Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
nestraš. Používám a nic takového se mi neděje 
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Mam,obcas pouzivam a take se me nic takoveho nedeje.
- Carlosso
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 930
Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
Jestli ji používáš tak ji na pozadí zablokuj a je to,protože jakmile beží sama na pozadí tak žere baterku jak blázen.Já jí používám,mám jí bloklou a není problém.Za noc mi teď 920 vzala 2% baterky a u L820 4-6%,víc ne.Je to nějakou aplikací ;)
-
Rehor J Zacek
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 1520, iPhone5, iPad4 32
Já jí bloklou nemám a v pohodě...
Nejlepsi je proste telefon na noc zapnout na nabijeni a nemusite nic resit. Rano je pekne nabit a o to jde.
nabijacka musi mat aspon 1A.. preto s tym nepohla...
Co mam k Xperii ma 0,6 ci 0,8A a nic.. s tym sa neda vobec nabijat..
Co mam k Xperii ma 0,6 ci 0,8A a nic.. s tym sa neda vobec nabijat..
mám takový problém, mám Xp SP 3 a když připojím telefon k PC, tak mi to začně hledat ovladač RM-821, ale ždáný nenajde.
Už jsem si nainstaloval i WMP 11, zkusil http://forum.mynokia.cz/viewtopic.php?f=148&t=18875" onclick="window.open(this.href);return false; ale furt nic. Telefon se objeví jako "Lumia 920 #2" ale nejde vložit žádné subory.. Co s tím?
Už jsem si nainstaloval i WMP 11, zkusil http://forum.mynokia.cz/viewtopic.php?f=148&t=18875" onclick="window.open(this.href);return false; ale furt nic. Telefon se objeví jako "Lumia 920 #2" ale nejde vložit žádné subory.. Co s tím?
no telefon sa mi uz nastartoval ale ako keby som ho prave kupil vsetko som musel nastavovat od znova aj FB ucet co mi prislo divne a zabralo to dost casu :D inac od kedy mam telefon nemal som problem aby sa mi mobil za noc vybil skus vypnut NFC aj svoju polohu a vsetky nepotrebne aplikacie daj blokovat na pozadi data si tiez cez noc vypnem aj wi-fi ale aj napriek tomu ze mam vsetko vypnute nepodarilo sa mi aby mi za noc telefon nezozral aspon 8% baterky..( noc je od 24:00 do 10:00 teraz je noc dlha kym zacne skola :D )
- mimonaut
- smartmaniak

problém může být i v signálu. Obzvláště pokud máš chvílemi slabé 3G. Telefon pak neustále hledá síť a je schopen se vybít dost rychle.
nejake dva tyzdne sa ti bude kalibrovat bateria, je to normalne..
Ahoj,
používám do auta držák CR-200 a během jízdy si L920 občas někam klikne. Třeba v navigaci se tak dostane do nějakého menu, nebo prostě se někam přepne apod. Něco podobného mi občas dělala klasická navigace (garmin), ale u L920 to dělá dost často, někdy i 10x za jízdu. Zatím jsem nevysledoval, zda je problém pouze v kombinaci s tímto držákem, nebo by to dělal telefon i v jiném držáku. Do dotykové plochy telefonu nic nezasahuje a ani se nezdá, že by to dělalo při nějakých otřesech. Dělá to někomu také?
používám do auta držák CR-200 a během jízdy si L920 občas někam klikne. Třeba v navigaci se tak dostane do nějakého menu, nebo prostě se někam přepne apod. Něco podobného mi občas dělala klasická navigace (garmin), ale u L920 to dělá dost často, někdy i 10x za jízdu. Zatím jsem nevysledoval, zda je problém pouze v kombinaci s tímto držákem, nebo by to dělal telefon i v jiném držáku. Do dotykové plochy telefonu nic nezasahuje a ani se nezdá, že by to dělalo při nějakých otřesech. Dělá to někomu také?
Mam tu samou kombinaci a nikam sama nekliká a ani se během navigování - Navigon - sama nepřepíná. Jedna zajímavá věc je, že v autě netřeba topit, jelikož se telefon v držáku při nabíjení a navigování přehřívá tak, že to obstará sám !
- mimonaut
- smartmaniak

Napadá mne, jestli nemáš zapnutou vysokou citlivost displeje. Třeba to s tím indukčním nabíjením může nějak interferovat.. Ale stejně je to divné. Zkus tu nabíječku odpojit od proudu a použít ji jen jako držák, to by dělat pak nemělo..
Přesně tohle trápí i mě. S mobilem a systémem jsem jinak spokojený, ale tohle je dost zásadní problém. Když se člověk nemůže spolehnout na údaj stavu baterie ať už je jakkoliv orientační je smutný. Nechci plivat na Nokii ani na WP. Nokii jsem měl vždycky a vždycky jsem byl spokojený. WP je určitě taky dobrý systém, ale tak nějak to nefunguje dohromady. Myslím, že nás co máme problémy s baterii je dost na to, aby to začli řešit a něco s tím udělali.mmmm. wrote:Já vám nevím...po dvou měsících bezproblémového provozu mi 920 už třikrát sama v noci vybila baterii na nulu v modu letadlo..dělala mi to 820, teď i 920..
Rád bych používal stabilní, spolehlivý systém v telefonu a přestože mám Windows Phone rád, tak za spolehlivý a stabilní jej po více než půl roce intenzivního používání nemohu nazvat ani omylem.
Nehodlám dělat pravidelně obnovu továrního nastavení, ani po instalaci každé nové aplikace trnout, jestli se mi v noci zase sám nevybije telefon a nezazvoní budík..
Všechny ostatní nedodělky, jako společná hlasitost, vibrace propojené s délkou zvonění, omezená práce s fotografiemi, atd, atd bych zkousl, ale nikoliv to, že se telefon sem tam rozhodne, že se v noci sám vybije.
Neakceptovatelné.
Mám nastavenou nižší citlivost.mimonaut wrote:jestli nemáš zapnutou vysokou citlivost displeje
Dobrý nápad, vyzkouším. Je to takové náhodné. Někdy se to neprojevuje, někdy to udělá jednou a dnes třeba cca 10x.mimonaut wrote:Zkus tu nabíječku odpojit od proudu a použít ji jen jako držák, to by dělat pak nemělo..
díky
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

- Zařízení: Microsoft Lumia 950
Zdravím Vás, mám pár otázek... samozřejmě jsem si vybral úplně jednu z prvních L920 co přišla na trh (vyrobena 2012 prosinec).
1. V noci ve tmě je vidět prosvítání podsvícení kolem bezelu displeje u kapacitních tlačítek. Je to normální nebo ne ?
2. Tu a tam se mi začne vlnit displej, je to vidět pokud automatika sešteluje jas na nejvíc, nicméně nedělá to pořád, taky běžný jev ?
Díky za rady hoši
1. V noci ve tmě je vidět prosvítání podsvícení kolem bezelu displeje u kapacitních tlačítek. Je to normální nebo ne ?
2. Tu a tam se mi začne vlnit displej, je to vidět pokud automatika sešteluje jas na nejvíc, nicméně nedělá to pořád, taky běžný jev ?
Díky za rady hoši
-
mceza
Už se tu oboje řešilo ;) Prosvítání je normální (pokud tam nemáš 1 mm díru). A vlnění displeje je tu v nějakém vlákně vedle ;)
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
U poslednich revizi je prosvitani plne vyreseno.Da se to i reklamovat.
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

- Zařízení: Microsoft Lumia 950
Super, pošlu si to do Arvata, tohle mě neskutečně vytáčí.
Posílal jsi to tam, kde jsi to koupil nebo do Nokia servisu?Deficek wrote: Tak teď mi přišlo vyjádření z reklamace stejné závady.
Závada byla uznána
Vyjádření technika: Výměna stínícího krytu a těsněni.