Sencor Element 10.1 V2

Fórum věnované tabletům s operačním systémem Android
Post Reply
Patan90
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: Xperia T

Sencor Element 10.1 V2

Post by Patan90 »

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jaké máte zkušenosti s modelem SENCOR ELEMENT 10.1 V2. U ELEMENT 10.1q201 se mi nelíbila nepřítomnost bluetooth a prý je na tom špatně s WIFI a Element 9,7 V2 mě zaujal Retina displejem, ale četl jsem špatné recenze a chybí tomu HDMI. O SENCOR ELEMENT 10.1 V2 jsem nenašel žádné odborné recenze nebo videorecenze a zajímalo by mě, jak je to např. s WIFI atd. Díky.
Lexi
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: Sony

Sencor Element 10.1 V2

Post by Lexi »

Ahoj, nechci udávat nesprávné informace ale tento tablet (Element 10.1)mám zrovna doma na nainstalování her.. Nervy mi tečou i ušima! Možná je to vadný kus, ale není možne aby fungoval 2 minuty normálně! Stačí se na něj doslova jen blbě podívat a samo si kliká co chce. Když chci spustit nějakou aplikaci tak se mi spustí všechny krom té co chci.. Takže za mě sencor NIKDY v životě.. 8-)
ladis53
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Zařízení: samsung galaxy Slll

Sencor Element 10.1 V2

Post by ladis53 »

Mám uplně to samé. Skáčí tam okénka a různé funkce jak chtějí. V pátek odpoledne jsem ho koupil v prodejně Planeo a v sobotu ráno jsem ho šel vrátit,ale vůbec jsem nepochodil,hrozné jednání,navíc začal bikat ještě displej.Tak jsem šel do jiné prodejny a poslal ho na reklamaci.Tak uvidím!
Post Reply

Return to “Tablety s Androidem”