Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
-
bouskat
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia N97, Lumia 920, 950XL
Ach jo to jsou blbci... Na to sem se těší skoro nejvíc. :'(
- Michael-87
- nováček

- Zařízení: Xperia Z3, Lumia 640
Priesiel som na zaujmave zistenie.
Ked som pouzival verziu fw. : 3047 atd. nedalo sa mi vobec poslat nic cez BT na Apple Mac mini z roku 2009, s osx 10.6.8 . paradoxne z neho som subor do Nokie odoslat vedel.
Teraz pouzivam nejaky cas australsku verziu 3049 a cuduj sa svete, dnes uz fotky prijat z Nokie vedel, som z toho nadseny, a vidim, ze MS pracuje aj na takychto detailoch...
Ked som pouzival verziu fw. : 3047 atd. nedalo sa mi vobec poslat nic cez BT na Apple Mac mini z roku 2009, s osx 10.6.8 . paradoxne z neho som subor do Nokie odoslat vedel.
Teraz pouzivam nejaky cas australsku verziu 3049 a cuduj sa svete, dnes uz fotky prijat z Nokie vedel, som z toho nadseny, a vidim, ze MS pracuje aj na takychto detailoch...
Dobrý den, kamarád si koupil Nokia Lumia 920 a říká, že má problém s WiFi připojením. Ve škole mají WiFi pokrytí a lidé s Android telefonama (i levnýma) se ve třídě připojí normálně, ale Lumia 920 síť vůbec nenajde... Myslíte, že je to na reklamaci, nebo přijde nějaká aktualizace?
moja L920 napríklad cez domácu wifi nenačíta stránky ako fb, yt, mobilenet.cz, wmmania.cz, nfcmix.sk a podobne
dany router ma nastaveny kanal, ktory je u nas zakazany... a Lumia ho ma bloknuty.. alebo sa proste pripoji neskoro a Wifi uz nema volne IP atd._destiny_ wrote:Dobrý den, kamarád si koupil Nokia Lumia 920 a říká, že má problém s WiFi připojením. Ve škole mají WiFi pokrytí a lidé s Android telefonama (i levnýma) se ve třídě připojí normálně, ale Lumia 920 síť vůbec nenajde... Myslíte, že je to na reklamaci, nebo přijde nějaká aktualizace?
Právě že se na tu wifi připojí například blíž k routeru (třeba na chodbě) ale ve třídě mu to tu wifi síť nenajde. (Ostatním to normálně funguje) Buď je v telefonu slabá wifi, nebo nevím
-
moravaczech
- mám jeden příspěvek

- Zařízení: NOKIA LUMIA 920
Na svém starém telefonu jsem používal (NOKIA E7) jsem používal soft. CALL RECORDER. Když ho ale stáhnu z obchod Nokia do telefonu teď tak nefunguje. Máte nějaký typ na jiný softík nebo co s tím?? Ten prográmek je pro mě celkem hodně důležitý. Často se přu se zákazníky že někdo něco řekl a nebo neřekl (objednal neobjednal).Díky moc
existuje call recorder aj pre WP8, tak netrep..
dokonca je priamo mozne cez WIFI preniest aj do PC
dokonca je priamo mozne cez WIFI preniest aj do PC
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Existuje,ale neumi nahravat primo ze systemu(WP takovy pristup neumoznuje),i ten nahrava pouze z odposlechu a tim padem kvalita je nevalna..
ano to chapem ale nahrava ...
-
htcjirka
- smartmaniak

Potom mel mmmm pravdu,tak jak je zaznamenaval Symbian to proste neumi.
-
Manek49
- smartguru

- Zařízení: iPhone 5C
Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
Taky jsem si dneska všimnul, hodně užitečná věc 
-
Stevik
- smartguru

- Zařízení: Xiaomi Mi A1, L950XL, M5Card
Call Recorder Pro mi po spusteni napise, ze nahravat ve WP8 nelze a nejde ani spustit nahravani.
-
mceza
Všiml jsem si toho už ráno, ale nebyl čas to sem napsat. Osobně jsem znechucen a naštván. Zatím to totiž vypadá, že jde jen o seznam aplikací, které se líbí T-mobilu. Podle mě na tom nebudou žádné slevy nebo něco, z čeho bych měl já užitek. Jde vlastně jen o nechutnou reklamu.-Pavel- wrote:Právě mi naskočila ve Store položka T-Mobile doporučuje. Výběr 7 aplikací je otřesný, snad je to jen začátek.
A právě to mi vadí - mám nebrandovaný telefon a proto jsem tím pohoršen. Absolutně si nepřeji, aby mi operátor vnucoval něco, co nechci na mém zařízení... To mi přijde, jako kdyby mi můj poskytovatel internetu posílal po počítače doporučení na zajímavé programy. Nechutné a hnusné!
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Mě to přijde jako fajn krok. Co jsem viděl, tak jsou to opravdu vybrané užitečné aplikace a když to vezmu z pohledu nováčka, hodně by mi to usnadnilo do začátku život s WP.. jak jinak se dovědět třeba o fdb?
Probírat se bordelem na store je někdy o nervy, kór pro nováčky.
Probírat se bordelem na store je někdy o nervy, kór pro nováčky.
-
htcjirka
- smartmaniak

Je to k nicemu,jen par aplikaci.Takovehle vnucovani nesnasim.
-
mceza
Copak směšná nabídka - když dají nižší ceny, ať si maj klidně směšnou nabídku. Nebo nějaký akce a podobně.
Další seznam aplikací o kterejch si někdo myslí, že bych je mohl potřebovat nepotřebuji...
Další seznam aplikací o kterejch si někdo myslí, že bych je mohl potřebovat nepotřebuji...
-
Wodewer
- nováček

- Zařízení: Nokia Lumia 920
Když zamknu mobil, jakoby se mi odpojila Wi-fi. Když ho odemknu, začne se to znovu připojovat.
Jde o to, že chci, abych příjmal maily, FB zprávy,... při zamknutém telefonu.
Jde o to, že chci, abych příjmal maily, FB zprávy,... při zamknutém telefonu.
-
htcjirka
- smartmaniak

Pokud mas nastaveno/zaskrtnuto v upresneni "po vyprseni casoveho limitu displeje nechat Wifi zapnute" emaily apod se aktualizuji.
-
Wodewer
- nováček

- Zařízení: Nokia Lumia 920
Super, díky moc