Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
Můžu také potvrdit problém se samovybíjením. Přes noc mi běžně mizí 10% baterie. Poprvé kdy se mi mobil vybil přes noc do úplného vybití sem měl dokonce zapnutý režim letadlo. Pořád nemůžu přijít na to kde je problém a co to způsobuje. Přes den žádný velký nebo náhlý úbytek baterie nepozoruji. Děkuji za jakékoli rady. Ještě chci říct, že jsem schválně smazal všechny aplikace mnou doinstalované, takže mám mobil čistý jako po uvedení do továrního nastavení a tento problém se stejně děje.
-
mceza
Smazání aplikací ti jen přiblíží telefon k továrnímu nastavení, ale není to tovární nastavení ;)
Dobře tak jinak. Tovární nastavení jsem taky zkoušel a nepomohlo to. Mám obavy, že když tohle půjdu reklamovat, jejich odpověď bude znít.... závada se neprojevila, protože ono se to opravdu neděje pravidelně.
-
steelspace
- smartmaniak

- Zařízení: L920, L930, L950 XL, iPhone 7 Plus
Deset procent za noc je normální. Telefon běží, občas se musí probudit, zjistit stav sítě atd.
Celkové vybití za noc normální není, u mě to dělaly aplikace typu kalendář nebo sledování baterie, které běží na pozadí.
Celkové vybití za noc normální není, u mě to dělaly aplikace typu kalendář nebo sledování baterie, které běží na pozadí.
-
matiqos
- častý přispěvatel

- Zařízení: iPhone 7/Microsoft Lumia 950
ja by som to skor pripisal slabemu signalu a prepinanie medzi 3G... mne sa bezne stava ze v byte mi vypadne signal uplne, pritom oblast je pokryta 3g... takto ked musi furt vyhladavat signal a prepinat sa tak sa ani necudujem ze ide baterka dole...
-
Massik
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 950 DS
To jsem právě nechtěl, google, spousta odkazu a nic z toho. Ale už jsem to získal jinak, verze 2013... a funguje. Když někdo bude chtít, pošlu link.
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
funguje ti verze 2013? zvláštní, po mě chtěla heslo..
Pokud chce heslo, v usergroupsconfig stačí změnit authentication_needed="1" na 0 viz:
http://www.seidea.com/2013/08/02/how-to ... are-suite/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.seidea.com/2013/08/02/how-to ... are-suite/" onclick="window.open(this.href);return false;
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Aha! díky 
No stejně používám tu starou verzi, když zatím funguje
No stejně používám tu starou verzi, když zatím funguje
Jak jde při příchozím hovoru odpovědět volajícímu textovou sms? Párkrát mi to tam už skočilo, ale teď vůbec nevim jak to tam dostat...
to si musis nastavit odpovede a potom ked ti niekto zavola len potiahnes hore displej a tam bude moznost prijat hovor zrusit a dole pod tym odpovedat sms
A dela se to v Nastaveni -> aplikace -> telefon -> Textova odpoved a upravit odpovedi.
Ahoj ,mám problem s mobilem L920,vracel jsem telefon do továrního nastavení ,bohužel to trvá už déle jak pul dne ,tak nevim co stim ,máte nekdo nejaky napady ?
na displeyi se porad toci ozubena kolecka.
na displeyi se porad toci ozubena kolecka.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Skus podrzet dohromady/najednou volume dolu + power tlacitko dele jak 10 sec.Pak je pust,chvilu pockej,pokud se i nadale budou delsi dobu tocit kolecka ,telefon je zraly na reflash,ktery ho z teto "patalie" vytahne..
Tady je řešení, dnes jsem dělal to samé:
http://lumia920spinninggears.blogspot.in/" onclick="window.open(this.href);return false;
Musel jsem to zkusit 2x ale zabralo to
http://lumia920spinninggears.blogspot.in/" onclick="window.open(this.href);return false;
Musel jsem to zkusit 2x ale zabralo to
nevim jestli to delam spatne ,ale najede logo a pak zase kolecka
upraveno :najel diky
upraveno :najel diky
-
bouskat
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia N97, Lumia 920, 950XL
Vodeafone DE ota AMBER!!!!!!
-
Massik
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 950 DS
Je tam u toho konfiguracni soubor, kterym prepises nainstalovanej a je to. heslo to chce, jen das OK a jede tomimonaut wrote:funguje ti verze 2013? zvláštní, po mě chtěla heslo..
Jak pise Petulinek, obsahuje to jiz upravu z hodnoty 1 na 0
-
bouskat
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia N97, Lumia 920, 950XL
Taková technická otazk... Kde najdu data Sense? Na L520 jsem ho taky nenasel.
-
Stevik
- smartguru

- Zařízení: Xiaomi Mi A1, L950XL, M5Card
To u Vodafone nenajdes.