Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Uz mam L920 9 mesicu (druhou 8 mesicu) a obe bez vrzani.
Jo, tohle jsem přesně čekal, nijak mi to ovšem nepomůže 
-
htcjirka
- smartmaniak

Pomuze,reklamace - nove unibody + displej(ramecek) se silnejsim tesnenim,zmena behem vyroby.
Na navifirm-u nově L920 (RM-821) nebrandovaná CV CZ-SK verze 3047.0000.1326.2002 . Tak snad vám to všem váhajícím s upgradem už brzo spustí přes OTA.
-
htcjirka
- smartmaniak

Ta uz je tam pekne dlouho,nikoliv nove.
-
Deficek
- nováček

- Zařízení: Nokia Lumia 920
Tak teď mi přišlo vyjádření z reklamace stejné závady.220kV wrote:Uznávají reklamaci na vrzání krytu? Nedávno jsem si všiml, že při zatlačení celý levý bok vrže.
Závada byla uznána
Vyjádření technika: Výměna stínícího krytu a těsněni.
Ide vam update store?
Zmenil totalne UI..
Mne na L820 nie...
Zmenil totalne UI..
Mne na L820 nie...
-
Rehor J Zacek
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 1520, iPhone5, iPad4 32
Nejde, co jsem četl na Windows Phone Central, je to omezené na oblast USA, Kanady a Portorica. Zajímavé...
Zdravim. Nevite jak je to s podporou bt klávesnic na wp? Nechce se mi do školy tahat notas a tak bych byl raději, kdybych si mohl delat zápisky do lumijky. Neříkám, ze se na ni nepíše rychle, ale chtelo mam zatím časté překlepy a občas i diakritika zadrhává.. Diky
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
To není windowsPhone store, ale Microsoft Store, čili se to týká aplikace, která je O KAMENNÝCH PRODEJNÁCH microsoftuCageJ wrote:Ide vam update store?
Zmenil totalne UI..
Mne na L820 nie...
BTW pište tyto poznámky prosím do patřičného (vlastního, nebo WP obecného) tématu, ne do diskuse o lumii 920. Začíná to být trochu nepřehledné, díky spoustě OT.. Díky.
-
mceza
Porek: Popravdě jsem to v poslední době nezkoušel, ale myslím, že (alespoň HID) není stále podporován. Mluví se o jeho podpoře v GDR3 nebo 8.1
Co sem prolizal internet, tak sem se právě taky všude dočetl, ze to není zatím podporováno.. Kazdopadne gdr3 není az tak moc vzdalena budoucnost..
Já tento problém řeším v podstatě od začátku co mám Lumii 920. První dva týdny fungovala bez problémů, potom se mi z ničeho nic přes noc vybila z 90% do úplného vybití a následného vypnutí telefonu (ráno jsem kvůli tomu samozřejmně zaspal). Od této doby, po nabití telefonu a sundání z nabíječky (jakákoliv), se po cca hodině ukazuje 93%+-2%.flemo wrote:Mas pravdu, je to vec nabijania ako takeho - chybne som to pripisoval bezdrotovemu. Teraz som mal telefon na drote - ukazoval 100%. Odpojil som telefon - a okamzite skocil na 94%.
Zajímavé,že od update na Amber (cca před 3 týdny) mi nepřišla ani jedna aktualizace aplikace přes store.Před aktualizací chodilo i několik aktualizací týdně.Je to náhoda ?Že by se zrovna od té doby žádná neaktualizovala ?Máte prosím někdo podobnou zkušenost ?
ja amber nemam ale aktualizacie robim stale chodia mi normalne ked vypnem automaticke aktualizovanie tak mi kazdy den ukazuje ze treba kopu veci aktualizovat ale ked mas nastavene automaticke tak to aktualizuje samo takze neviem ci to mas sancu postrehnut ked to mas automaticke....
ja mam napr momentalne teraz taky problem ze v nabíjacka od nokie je nejaka ina chova sa mi to skoro ako na iphone ked som mal fake nabijacku na iphone tak mobil mi nabilo do 75% a potom mi napisalo ze mam zlu nabijacku a tu som skusal uz 4 rozne nabijacky a vsetky sa chovaju divne iba oreginal k telefonu nabija tak normalne rychlo a potom aj baterka lepsie drzi postrehol to niekto?
ja mam napr momentalne teraz taky problem ze v nabíjacka od nokie je nejaka ina chova sa mi to skoro ako na iphone ked som mal fake nabijacku na iphone tak mobil mi nabilo do 75% a potom mi napisalo ze mam zlu nabijacku a tu som skusal uz 4 rozne nabijacky a vsetky sa chovaju divne iba oreginal k telefonu nabija tak normalne rychlo a potom aj baterka lepsie drzi postrehol to niekto?
Mě se vždy na dlaždici store - u té tašky objevilo číslo (počet aktualizací).Většinou po 16 hodině odpoledne.Po update na Amber už nic.
- mato289
- smartguru

- Zařízení: Xiaomi Mi Max
s týmy aktualizáciami je to u mňa rovnako, na dlaždici sa mi po amber nezobrazuje počet aktualizácií..
chod do nastaveni a tam si daj aktualizacie a tam si to mozes prepnut na manualne aktuaizovanie aplikacii ... vybil som uplne mobil a teraz sa mi nechce vobec zapnut aj ked ho mam v sieti
to sambo: daj mu tak dve hodiny pokoj a tak ho daj na nabíjačku. potom nabehne. toto som už dávnejšie riešil. nikdy mi toto iný telefón neurobil (dumb ,symbian, win mobile 6, 6.5, wp7, android). až lumia nechcela v nabíjačke nabehnúť 
tak to ma poser :D to co je za sranda uz hodinu sa nabija a stale nic no neviem neviem stale sa nieco jebe :D mam ho nechat 2 hodky bez nabijacky postat ci s nabijackou ? stale ked stisnem tlacidlo na zapnutie displeja tak mi len nabehne baterka a tam ukazuje ze sa nabija a nic tak isto ti to robilo ?