presne to isté mi tá batéria robila. treba ho dať z nabíjačky preč, aspoň na také dve hodiny a mala by sa spametaťsambo wrote:tak to ma poser :D to co je za sranda uz hodinu sa nabija a stale nic no neviem neviem stale sa nieco jebe :D mam ho nechat 2 hodky bez nabijacky postat ci s nabijackou ? stale ked stisnem tlacidlo na zapnutie displeja tak mi len nabehne baterka a tam ukazuje ze sa nabija a nic tak isto ti to robilo ?
Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
ako teraz som maximalne maximalne najebany na ten telefon normal ne by som s nim hodil o zem a rozdupal ho toto som necakal prve zacne cezkotat to som sa s tym nejak zmieril potom sa mi nejak zhorsilo fotenie na nom a teraz mi nejde zapnut mobil a ja idem vonku a sa mozem pojebat to co je za mobil za 7 dni same problemi
-
mceza
Podle stylu tvého příspěvku doufám, že ten telefon opravdu zahodíš. Nechci mít stejný telefon, jako má takový blb.
ach boze
jak ho mam asi tak ovladat ked nefunguje uz 3 hodiny
-
mceza
1) To co píšeš se nedá číst. Zkus psát ve větách a srozumitelně
2) Popiš co máš za problém, je tu dost lidí, co ti rádi pomohou. Ale jen, když budeš slušný.
3) Prošel jsem si tvé minulé příspěvky a nejsem si jist tvou schopností ovládat natolik složité zařízení, jakým mobilní telefon je. Proto doufám, že to je jen nesprávný dojem.
2) Popiš co máš za problém, je tu dost lidí, co ti rádi pomohou. Ale jen, když budeš slušný.
3) Prošel jsem si tvé minulé příspěvky a nejsem si jist tvou schopností ovládat natolik složité zařízení, jakým mobilní telefon je. Proto doufám, že to je jen nesprávný dojem.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Zkus podrzet 10sec soucasne/dohromady volume dolu + power tlacitko.
ved som to napisal, nic len som ho nenabil a sa vybil na 0% ked som ho chcel hned dat nabit tak uz nesiel , ale dal som ho do normalnej nabijacky ne do tej od mobilu vo bola v krabicke , normalna s microusb. a ked som ho dal zapnut nabehlo logo nokie a hned nato baterka cervena a na nej blika kabel .... nechal som ho prve bez nabijacky hodinu a pol aj viac a potom som skusal aj nabijacku ale oreginal uz a stale to iste znak nokie a baterka ze sa nabija vobec to nefunguje a potrebujem ist prec a mobil nejde to je neskutocne daco na 7 dnovom mobile
-
matiqos
- častý přispěvatel

- Zařízení: iPhone 7/Microsoft Lumia 950
Ked sa ti vybil na 0 pichni ho do nabijacky, nezapinaj, on sa po chvili (10++ minut) spamata sam...
-
htcjirka
- smartmaniak

Presne tak,nech ho na nabijecce,originalni.Nijak to neurychlis.
no nic zatial nic nefunguje necham ho do rana bez nabijacky a uvidime ci sa nieco zmeni po pripade ho skusim zajtra rozobrat odpojit baterku a zas ju zapojit .... na nabijacke uz je viac ako hodinu na oreginalej
na nabíjačku ho nedávať v takomto stave. keď som mal tento poblém, vyše dve hodiny som skúšal 3 nabíjačky a bez výsledku. potrebuje nejaký čas, nech sa "ukľudní" a potom už nabíjanie bude fungovať. prečo je to tak, sa ma nepýtajte, netuším dôvod, ale mám s tým takúto skúsenosť. stavím sa, že ráno ho už v originálnej nabíjačke pekne nabije
-
htcjirka
- smartmaniak

Odpojeni baterie bude videt,diky nutnosti odlepeni stinici lepici pasky,ztratis definitivne zaruku.
jj uz ma to napadlo ze pri rozobrati nerozoberatelneho tela stratim zaruku ale aj tak diky .... dark a stalo sa ti to uz viac krat ci iba raz a uz od vtedy nikdy ?
asi 2-3 krát. pri hraní halo:sa, pri telefonovaní. treba viac sledovať kapacitu a priebežne ju dobíjať. ja by som telefón kvôli tomu radšej nerozoberal
-
matiqos
- častý přispěvatel

Ak mas baterku vybitu na 0 a ho nechas bez nabijacky celu noc, sorry ale logicky, ta baterka bude aj po tej noci furt na 0, ziadna magia... daj ho na orig. nabijacku a nechaj tak, telefon po case zavibruje a mal by sa zapnut sam... ak sa tak nestane po par hodinach, potom mozes panikarit
EDIT: mne sa tak raz stalo na lumii 710, vtedy som mal telefon cca 2 hodky KO...
EDIT: mne sa tak raz stalo na lumii 710, vtedy som mal telefon cca 2 hodky KO...
presne ten: môžeš panikáriť scenár som zažil 
a od akeho percenta je najlepsie ju dobijat niekde som cital ze neje dobre ju vybijat pod 30% a ze ani prve 3 nabitia by nemali byt po uplnom vybiti baterky ... mate nato niejaky nazor ? neuskodi telefonu ked ho budem nabijat kedy kolvek mam cas ? priklad telefon je na 75% a nabijem ho na 89 % poskodi to nejak bateriu ?
matiqos telefon uz nejde viac ako 4 hodiny ale aj tak dakujem za radu a po celej noci ho nechat odpocinut a rano ho napojit a skusit tak som to myslel
matiqos telefon uz nejde viac ako 4 hodiny ale aj tak dakujem za radu a po celej noci ho nechat odpocinut a rano ho napojit a skusit tak som to myslel
-
matiqos
- častý přispěvatel

v zasade nie je vhodne nechavat baterku vybit uplne. zase na druhej strane nie je vhodne nabijat napr ked mas 90%, dalej nie je vhodne nenechat baterku uplne nabit... ja nabijam baterku cim skor ked sa mi zapne setriaci rezim, v podstate nejdem pod 10%, ale nesledujem to... zapne sa setriaci, ide do nabijacky...
-
spellshaper
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 930, Surface Pro 3
Tohle není vlastnost WP, ale spíše důsledek toho, jak se v něm Nokie hrabe. Tohle mi dělala aplikace Nokia Here Drive+, pokud ji tam máš, doporučuji odinstalovat a nepoužívat.