Přílišné ubývání dat s vyšším datovým tarifem

Volná diskuze na libovolná témata...
Post Reply
bigt
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nexus 5X, Nvidia Shield K1, Acer 1810TZ

Post by bigt »

Objevil jsem jednu zvláštnost, před nedávnem jsem si aktivoval vyšší datový balíček 500MB u Vodafonu. Předtím jsem měl klasických 150 MB a vydržel mi celý měsíc, teď je těch 500MB fuč ani nemrknu, je to divné, protože telefon používám stejně jak předtím a jsem většinu času na WIFI (doma, v práci u kamarádů, v hospodě...) Kam se ty data sakra ztrácí? :-)
MikeyMCZ
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 920

Post by MikeyMCZ »

Jeslti mas Lumii 820, napovi Data Sense.
U me nejvice zere WPCentral aplikace (83MB), Bourky (46MB) a Lide (39MB). Pokud teda vynecham Sdileni internetu, stahovani aplikaci a IE. :) Vyuziti za 15 dni. A to hodne pouzivam Wifi.
mceza

Post by mceza »

Já jsem za 6 dnů na polovině svého 300 MB balíčku. Na datech si IE vzal 22 MB, což je odpovídající, hodně jsem procházel weby s obrázky, pak 21MB jedna geolokační hra, která bohužel nemá offline mapy. Potom mě ale zaráží jedna ze dvou e-mailových schránek - při kontrole každých 30 minut mi za 7 dní dle data sence sežrala 13 MB. Za tu dobu mi přišly asi 4 maily a byly textové...

Nejvíc mě naopak potěšil WhatsApp, kterému dávám poslední 4 dny doslova kotel a je to na 5MB.

Jen ten mail nechápu. Mám tam nastavenou ještě sdruženou poštu dvou (POP3 a IMAP) schránek, aktualizace 15 min, maily na ní chodí denně a má 3MB...
MikeyMCZ
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 920

Post by MikeyMCZ »

Ten mail je divný:
Mám 2 maily:
- IMAP - kontrola po 30 minutách. Tam mám dle DS 7MB na datech.
- push - kde se mi synchronizují 3 složky. A ten mě zatím stál 4MB.
tslany
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100

Post by tslany »

Měsíčně vypotřebuju tak 1.2GB až 1.6GB, a mě naopak připadá že to ubývá podstatně pomalejic než co s tím dělám (velice časté sdílení internetu a následné stahování objemnějších souborů, prohlížení YT, instalace aplikací taky přes 3G, atp. :-D )
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

Mesicne nyni spotrebuji pres mobilni prijem kolem 10GB-30GB,zalezi jak v danem mesici i sdilim net.FUP mam na 30GB takze spokojenost,vejdu se.
Post Reply

Return to “Off Topic”