Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze

Diskuzní fórum věnované smartphonům Nokia Lumia 930, 925, 920 a 900.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

Uz mam L920 9 mesicu (druhou 8 mesicu) a obe bez vrzani.
220kV
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Wave, Lumia 920 Grey

Post by 220kV »

Jo, tohle jsem přesně čekal, nijak mi to ovšem nepomůže :roll:
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

Pomuze,reklamace - nove unibody + displej(ramecek) se silnejsim tesnenim,zmena behem vyroby.
dkdkdk
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: lumia 920 yellow

Post by dkdkdk »

Na navifirm-u nově L920 (RM-821) nebrandovaná CV CZ-SK verze 3047.0000.1326.2002 . Tak snad vám to všem váhajícím s upgradem už brzo spustí přes OTA.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

Ta uz je tam pekne dlouho,nikoliv nove.
Deficek
nováček
nováček
Zařízení: Nokia Lumia 920

Post by Deficek »

220kV wrote:Uznávají reklamaci na vrzání krytu? Nedávno jsem si všiml, že při zatlačení celý levý bok vrže.
Tak teď mi přišlo vyjádření z reklamace stejné závady.

Závada byla uznána
Vyjádření technika: Výměna stínícího krytu a těsněni.
CageJ
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 520.820,920,830

Post by CageJ »

Ide vam update store?
Zmenil totalne UI..

Mne na L820 nie...
Rehor J Zacek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 1520, iPhone5, iPad4 32

Post by Rehor J Zacek »

Nejde, co jsem četl na Windows Phone Central, je to omezené na oblast USA, Kanady a Portorica. Zajímavé...
Porek
nováček
nováček
Zařízení: Nokia 920 red

Post by Porek »

Zdravim. Nevite jak je to s podporou bt klávesnic na wp? Nechce se mi do školy tahat notas a tak bych byl raději, kdybych si mohl delat zápisky do lumijky. Neříkám, ze se na ni nepíše rychle, ale chtelo mam zatím časté překlepy a občas i diakritika zadrhává.. Diky
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 950XL

Post by mimonaut »

CageJ wrote:Ide vam update store?
Zmenil totalne UI..

Mne na L820 nie...
To není windowsPhone store, ale Microsoft Store, čili se to týká aplikace, která je O KAMENNÝCH PRODEJNÁCH microsoftu :)

BTW pište tyto poznámky prosím do patřičného (vlastního, nebo WP obecného) tématu, ne do diskuse o lumii 920. Začíná to být trochu nepřehledné, díky spoustě OT.. Díky.
mceza

Post by mceza »

Porek: Popravdě jsem to v poslední době nezkoušel, ale myslím, že (alespoň HID) není stále podporován. Mluví se o jeho podpoře v GDR3 nebo 8.1
Porek
nováček
nováček
Zařízení: Nokia 920 red

Post by Porek »

Co sem prolizal internet, tak sem se právě taky všude dočetl, ze to není zatím podporováno.. Kazdopadne gdr3 není az tak moc vzdalena budoucnost..
hatys
nováček
nováček
Zařízení: Nokia Lumia 920

Post by hatys »

flemo wrote:Mas pravdu, je to vec nabijania ako takeho - chybne som to pripisoval bezdrotovemu. Teraz som mal telefon na drote - ukazoval 100%. Odpojil som telefon - a okamzite skocil na 94%.
Já tento problém řeším v podstatě od začátku co mám Lumii 920. První dva týdny fungovala bez problémů, potom se mi z ničeho nic přes noc vybila z 90% do úplného vybití a následného vypnutí telefonu (ráno jsem kvůli tomu samozřejmně zaspal). Od této doby, po nabití telefonu a sundání z nabíječky (jakákoliv), se po cca hodině ukazuje 93%+-2%. ;oI Řeším to tak, že po každém nabití telefonu, telefon vypnu a zapnu (nebo restart), pak mi to ukazuje už správně 100% a do dalšího nabití se baterie (respektive odečítání baterie) chová tak jak má. Nechci ho dávat reklamovat a tak čekám na aktualizaci amber přes OTA. Uvidím asi to něčemu pomůže nebo ne. Jinak jsem zkoušel telefon uvést do továrního nastavení a to nepomohlo. :-(
rorxy
nováček
nováček
Zařízení: Lumia 920

Post by rorxy »

Zajímavé,že od update na Amber (cca před 3 týdny) mi nepřišla ani jedna aktualizace aplikace přes store.Před aktualizací chodilo i několik aktualizací týdně.Je to náhoda ?Že by se zrovna od té doby žádná neaktualizovala ?Máte prosím někdo podobnou zkušenost ?
sambo
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: nokia lumia 920

Post by sambo »

ja amber nemam ale aktualizacie robim stale chodia mi normalne ked vypnem automaticke aktualizovanie tak mi kazdy den ukazuje ze treba kopu veci aktualizovat ale ked mas nastavene automaticke tak to aktualizuje samo takze neviem ci to mas sancu postrehnut ked to mas automaticke....
ja mam napr momentalne teraz taky problem ze v nabíjacka od nokie je nejaka ina chova sa mi to skoro ako na iphone ked som mal fake nabijacku na iphone tak mobil mi nabilo do 75% a potom mi napisalo ze mam zlu nabijacku a tu som skusal uz 4 rozne nabijacky a vsetky sa chovaju divne iba oreginal k telefonu nabija tak normalne rychlo a potom aj baterka lepsie drzi postrehol to niekto?
rorxy
nováček
nováček
Zařízení: Lumia 920

Post by rorxy »

Mě se vždy na dlaždici store - u té tašky objevilo číslo (počet aktualizací).Většinou po 16 hodině odpoledne.Po update na Amber už nic.
mato289
smartguru
smartguru
Zařízení: Xiaomi Mi Max

Post by mato289 »

s týmy aktualizáciami je to u mňa rovnako, na dlaždici sa mi po amber nezobrazuje počet aktualizácií..
sambo
přispěvatel
přispěvatel

Post by sambo »

chod do nastaveni a tam si daj aktualizacie a tam si to mozes prepnut na manualne aktuaizovanie aplikacii ... vybil som uplne mobil a teraz sa mi nechce vobec zapnut aj ked ho mam v sieti
dark_hood
smartguru
smartguru
Zařízení: Lumia 830

Post by dark_hood »

to sambo: daj mu tak dve hodiny pokoj a tak ho daj na nabíjačku. potom nabehne. toto som už dávnejšie riešil. nikdy mi toto iný telefón neurobil (dumb ,symbian, win mobile 6, 6.5, wp7, android). až lumia nechcela v nabíjačke nabehnúť :-D
sambo
přispěvatel
přispěvatel

Post by sambo »

tak to ma poser :D to co je za sranda uz hodinu sa nabija a stale nic no neviem neviem stale sa nieco jebe :D mam ho nechat 2 hodky bez nabijacky postat ci s nabijackou ? stale ked stisnem tlacidlo na zapnutie displeja tak mi len nabehne baterka a tam ukazuje ze sa nabija a nic tak isto ti to robilo ?
Post Reply

Return to “Nokia Lumia 930/925/920 a 900”