedá. Cenů můžeš buď přijmout a koupit si aplikaci nebo nepřijmout a nekoupit. Vývojáři svou práci ocenili na 435 Kč. Pokud je to za takovou aplikaci moc, tak se dá předpokládat, že půjdou s cenou dolů.
Ne nedá. Cenů můžeš buď přijmout a koupit si aplikaci nebo nepřijmout a nekoupit. Vývojáři svou práci ocenili na 435 Kč. Pokud je to za takovou aplikaci moc, tak se dá předpokládat, že půjdou s cenou dolů.
mceza: to srovnání s lumií 1020 je celkem úsměvné (pro informaci live timing je věc, která se dá na běžných zařízeních spustit přes prohlížeč zcela zadarmo, bohužel na WP8 mi to ve výchozím prohližeči nefungovalo - proto tu vznikla aplikace za 435 kč ) Poučování o fungování trhu a utváření ceny si nechte na nějaké jiné fora a diskuze, jako ekonom vám můžu i nějaké doporučit - tady to povazuju za spam.
Zajimalo mě pouze jestli na to existuje nějaký fýgl a za tuto odpověď děkuji uživateli chmeldas.Musím říct že jsem z té uzavřenosti systému poslední dobou celkem zklamaný.
Zajimalo mě pouze jestli na to existuje nějaký fýgl a za tuto odpověď děkuji uživateli chmeldas.Musím říct že jsem z té uzavřenosti systému poslední dobou celkem zklamaný.
-
mceza
Jako ekonom by si sám měl vědět, že warez není dobrý. A nadávat na platformu proto, protože neumožňuje porušování zákonů? Hmm, tebe bych za ekonoma ve firmě nechtěl. Neděláš náhodou na ministerstvu financí?
Omlouvám se, že jsem se na něco zeptal pane. Měl jsem se zato, že je toto forum, kde mám možnost se na cokoliv co se týče lumia 920 zkušenějších uživatelů zeptat, vyvedl jste mě z omylu. Prostě mé příspěvky příště ignorujte. I já se pokusím příště využít jiné forum pro dotaz. Můj warezový dotaz může moderátor jistě smazat a nejlépe i odpovědi, jelikož akorát jedna byla k věci a ostatním uživatelům prospěšná. A už to neřešme. Na MFCR nedělám, ale že vy máte zapotřebí za každým příspěvkem si pořádně nazdvyhnout vlastní EGO co? Nashle
(PS že nejsem nadšený, že wp8 nedokáže zobrazit www jako jiné platformy nutně neznamená že na wp8 nadávám, divil by jste se ale jsem jeho fanoušek, akorát nejsem zaujatý a vidím, že některé věci jsou u konkurence "zatím" lepší )
(PS že nejsem nadšený, že wp8 nedokáže zobrazit www jako jiné platformy nutně neznamená že na wp8 nadávám, divil by jste se ale jsem jeho fanoušek, akorát nejsem zaujatý a vidím, že některé věci jsou u konkurence "zatím" lepší )
-
mceza
Pouze jsi byl upozorněn, že tvůj dotaz porušuje pravidla tohoto fóra. Navíc to byl dotaz, který žádal radu, jak porušit zákony tohoto státu.
Nemusíš se hned urážet.
Navíc se tento dotaz netýkal ani tak Nokia Lumia 920, ale přímo Windows Phone 8. Proto když už, tak měl být v jiné sekci.
Nemusíš se hned urážet.
Navíc se tento dotaz netýkal ani tak Nokia Lumia 920, ale přímo Windows Phone 8. Proto když už, tak měl být v jiné sekci.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Ano,zejména to "warezení" že..akorát nejsem zaujatý a vidím, že některé věci jsou u konkurence "zatím" lepší