To je teda argument za všechny prachy. Ty si zase silně MS negativní a proto neberu tvé názory vážně.GreenArrow wrote:To ti nikdo nebral, že OSX nemáš. Pouze jsem říkal, že jsi silně MS pozitivní a proto neberu tvé názory vážně.
All in one. kterou zn?
-
mceza
All in one. kterou zn?
- GreenArrow
- Ban

- Zařízení: iPhone 6
All in one. kterou zn?
Ty na mě ani nereaguj, máš to marnýmceza wrote:To je teda argument za všechny prachy. Ty si zase silně MS negativní a proto neberu tvé názory vážně.GreenArrow wrote:To ti nikdo nebral, že OSX nemáš. Pouze jsem říkal, že jsi silně MS pozitivní a proto neberu tvé názory vážně.
-
Simon
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 900 Cyan + Nexus 7 II
All in one. kterou zn?
Tak, tak...stále tá istá telenovela-Pavel- wrote:Tolik lásky a porozumění, bych snad ani nečekal. Pořád ti samý lidé co si jdou po krku. Víte proč sem nikdo nechodí, protože pro několik lidí, není toto fórum ke čtení.
All in one. kterou zn?
OT:
Pánové buďte té lásky k ostatním, zde na fóru je bezvadná funkce. UŽIVATELSKÝ PANEL - poslední záložka PŘÁTELÉ A NEPŘÁTELÉ v ní vyberte NEPŘÁTELÉ tam napište jména uživatelů, které nechcete číst, dejte uložit a jejich příspěvky více neuvidíte. Tudíž nebudete mít neodolatelné nutkání virtuálně zvracet své nadávky.
Děkuji za pozornost a jednoduchým nastavením za vyčištění fóra.
Pánové buďte té lásky k ostatním, zde na fóru je bezvadná funkce. UŽIVATELSKÝ PANEL - poslední záložka PŘÁTELÉ A NEPŘÁTELÉ v ní vyberte NEPŘÁTELÉ tam napište jména uživatelů, které nechcete číst, dejte uložit a jejich příspěvky více neuvidíte. Tudíž nebudete mít neodolatelné nutkání virtuálně zvracet své nadávky.
Děkuji za pozornost a jednoduchým nastavením za vyčištění fóra.
-
Jumbo78
- moderátor

- Zařízení: iPhone 7+ 256 GB
Re: All in one. kterou zn?
Napsal jsi to výstižně a stručně. Kéž by dotyční měli tolik rozumu a udělali to...
Re: All in one. kterou zn?
Ja jsem se svoji snahou ja tyhle veci reagovat skoncil.