Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze

Diskuzní fórum věnované smartphonům Nokia Lumia 930, 925, 920 a 900.
dark_hood
smartguru
smartguru
Zařízení: Lumia 830

Post by dark_hood »

sambo wrote:tak to ma poser :D to co je za sranda uz hodinu sa nabija a stale nic no neviem neviem stale sa nieco jebe :D mam ho nechat 2 hodky bez nabijacky postat ci s nabijackou ? stale ked stisnem tlacidlo na zapnutie displeja tak mi len nabehne baterka a tam ukazuje ze sa nabija a nic tak isto ti to robilo ?
presne to isté mi tá batéria robila. treba ho dať z nabíjačky preč, aspoň na také dve hodiny a mala by sa spametať
sambo
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: nokia lumia 920

Post by sambo »

ako teraz som maximalne maximalne najebany na ten telefon normal ne by som s nim hodil o zem a rozdupal ho toto som necakal prve zacne cezkotat to som sa s tym nejak zmieril potom sa mi nejak zhorsilo fotenie na nom a teraz mi nejde zapnut mobil a ja idem vonku a sa mozem pojebat to co je za mobil za 7 dni same problemi
mceza

Post by mceza »

Podle stylu tvého příspěvku doufám, že ten telefon opravdu zahodíš. Nechci mít stejný telefon, jako má takový blb.
sambo
přispěvatel
přispěvatel

Post by sambo »

ach boze
sambo
přispěvatel
přispěvatel

Post by sambo »

jak ho mam asi tak ovladat ked nefunguje uz 3 hodiny
mceza

Post by mceza »

1) To co píšeš se nedá číst. Zkus psát ve větách a srozumitelně
2) Popiš co máš za problém, je tu dost lidí, co ti rádi pomohou. Ale jen, když budeš slušný.
3) Prošel jsem si tvé minulé příspěvky a nejsem si jist tvou schopností ovládat natolik složité zařízení, jakým mobilní telefon je. Proto doufám, že to je jen nesprávný dojem.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

Zkus podrzet 10sec soucasne/dohromady volume dolu + power tlacitko.
sambo
přispěvatel
přispěvatel

Post by sambo »

ved som to napisal, nic len som ho nenabil a sa vybil na 0% ked som ho chcel hned dat nabit tak uz nesiel , ale dal som ho do normalnej nabijacky ne do tej od mobilu vo bola v krabicke , normalna s microusb. a ked som ho dal zapnut nabehlo logo nokie a hned nato baterka cervena a na nej blika kabel .... nechal som ho prve bez nabijacky hodinu a pol aj viac a potom som skusal aj nabijacku ale oreginal uz a stale to iste znak nokie a baterka ze sa nabija vobec to nefunguje a potrebujem ist prec a mobil nejde to je neskutocne daco na 7 dnovom mobile
matiqos
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: iPhone 7/Microsoft Lumia 950

Post by matiqos »

Ked sa ti vybil na 0 pichni ho do nabijacky, nezapinaj, on sa po chvili (10++ minut) spamata sam...
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

Presne tak,nech ho na nabijecce,originalni.Nijak to neurychlis.
sambo
přispěvatel
přispěvatel

Post by sambo »

no nic zatial nic nefunguje necham ho do rana bez nabijacky a uvidime ci sa nieco zmeni po pripade ho skusim zajtra rozobrat odpojit baterku a zas ju zapojit .... na nabijacke uz je viac ako hodinu na oreginalej
dark_hood
smartguru
smartguru

Post by dark_hood »

na nabíjačku ho nedávať v takomto stave. keď som mal tento poblém, vyše dve hodiny som skúšal 3 nabíjačky a bez výsledku. potrebuje nejaký čas, nech sa "ukľudní" a potom už nabíjanie bude fungovať. prečo je to tak, sa ma nepýtajte, netuším dôvod, ale mám s tým takúto skúsenosť. stavím sa, že ráno ho už v originálnej nabíjačke pekne nabije
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

Odpojeni baterie bude videt,diky nutnosti odlepeni stinici lepici pasky,ztratis definitivne zaruku.
sambo
přispěvatel
přispěvatel

Post by sambo »

jj uz ma to napadlo ze pri rozobrati nerozoberatelneho tela stratim zaruku ale aj tak diky .... dark a stalo sa ti to uz viac krat ci iba raz a uz od vtedy nikdy ?
dark_hood
smartguru
smartguru

Post by dark_hood »

asi 2-3 krát. pri hraní halo:sa, pri telefonovaní. treba viac sledovať kapacitu a priebežne ju dobíjať. ja by som telefón kvôli tomu radšej nerozoberal
matiqos
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by matiqos »

Ak mas baterku vybitu na 0 a ho nechas bez nabijacky celu noc, sorry ale logicky, ta baterka bude aj po tej noci furt na 0, ziadna magia... daj ho na orig. nabijacku a nechaj tak, telefon po case zavibruje a mal by sa zapnut sam... ak sa tak nestane po par hodinach, potom mozes panikarit

EDIT: mne sa tak raz stalo na lumii 710, vtedy som mal telefon cca 2 hodky KO...
dark_hood
smartguru
smartguru

Post by dark_hood »

presne ten: môžeš panikáriť scenár som zažil :-D
sambo
přispěvatel
přispěvatel

Post by sambo »

a od akeho percenta je najlepsie ju dobijat niekde som cital ze neje dobre ju vybijat pod 30% a ze ani prve 3 nabitia by nemali byt po uplnom vybiti baterky ... mate nato niejaky nazor ? neuskodi telefonu ked ho budem nabijat kedy kolvek mam cas ? priklad telefon je na 75% a nabijem ho na 89 % poskodi to nejak bateriu ?
matiqos telefon uz nejde viac ako 4 hodiny ale aj tak dakujem za radu a po celej noci ho nechat odpocinut a rano ho napojit a skusit tak som to myslel
matiqos
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by matiqos »

v zasade nie je vhodne nechavat baterku vybit uplne. zase na druhej strane nie je vhodne nabijat napr ked mas 90%, dalej nie je vhodne nenechat baterku uplne nabit... ja nabijam baterku cim skor ked sa mi zapne setriaci rezim, v podstate nejdem pod 10%, ale nesledujem to... zapne sa setriaci, ide do nabijacky...
spellshaper
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Lumia 930, Surface Pro 3

Post by spellshaper »

Tohle není vlastnost WP, ale spíše důsledek toho, jak se v něm Nokie hrabe. Tohle mi dělala aplikace Nokia Here Drive+, pokud ji tam máš, doporučuji odinstalovat a nepoužívat.
Post Reply

Return to “Nokia Lumia 930/925/920 a 900”