Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
- mato289
- smartguru

- Zařízení: Xiaomi Mi Max
mimochodom, aj pri bezdrate je biela.. kábel a "placka" je farby, ktorú si zvolíš..
dobrý večer, vedel by mi niekto poradiť ohľadom Bing - Vyhľadávanie hudby, na 820 som to rozbehal tak, že som som v účte xbox zmenil na región na US, deto som spravil aj v telefone a po restarte som mal aj US app store s hudbou aj bing music search, ale na mojej 920 sa mi vobec tuto funkciu nedari rozbehat, nevedel by niekto poradit nejaku fintu ?
vďaka
Myslis to rozoznavanie skladieb priamo v BING ako vie napr. Shazam?
Teraz (po amber) musis cely telefon prepnut do US... zial...
Teraz (po amber) musis cely telefon prepnut do US... zial...
Áno presne to myslim, bohužial ja ešte amber nemam koli CZ-SK distribucii ( flashovat sa mi nechce ) tak neviem potom prečo to nejde.
PS.: Dnes mám ešte jeden problém, v jednom sms/facebook vlákne už nevidím prijate ani odoslané sms správy ako keby som prekročil nejaký limit, je nejaký limit počtu správ v jednom vlákne ?
Edit : Tak som sa na to vykašlal a spravil update na amber cez Nokia Retail a všetko funguje ako má, aj to vyhľadávanie hudby
PS.: Dnes mám ešte jeden problém, v jednom sms/facebook vlákne už nevidím prijate ani odoslané sms správy ako keby som prekročil nejaký limit, je nejaký limit počtu správ v jednom vlákne ?
Edit : Tak som sa na to vykašlal a spravil update na amber cez Nokia Retail a všetko funguje ako má, aj to vyhľadávanie hudby
mohol si to natocit a hodit na youtube :D
3047 mám :D
PS.: Skúšali ste preflashovat napr CZ-SK country variant na napriklad UK? chcel by som si tam flashnut krajinu ktora dostava update v europe ako prva
PS.: Skúšali ste preflashovat napr CZ-SK country variant na napriklad UK? chcel by som si tam flashnut krajinu ktora dostava update v europe ako prva
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
imatulo:
To uz se ti dnes nevyplati,protoze pokazde to dostava prvni nekdo jiny,jednou jsou operatori v prvni vlne a jindy az posledni.Nema to zadna pravidla.
Pavel:
Nemas Care pro takze napr. muzes pouzit tento 059Q9P4 ,je cisty,nebrandovany,odzkouseny.
To uz se ti dnes nevyplati,protoze pokazde to dostava prvni nekdo jiny,jednou jsou operatori v prvni vlne a jindy az posledni.Nema to zadna pravidla.
Pavel:
Nemas Care pro takze napr. muzes pouzit tento 059Q9P4 ,je cisty,nebrandovany,odzkouseny.
-
htcjirka
- smartmaniak

Upravil jsem svuj post.To byla odpoved na nekoho jineho,ta prvni cast.
To Austrália znamená že je to Country Variant - Austrália, osobne si myslím, že preklad operátor je hovadina ale to je jedno, nevadi to ;)
- scubadiver
- přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 930 Black
To Pavel:
Máš po flashovaní na i CZ jazyk, Ikdyž to není Europe verze nebo NE, zajímá mne to ze zvědavosti
Máš po flashovaní na i CZ jazyk, Ikdyž to není Europe verze nebo NE, zajímá mne to ze zvědavosti
-
mlndsk
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 920 Black
Jde vam stahnout ROM pres Care Suite?
otevru CS zadam download FW, dam kod: 059Q9P4
dam check online, 3049 vidim, dam download a Access is denied. Verify credentials.
CS mam verzi 5.0_2013.27.1.3, usergroupsconfiguration.cfg samozrejme mam tu spravnou.
otevru CS zadam download FW, dam kod: 059Q9P4
dam check online, 3049 vidim, dam download a Access is denied. Verify credentials.
CS mam verzi 5.0_2013.27.1.3, usergroupsconfiguration.cfg samozrejme mam tu spravnou.
-
htcjirka
- smartmaniak

Ano,stahovani chodi,nyni jsem zkousel tvuj product code.
-
Nyny
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia
Asi budu za vola, ale stejně se zeptám:-)
Jaký je vlastně rozdíl mezi 3047 a 3049?
- chuckymichal
- přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy Note 3 Black Jet
Čakám stále na Amber cez OTA a zrejme sa do konca septembra ani nedočkám. Veľké sklamanie Nokia 
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Krom bugfixů a optimalizace přibyla např. položka "nepoužívat mobilní data při problémech wifi" , tzn. když jsi na wifi a třeba ztratíš na chvíli signál, nebo jsou některé porty na wifi nepřístupné apod., telefon se automaticky nepřepne na stohávní přes GSM. Alepsoň tak jsem to pochopil já.Nyny wrote:Asi budu za vola, ale stejně se zeptám:-)
Čakám stále na Amber cez OTA a zrejme sa do konca septembra ani nedočkám. Veľké sklamanie Nokia
ja tiez cakam na normalny update lebo to nechcem flashovat aby som nieco nezbabral ale tak do konca septembra sa toho isto nedockame ta aplikacia co ukazuje ako je natom amber este je stale cervena takze si mozno este mesiac pockame ... =)
ja tiez cakam na normalny update lebo to nechcem flashovat aby som nieco nezbabral ale tak do konca septembra sa toho isto nedockame ta aplikacia co ukazuje ako je natom amber este je stale cervena takze si mozno este mesiac pockame ... =)
Tuhle politiku aktualizaci taky nechapu, proc je u nejakeho modelu Comming soon uz 10 dni? Proc je treba L720 u Vodafone Comming Soon a stejny model z volneho prodeje Waiting for Aproval? A to chteli mit vse zaktualizovane do konce zari...
-
patrabus
- přispěvatel

- Zařízení: Sony Xperia Z1 Compact White
Jsem zvědav, zda bude 3049 ke stažení přes NSU nebo nám v zimě nabídnou už rovnou GDR3 
-
Nyny
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia
No já na tu aktualizaci čekám také, už několikrát jsem ji chtěl nahrát ručně, ale vždycky jsem vydržel, jsem totiž zvědav, kdy teda nakonec přijde. Jak tak pozoruji to uvolňování, tak L920 (nejvyšší model) přijde na řadu až jako poslední, což teda nechápu, spíš bych čekal, že jako první.chuckymichal wrote:Čakám stále na Amber cez OTA a zrejme sa do konca septembra ani nedočkám. Veľké sklamanie Nokia
Všem moc děkuju za vysvětlení ohledně těch verzí.
má tiež niekto problém s Auto Brightness ? moja l920 ak mám zapnutý atomatický jas tak občas sa stane že sú farby priam šedé, nezáleží na verzi firmwaru, dialo sa to aj pred amber aj po. čítal som nejaké rady ako sa toho zbaviť ale nič nepomohlo ( jedine vypnut auto jas ), má s tým niekto vlastné skúsenosti ?