Nokia Lumia 520: Všeobecná diskuse
-
Jakub Karásek
- redaktor

- Zařízení: LG V30, Nokia Lumia 950 XL
Tak jsem dnes spadl s L520 v cyklodresu na zadech na ostrej sutr a ten prosel temer celym telefonem. kryt je malinko skrablej, baterka decentne prohnuta, nejvic to odneslo sklicko s dotykovou vrstvou, na nemz je pavucina a telefon nejde ovladat. Displej se zda byt ok, dlazdice, zamykaci obrazovka, vsechno v poradku, jen ho nemuzu ovladat. Je v zaruce, tak se chci zeptat, jake mam moznosti: Kdyz ho dam do ofiko servisu, zaruka bude po oprave pokracovat? Kolik by stala vymena u tohohle zarizeni? Za kolik to udela smartservis?
-
martintrojanek
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 1520 Black Windows Phone 8.1 GDR1 DP
O pár postů výše mi kluci poradily stránku a videonávod na výměnu, taky jsem to mladýmu měnil, prasklo sklíčko a dotyk, za deset minut bylo hotovo. V záruce telefon byl, po výměně si teda myslím že už není, ale v případě takhle jednoduché výměny a ceny telefonu si myslím že stačí vyměnit doma.
digitizér: http://www.srovnanicen.cz/q/Nokia%20Lum ... a/?min=700" onclick="window.open(this.href);return false;
videonávod: http://www.youtube.com/watch?v=zLgbKbwHFfA" onclick="window.open(this.href);return false;
digitizér: http://www.srovnanicen.cz/q/Nokia%20Lum ... a/?min=700" onclick="window.open(this.href);return false;
videonávod: http://www.youtube.com/watch?v=zLgbKbwHFfA" onclick="window.open(this.href);return false;
storage check som na l520 dostal..glance 520 ma len u niektorych operatorovMichal.9 wrote:Zdravím, po update (amber) nemám aplikace storage check, ani double-tap, nokia lumia 520 tyto aplikace nedostala, nebo je nemám jen já ?
Děkuji za odpovědi.
inka mam ten telefon par dni a som z neho uplne nadseny
Re: Nokia Lumia 520: Všeobecná diskuse
ja ho mam asi tyden, po trech androidech prvni WP a jsem nadsenej. sice omezeny moznosti, ale rychlost a stabilita je pro me nejdulezitejsi, navic nokia, takze paradni fotak a HW 
vcera som instaloval amber..potom par aktualizacii
vecer som dal telefin na nabijacku..tano pozriem batt 100%..vydrz 15hod
predtym tam boli 2 dni
neviete co to je ? nic na pozadi mi nebezi..tento stav dokonca ukaze,aj ked je zapnute Lietadlo rezim
vecer som dal telefin na nabijacku..tano pozriem batt 100%..vydrz 15hod
neviete co to je ? nic na pozadi mi nebezi..tento stav dokonca ukaze,aj ked je zapnute Lietadlo rezim
- mato289
- smartguru

- Zařízení: Xiaomi Mi Max
To sa ešte stabilizuje..mal som to isté na L920 a teraz je výdrž bez problémov 2 dni..
akym sposobom si sa staral o baterku..nabijal si priebezne,alebo si ju aj uplne vystavil ?
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Uplné "vyšťavení" dnešním bateriím škodí a ničí je.
96% ..1d 9h...bordel 
Neznám přesný výpočet zbývajícího času, ale očekával bych, že do výpočtu bude zahrnuto aktuální zatížení + předchozí trendy. Tedy je možné, že nějaké nestandardní dřívější chování Vám může ovlivnit výpočet pro budoucí cyklus. Já osobně informaci o zbývajícím času nijak nesleduji, je to spíše jen informativní údaj, který nemusí mít s realitou nic společného.
- Cheetah007
- smartmaniak

- Zařízení: Sony Xperia M2, iPad Mini 32GB
To máš pravdu ale elektronika v baterii či telefonu jej včas vypne aby nedocházelo k hlubokému vybití ne?htcjirka wrote:Uplné "vyšťavení" dnešním bateriím škodí a ničí je.
Já u androidu nabíjím když baterie klesne pod dvacet procent a většinou přes noc.
ono by sa nemalo ani dobijat na 100% ..ale to su detaily
kolik vam prumerne vydrzi, mne dva dny, ale ldybych ji pouzival jako predchozi tel. tak necelej den 
- Cheetah007
- smartmaniak

- Zařízení: Sony Xperia M2, iPad Mini 32GB
Já když ji měl tak dva dny rozumnýho používání v pohodě 
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Ne,ani na to se nelze spolehat.Cheetah007 wrote:To máš pravdu ale elektronika v baterii či telefonu jej včas vypne aby nedocházelo k hlubokému vybití ne?htcjirka wrote:Uplné "vyšťavení" dnešním bateriím škodí a ničí je.![]()
Já u androidu nabíjím když baterie klesne pod dvacet procent a většinou přes noc.
- mato289
- smartguru

- Zařízení: Xiaomi Mi Max
hneď po vybalení telefónu som batériu začal normálne používať(žiadne vybíjanie do mŕtva ani nič podobné), jediné, čo raz za čas spravím(cca raz za mesiac), je že telefón nabijem cez kábel (ináč používam výlučne bezdrátovku) na 100%, odpojím, nechám hodinu "postáť" a potom ho pripojím znova na cca 1 hodinu..čítal som to tu, že to batérii prosperuje (tzv. kalibrácia ? ) a výdrž sa fakt zväčší..relouth wrote:akym sposobom si sa staral o baterku..nabijal si priebezne,alebo si ju aj uplne vystavil ?
Chtěl jsem se zeptat jak mám stahnout pisničku co mám nahranou na skydrivu do mobilu. Nemužu zaboha nikde najit položku stahnout jak tomu je na verzi pro pc. pořád jen přesunout ( a to jen v ramci skydrivu)nebo sdilet. Fakt nevim. Prosím o pomoc.
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Je na to potřeba nějaká aplikace. Na Store jich pár je.. Chce to vyzkoušet a přečíst hodnocení. Až budu doma, vyzkouším.. Něco jsem našel, ale teď si nevzpomenu.
určitě funguje mp3toLibrary, ale podporu skydrive má myslím jen placená verze. Tu používám já.
určitě funguje mp3toLibrary, ale podporu skydrive má myslím jen placená verze. Tu používám já.
Aha ja myslel že to jde normaně když to je vlastně virtualni disk. A taky jsem zkoušel poslat pisničku emailem a když dam stahnout tak se někam nevim kam stahne a přehraje ale nikde ji nemužu najit abych s ni mohl dal pracovat. Nevim jestli dneska blbě hledam nebo to ani tak nejde dostat do telefonu pisničku. Nemám kartu a jsem bez kabelu jinak bych to neřešil.
tak mne zatial den,ale hram sa snim v kuse..a som spojeny s fb..mam ale iba 2G zapnutevormen wrote:kolik vam prumerne vydrzi, mne dva dny, ale ldybych ji pouzival jako predchozi tel. tak necelej den