Nokia Lumia 520: Všeobecná diskuse
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Únik GDR3/Bittersweet Shimmer už i na Lumia 520
http://wmpoweruser.com/bittersweet-shim ... lumia-520/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://wmpoweruser.com/bittersweet-shim ... lumia-520/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Cheetah007
- smartmaniak

- Zařízení: Sony Xperia M2, iPad Mini 32GB
Zkusil bych na PC přes internetový prohlížeč, přímo v nastavení FB účtu tam to jistě bude.ransot wrote:Potrebujem poradit :
-mam nastavene konto facebook a na email mi chodia oznamenia o narodeninach mojich facebook kontaktoch a otazka je ako to mozem zrusit aby tie oznamenia na mail nechodili.....?
"Aktualizace byla stažená, ale nepodařilo se ji otevřit. (8018830f). ----- nevite prosim co s tim ? dekuji
čekat, až "někdo" (Nokia, MS) zjedná nápravu - viz lákno "Operační systém". Neboj, je nás víc...
Dneska O2 Lumia 520 z volého prodeje GDR2 aktualizace v pohode vše jak na drátkách. jen mě mrzí že se tam pořád na tu pul sekundu zobrazuje ta nabídka toho odemykání dvojklikem. Jsem myslel že po aktualizaci zmizi.Zustala tam a jen dráždí 
-
Jakub Karásek
- redaktor

- Zařízení: LG V30, Nokia Lumia 950 XL
A nedá se to za tu půlvteřinu stihnout aktivovat? 
Bohužel neda
bud jsem pomalý nebo je to fak moc rychlé.Možná tak dát na chvíli do mražáku snad by se to pak možná stihlo. Nevím někde jsem četl že v mrazu system pomaleji reaguje tak třeba s pul vteřiny by byla vteřina a to by se už dalo. Jen se mi to nějak nechce zkoušet 
To ani nezkoušej, nereaguje pomaleji systém, ale LCD krystaly.
ne, tentokrat system ;)
Vysvětlení by nebylo? Nevidím důvod, proč by měl bejt systém pomalejší.
lebo pomalsi HW..
ja mam L820, oco L520 a vidim to..
- amentma
- častý přispěvatel

- Zařízení: Galaxy S8, iPhone 7, zvysky Lumie, ...
Chcel by som sa spýtať či mma niekto podobný problém: ráno som nainstaloval amber na 520 a automaticky jas obrazovky sa mi zda hrozne slabý, aj na väčšom svetle... Keď prepnem na manuálny jas tak je aj na strednom ci dokonca najnizsom stupni displej oveľa jasnejší a čitateľnejší...
Aha, už rozumim, ty o koze, já o voze. Jsem reagoval to, že si mr.joly myslí, že se mu v zimě zpomalí hardware.CageJ wrote:lebo pomalsi HW..
Lidi jak to máte s výdrží baterie po aktualizaci? Já vypl co se dalo a i tak se mi zdá že výdrž je nějak kratší.
Nějak to víc žere. Někde tady na foru psali že je to aplikaci svatky tu jsem ale taky vypl z běhu na pozadí a pořád v klidu má spotřebu 2.3% za hodinu. Nevím jestli za to muže data sense( nevím jak odinstalovat nebo vypnout) nebo blokovaní hovoru. Před instalací byla spotřeba do 1% v klidu. Dík
Nějak to víc žere. Někde tady na foru psali že je to aplikaci svatky tu jsem ale taky vypl z běhu na pozadí a pořád v klidu má spotřebu 2.3% za hodinu. Nevím jestli za to muže data sense( nevím jak odinstalovat nebo vypnout) nebo blokovaní hovoru. Před instalací byla spotřeba do 1% v klidu. Dík
jo to je znamy ''bug''.. len ci ho v Nokii za bug povazuju neviem..amentma wrote:Chcel by som sa spýtať či mma niekto podobný problém: ráno som nainstaloval amber na 520 a automaticky jas obrazovky sa mi zda hrozne slabý, aj na väčšom svetle... Keď prepnem na manuálny jas tak je aj na strednom ci dokonca najnizsom stupni displej oveľa jasnejší a čitateľnejší...
-
Jakub Karásek
- redaktor

- Zařízení: LG V30, Nokia Lumia 950 XL
Jde nějak na L520 nechat podsvícení displeje jet takříkajíc furt? Můj Titan má položku "displej se vypne za - 30s, 1m, 3m, 5m, 15m, 30m, nikdy". Ale u Lumie je to maximálně 5 minut, stejně tak i na manželčině L800. To je výsada Nokie, že to neumí? Nejde to nějak obejít?
-
tslany
- smartmaniak

- Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
Na amoletě u L800 je to pochopitelné, ale u LCD mě to též zaráží, než na L620 nemohu nechat displej svítit po velmi dlouhých intervalech.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Asi jen nekterych Lumii,u L920 polozka "nikdy" samozrejme je.To je výsada Nokie, že to neumí?
- Cheetah007
- smartmaniak

- Zařízení: Sony Xperia M2, iPad Mini 32GB
Re: Nokia Lumia 520: Všeobecná diskuse
Co se pamatuji, tak u lowendove lumie 520 volba "nikdy" opravdu nebyla a ani mi to neschazelo.
Re: Nokia Lumia 520: Všeobecná diskuse
Čaute. Manželke som aktualizoval system a odvtedy jej robí mobil problemy, t.j. za jeden deň 2 reštarty, ktoré si mobil urobil sám od seba a teraz večer ,,krásne,, zamrzol. Dá sa nejako vrátiť spať pôvodná verzia? Ďakujem za rady.
Aktualizoval som na : 8.0.10328.78
Aktualizoval som na : 8.0.10328.78