Lumia 920 rozhodně nemá oproti jiným telefonům nestandartně mnoho problémů, jen si ve fóru Lumia 920 tak se tu řeší všechno s telefonem spojené. Pokud by si šel na fórum jiného telefonu, problémů se tam bude řešit také dost. Co se týče vybíjení, první týden než se baterka usadila to byla tragédie, dnes už vydržím v pohodě dva dny, po aktualizaci Amber se správa baterie ještě o něco zlepšila, problém bývá v některých nekorektně napsaných aplikacích, ale to je prostě všude. Prach pod sklem ano, někdo ho má, někdo ne, já třeba vůbec a to mám první sérii. Holt, na to máme záruku, tak není se zas tak čeho bát. Obecná spokojenost si myslím, že s L920 je dobrá, kdo telefon má, je z něj nadšený, fotoaparát je jeden z nejlepších, svižný systém atd.. Není to android, takže pokud čekáš, že budeš mít stejné aplikace nebo bude umět vše co na androidu, tak to můžeš být ze začátku zklamaný. Ovšem Windows phone je úžasný systém a jakmile se s ním sžiješ, už ho nedáš.camouflage wrote:Zdravím, pročítal jsem vaše zkušenosti s L920 (foun i platforma jsou mi sympatičtí), ale je tady pár otazníků na které jsem zde nenašel jasné odpovědi. Než jsem přešel na droida (moc spokojen teda nejsem) sloužil mi WM 6.5 a šlo to. Vzhledem k totálnímu propadu ceny L920 pošilhávám po ní stále více, avšak jak je to s tím prapodivným nočním vybíjením, prachem pod sklem u přední čočky, zamrzáním, atd. Vím, že na fóru se hold řeší různé zádrhele a problémy, ale nemá jich L920 nějak nestandardně mnoho. Jaká je obecná spokojenost uživatelů? Přijde mi, že je celkem loterie co kdo vybalí z krabice, zda zrovna podařený kousek nebo nějaký shit. Předem se omlouvám pokud se to už tady řešilo a nějak mi to uniklo.
Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
-
martintrojanek
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 1520 Black Windows Phone 8.1 GDR1 DP
-
camouflage
- nováček

- Zařízení: Noka Lumia 920 DT- 901 CC 1043 BH 907 All Black
Díky za feedback, já zase těch aplikací nějak moc nepoužívám. WoT assistant na WP neočekávám a dokážu bez něho žít, kalendář(plánovač) snad nějaký použitelný seženu ( to co tam hošani vytvořili je zvěrstvo), banky se počítám časem umoudří,( teda moje nebo změním peněžní ústav), jízdní řády jsem myslím už placenou apku někde zahlídnul. Chci jen volat, když se pro to rozhodnu a ne čekat než se uráčí načíst adresář, chci se dovolat a ne čekat jestli budu milostivě připojen, chci načítání internetu ve stejném místě a čase stejnou rychlostí a ne jednou tak a podruhé onak, chci konstantní chování nic víc nic míň. Očekává, že se aktualizací telefon zlepší a ne zhorší ( na droidu po aktual. šlo vychytávání signálu sítě a wifi do kopru). Hry na mob. nehraju, filmy sleduju na cestách na laptopu. Tak počkáme s čím vylezou u Nokie tenhle měsíc a třeba ta L920 nakonec u mě opravdu přistane. 
- Stimpi
- nováček

- Zařízení: Lumia 920, Nexus 7
Jestli se nemejlim na WoT jsou pro WP aplikace, myslím i dokonce assistant...
edit: nemejlim se ;)
edit: nemejlim se ;)
-
camouflage
- nováček

Další + pro WP
mám podozrenie, že to vybitie (zo 74% na 0%) aspoň u mňa mala na svedomí app chronos calendar. od kedy som ju vyhodil z telefónu, už sa tak za noc nevybil
To by musela být nějaká haluz, protože já mám Chronos už přes čtvrt roku a nikdy nebyl nejmenší problém...
Chronos kalendář používám také několik měsíců k naprosté spokojenosti, bez nadměrného vybíjení baterky.
Ja mam podezreni na nadmerne vybijeni pri automatickem jasu, obrazovka si velmi casto i pri velmi malych zmenach osvetleni "skace" jak chce.
hmm.. s tým chronosom je to divné. jediné také samovoľné vybitie batérie až na nulu sa mi stalo len ten večer, čo som ho mal nainštalovaný
od vtedy mi tak ako pred tým večer ubudne len pár %
-
bigjohn
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Ulefone Power 3 (Nova Launcher)
mám chronos a bez problémov....
-
steelspace
- smartmaniak

- Zařízení: L920, L930, L950 XL, iPhone 7 Plus
Automatický jas to určitě nedělá - obrazovka svítí jenom krátkou dobu. Problém je s některými aplikacemi běžícími na pozadí. V Chronosu může být chyba, že to dělá jenom někomu - záleží na podmínkách.
Mě to naposledy dělal Facebook apřed tím nějaký kalendář.
Škoda, tomuhle by systém měl zabránit. Papírově by to dělat měl.
Mě to naposledy dělal Facebook apřed tím nějaký kalendář.
Škoda, tomuhle by systém měl zabránit. Papírově by to dělat měl.
Ja jsem to s tim jasem myslel tak, ze kdyz ho mam zaply, treba i nekolik desitek minut v kuse, kdy ruzne chatuju, internetuju apod... tak obrazovka velmi casto preblikava a fakt mi pripada, ze spotreba jde dolu o neco rychleji, nez pri pevnem jasu, ale mozna mi to jen pripada. Na pozadi mam vsechny app co sly, zakazane, ale chapu, ze baterii muzou vybijet i uplne jine aplikace, ktere tam videt vubec nejsou.
- Cheetah007
- smartmaniak

- Zařízení: Sony Xperia M2, iPad Mini 32GB
Při režimu auto, by výdrž by měla být spíš lepší, než při napevno nastaveném jasu.
To poblikávání, záleží jak je senzor okolního osvětlení citlivý, stačí telefon trochu natočit, odraz světla vyhodnotí a jas nastaví nižší...proto může budit dojem poblikávání.
To poblikávání, záleží jak je senzor okolního osvětlení citlivý, stačí telefon trochu natočit, odraz světla vyhodnotí a jas nastaví nižší...proto může budit dojem poblikávání.
Presne tak to mam na mysli.
-
ingi88
- nováček

- Zařízení: Samsung Galaxy Note 3
No pánové, já jsem asi opravdu prokletý
včera jsem si dovezl bílou L920 domů, dnes maximální spokojenost, aktualizace, email, baterka, vše naprosto v pořádku... Pak jsem jen tak pro kontrolu kouknul na telefon pod lampou a opět problém - pod sklíčkem je prach, viditelný na bílém pozadí
takže zítra mě opět čeká návštěva obchodu a další vrácení telefonu / výměna za nový kus... Už to beru sportovně 
- Carlosso
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 930
Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
Jo prach jsem u 920 měl taky,samozřejmě jsem jí vrátil a koupil si zase 820 a spokojenost.
-
camouflage
- nováček

Koukám, radši koupit přes net prohlídnout, odzkoušet a uvidíse. Vrácení při nákupu v kameňáku jaksi není možné, no to mě potěš. Mé obavy jste bando moc nezmenšili.
-
ingi88
- nováček

- Zařízení: Samsung Galaxy Note 3
Na mě nehleď, já jsem v tomhle strašnej smolař, pomalu každou věc kterou si koupím (myslím elektro) chodím pravidelně reklamovat, někdy ještě v ten stejný den... Asi přitahuju špatné kousky, bát se toho nemusíš, kupuj třeba na nokia-obchod.cz a mělo by to být oukej.
-
camouflage
- nováček

No mě o tom povídej já zatím v životě neměl problém jenom s recieverem od Yamahy jinak vše no good.
- Cheetah007
- smartmaniak

- Zařízení: Sony Xperia M2, iPad Mini 32GB
Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
Tak prach pod sklickem displeje je u 920ky pomerne beznym jevem, vzhledem k tomu za kolik se zacala prodavat a stale prodava, to meni pro vyrobce dobra vizitka, reklamaci by meli uznat a bez reci vymenit kus za kus, jen clovek musi pocitat se zakonnou 30denni lhutou pro vyrizeni reklamace, tohle opravdu nas....nastve.