Hudební přehrávač - problém

Všeobecná diskuze o systému Windows Phone 8.1 (vlastnosti, jádro, buildy...)
Post Reply
tommy007
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Zařízení: Nokia Lumia 820

Post by tommy007 »

Zdravím všechny. Asi se to tu už řešilo, ale mám už delší dobu problém s hudebním přehrávačem u Lumie 820.

Zkopíroval jsem si hudbu pomocí ''Průzkumníka'' na SD kartu. Na mobilu se mě jednotlivé tracky ukázaly každý 2x. To bych ještě překousl. Bohužel už mě hodně dopálilo to, že když jsem si některý songy vymazal přes průzkumník, tak logicky když se něco VYMAŽE, tak to z telefonu ZMIZÍ a už to tam nikdy NEUVIDÍTE. Ha, ale ono je to přesně naopak :tlem: :x Soubory stále existují jak v telefonním přehrávači, tak i v programu v počítači (samozřejmě nejdou spustit). No a nejhorší na tom je, že když jsem je zkoušel přes kompl programem ''Aplikace Windows Phone klasické pracovní plochy'' smazat, tak se mě ukázalo, že soubory to nenašlo a tím pádem nejdou smazat. Nevím co dál, mám chuť tím mrsknout o zeď, protože jakým nehorázným způsobem se teď dělají přehrávače v mobilech, to není normální. Proč to dělat jednoduše, když to jde složitě, že? Zlatej SE K750i, nakopírovat hudbu a jet klasicky v přehrávači po složkách, jak si to sám poskládám.

Jo a když už se nic nese*e, tak mě to nepřehraje z důvodu chyby 80070002 :)

Děkuji každému kdo mě pomůže ;)

EDIT

Tak jsem se uklidnil :D ... a zkusil jsem něco poklikat v tom programu na PC a zkusil dát synchronizovat a všechno se spravilo. OK zkusil jsem zkopnout tracky přes průzkumníka do mobilu a ono už to najednou ty tracky nezdvojuje, nevím jak je to možný, nechápu, neřeším :D každopádně hudební přehrávač je podle mě pěkně odfláklej a aktualizací zatím teda moc není
jaroslavii
smartguru
smartguru
Zařízení: Lumia 830

Post by jaroslavii »

Máš aktualizaci Amber? Ta řešila opravu zdvojených souborů. Myslím, že nezbývá než udělat reset telefonu a bude líp.
tommy007
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek

Post by tommy007 »

Jakejsi Amber z marketu jsem tam nainstaloval ještě před tím co jsem psal v původním příspěvku v EDIT, ale pomohlo to až v zápětí jak jsem synchronizoval phone tím programem.
tommy007
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek

Post by tommy007 »

No telefon je aktualizovanej údajně na nejnovější verzi..

Je to můj 1. smartphone takže se s tím seznamuju :D přecházel jsem ze Samsung Star S5230 :D :D
mceza

Post by mceza »

To že to tvrdí telefon ještě neznamená, že má v sobě Amber ;)
Post Reply

Return to “Windows Phone 8.x”