potřeboval bych radu od vás, zkušených uživatelů
Jelikož mi nestačí papírovej plánovač a potřebuju pořádnej manažerskej plánovač, kterej by mě upozorňoval sám na nadcházející úkoly a schůzky a v mobilu (i když mám NOTE II) je to pořád nepřehledné, zvažuji koupi tabletu.
Protože mám rád i moderní technologie, nebude mi stačit nějakej Asus za 3 000. Pkoukávám převážně po androidích tabletech, a proto jsem téma hodil do této sekce. Mám zatím v merku tyto tablety:
Samsung Galaxy Note 10.1- designově pěkná práce, na prostředí jsem zvyklej z mobilu, ale velkou nevýhodou je podle mě pokulhávající displej, respektive jeho rozlišení
Nexus 10- zamiloval jsme se do něj na první pohled, ale po zjištění, že není možné se připojit do datrové sítě pro mě takřka ztratil hodnotu, bohužel, mít tak podobný zařízení s možností 3G, beru všema deseti
iPad s Retina displejem- má zatím vše, co předchozí modely, ale je na můj vkus zbytečně drahej
A proto bych chtěl od vás poradit, zda existuje ještě nějaký podobný tablet "na úrovni"
Potřebuji hlavně manažerksé funkce + případně možnost koukat na filmy (lepší rozlišení, i kvůli čtení dokumentů)