Nokia Lumia 920 problem s obrazovkou
Dobry den mam par mesiacov telefon Lumia 920 prednedavnom som telefonoval na sluzbu zakaznikom O2. Urcite to poznate, ak chcete "toto" stlacte 1 ak chcete zase "nieco ine" stlacte 2..... A tu nastal problem ked som chcel stlacit klavesu zlozil som telefon od ucha ale obrazovka zostala stale cierna, skusal som telefonovat kamaratovi a po dotelefonovani som nemal ako zrusit hovor, proste vzdy ho musi rusit druha strana. Vedelei by ste mi poradit kde moze byt problem, Vopred dakujem za reakcie.
-
mceza
Vadný proximity senzor. Zkus hard reset, ale ten pravděpodobně nepomůže, protože to bude spíš HW chyba -> reklamace.
Hard reset som skusal, ale nepomohlo skusim reklamaciu, este ma napadlo mam prach v prednej kamere nemohlo by to suvisiet s tym ze sa mi ta obrazovka nezapne?
- ok1zfp
- nováček

- Zařízení: NokiaLumia 820, Win 8.1 dev.
Jestli máš na tom folii, která je silnější, tak ji sundej,měl jsem ten samý problém s lacinou folií.
-
mceza
Proximity senzor je hned vedle. Mohlo by to být prachem.
Ještě jedna věc - nemáš náhodou nějakou fólii na displeji, že ne?
Pokud ne, tak reklamuj. I ten prach je vada a reklamuje se ;)
EDIT: ok1zfp byl s fólií rychlejší
Ještě jedna věc - nemáš náhodou nějakou fólii na displeji, že ne?
Pokud ne, tak reklamuj. I ten prach je vada a reklamuje se ;)
EDIT: ok1zfp byl s fólií rychlejší
Foliu nemam, typujem to na ten prach dakujem za odpovede. Prajem pekny den
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Vinikem je urcite prach,problem prvnich revizi,takze reklamace.
V Nokia Care som s tym bol uz 2krat problem sa stale opakuje...pisal som aj na twitter a FB stale to iste na nete som nasiel toto http://www.wpcentral.com/From-Forums-Ho ... ont-camera" onclick="window.open(this.href);return false; . Ma niekto podobnu skusenosto? Ako postupovat ked to "LEN" cistia a clovek sa musi neustale vracat do servisu,za reakcie dakujem
Problem s prachom vyrieseni. Dostal som v Nokia Care centre novy LCD display v ktorom uz je tesnenie.