Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
Country variant je spolocny CZ-SK, takze ziadna sutaz vo vydrzi medzi nami, bude to naraz.
-
matiqos
- častý přispěvatel

- Zařízení: iPhone 7/Microsoft Lumia 950
mozno chcu pri nas preskocit gdr2 a ist rovno na gdr3 jak HTC... :D
-
Nyny
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia
A až bude u té GDR3, že čeká na schválení, tak se rozhodnou přeskočit i GDR3 a jít rovnou na Blue 
- chuckymichal
- přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note 3 Black Jet
Nič len blbci tupý. Nechápem kde je problém s tou aktualizáciou.
Podle mě u některého z našich slavných operátorů... Pochybuju, že Nokia jako taková by na tom zdržování měla nějaký zájem.
-
matiqos
- častý přispěvatel

- Zařízení: iPhone 7/Microsoft Lumia 950
tak operatori vsetci uvolnili... oni country variant urcite nezdrzuju....
TMO mi jeden čas pořád odesílal konfigurační SMS a konfigurace nedopadla nikdy dobře. Pak mi nešly MMS. Jdi na tmobile.cz a konfigurátor a pošli si konfigurační SMS manuálně, restartuj a mělo by to fungovat.
-
Nyny
- častý přispěvatel

Já mám T-Mobile a měl jsem problém s odesíláním MMS, vždycky to napsalo, že MMS nelze odeslat. Nechal jsem si zaslat konfigurační SMS, pak to šlo, ale jen chvilku, potom zase to stejný. Nakonec jsem zašel do T-Mobile, tak jsem jim položil mobil na stůl ať s tím něco udělají. Chvíli s tím pán laboroval, pak prohlásil, že neví kde je chyba a, že neví, co s tím. Tak jsem řekl, že buď to vyřeší, nebo u nich končím. Asi třikrát někam volal, nakonec mi vyměnil SIMku a od té doby to funguje normálně.
Dobry den, stal som sa majitelom L920 a ma kopu nedostatkov ktore hadam vyriesi gdr3, ale nikde na forach a ani na tomto som nenasiel tu vec ktora ma hrozne trapi. Ty kto ste mali davnejsie nokie tak viete, ze tam bola moznost aby Vam hovorila kto vola. Bola to sice taka roboticka baba, ale fungovalo to uzasne. Bol som nejaku dobu na androide a tam som si nakupil SWOX a TTS. Na tento tel neviem nic najst. Ak je nutne nieco zaplatit tak v tom nevidim problem. V niektorych veciach je ta nova nokia vela rokov pozadu.
Vopred dakujem za pomoc.
Vopred dakujem za pomoc.
-
mceza
Vyslovit jméno volajcího umí, ale musíš mít telefon připojen k nějakému zvukovému příslušenství (sluchátka, headset apod.)
Je to v nastavení -> řeč a dá se nastavit, aby SMS přečetl vždy. Jestli to vysloví i jméno volajícího nevím. Zrovna mi nikdo nevolá. 
Kurnik, ked to vie vyslovit meno volajuceho cez sluchadla, tak preco nie cez hlasity rep. :(
Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
SMS to umí číst přes reproduktory.
-
Nyny
- častý přispěvatel

Nevím jak ostatním, ale mě když přišla SMS a četlo mi to odesílatele do sluchátka a pak obsah SMS, tak jsem nerozuměl ani ň.
Přiznám se, že to čtení jména volajícího, jako jsem to měl na N73 bych taky uvítal, byla to super funkce.
Přiznám se, že to čtení jména volajícího, jako jsem to měl na N73 bych taky uvítal, byla to super funkce.
mal som nokiu n97 mini a ta to vedela tolke roky dozadu. OMG taka trivialnost. Nokia bola vzdy to best na trhu, ale teraz ako keby cuvala 
Dobre je si uvedomit, ze l920 jede na WP8.
to si uvedomuje snad aj posledny d*b*l, ale ked uz sa ta Nokia a Mrkvosoft tak cicmaju tak si Nokia niektore veci urcite vedela presadit aj do tejto platformy. Toto je od nej iba ciste lajdactvo.
-
Deaktivovaný účet (01.2014)
No tak proč srovnáváš OS Symbian s WP?
Proč by si nesrovnával? Koho zajímá na čem to běží či jaké je jádro systému? Z běžných uživatelů nikoho, ty zajímají funkce, no a ty u WP pokulhávaji. Musíme si přiznat, že WP neumí základní věci, co umí i hloupé mobily.
Ano, spoustu toho neumi zatim, to je fakt. Ale prece si nebudu kupovat telefon s OS, ktery neumi to, co chci a pak si na to stezovat, trosku fucking logic ne? Proste to neumi a smirim se s tim ze to tak proste je anebo sahnu jinam, jak jednoduche. Sorry za ot.