Here Maps; Here Drive+ Beta; Here City Lens Konci
[app] Here Maps; Here Drive+ Beta; Here City Lens
akorat copilot v CR nejede - maji problem v platbe s korunama ... :( cekame na doreseni, uz se to tahne celkem dlouho :(
http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... 27#p291006" onclick="window.open(this.href);return false;
http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... 27#p291006" onclick="window.open(this.href);return false;
- Cheetah007
- smartmaniak

- Zařízení: Sony Xperia M2, iPad Mini 32GB
Osso
HERE drive i HERE maps jsou výborné aplikace, na cestovani v domovské zemi zdarma, v případě drive je z menu volba upgradovat na celosvětovou licenncu za 393.99kc a to je třeba oproti navigonu a dalším, dobra nabídka.
HERE drive i HERE maps jsou výborné aplikace, na cestovani v domovské zemi zdarma, v případě drive je z menu volba upgradovat na celosvětovou licenncu za 393.99kc a to je třeba oproti navigonu a dalším, dobra nabídka.
-
osso
- smartguru

- Zařízení: Lumia 950 XL, Lumia 830, Lumia 640 LTE, Nexus 5x
No mne drive nejde spustit na htc mcc eror regionu, takze na Nic za 20 e je copilot oproti drive uplne inde funkciami, platim cez PayPal a ziadny problem, fakci v pohode mapy nasho regionu zadara to mi Staci zatim bohate
Na 8x musis instalovat Here Drive za 890,-. Jinak kazda navigace ma sve plusy i minusy. U Here Drive mas aktualizace zdarma a mapy celeho sveta, zatimco u Copilotu a ostatnich za vse platis...
osso: CoPilot ale neni zadarmo. Ano, dostanes mapy pro jeden region zdarma, ale uz nedostanes navigaci. Ta je funkcni pouze 14 dni.
-
osso
- smartguru

- Zařízení: Lumia 950 XL, Lumia 830, Lumia 640 LTE, Nexus 5x
jasne ze neni ved hovorim ze som kupil za 20 evri len jeden vybrany region map je gratis a napr cela europa stoji okolo 20 evri, platit 30 eur za here drive no neviem ci sa oplati, jasne mapy zadara su fajn ale funkcie ma copilot asi o dost lepsie, este to musim oskusat ako to naviguje, ale asi nebude nejaky velky problem si myslim 
Here Drive+ & Here Maps aktualizovany.
Drive+:
-Bug fixes and stability improvements
Maps:
-Better positioning
-Better performance
Update: muzu potvrdit, ze drive byla fixace ponekud vahava a aplikace pomalejsi, tak ted changelog zrejme asi nelze
Drive+:
Maps:
-Better positioning
-Better performance
Update: muzu potvrdit, ze drive byla fixace ponekud vahava a aplikace pomalejsi, tak ted changelog zrejme asi nelze
Zdravim,dnes se mi stala zvlastni vec - rano jsem jeli na Rozmberk a bez problemu jsem pouzil HereDrive no a po ceste zpet jsem chtel navigovat do mista odkud jsme rano vyjeli a porad mi to psalo, ze offline mi to nemuze najit cestu. Manzelka zkousela to same a ze stejnym vysledkem(ma take L520).Pote jsem zadal jiny bod na ceste domu (jiz drive pouzity) a navigovalo to bez problemu - po prijezdu do toho bodu jsem zadal puvodni cil a ted vse probehlo bez problemu. Mate nekdo stejny problem a hlavne vite nekdo jak to resit (je to offline navigace, tak me zarazi hlaska, ze offline nemuze najit cestu.
diky
diky
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Cestu to nemusi najit pokud nevhodne/nespravne zadas cil.
-
mceza
Mě se to taky stává. Mám vyplé jen nezpevněné cesty a ani online to nenajde. Po jejich zapnutí to už jde. A zajímavé, že to přes nezpevněné cesty nevede. Takže buď mají hodně blbě mapové podklady nebo divný algoritmus na optimální trasu (to spíš).
mě hlavně zarazilo, že v jednom smeru z mista A do mista B to cestu naslo a navigovalo, ale obracene ne. Misto to ukazalo na mape, ale cestu to nepripravilo.htcjirka wrote:Cestu to nemusi najit pokud nevhodne/nespravne zadas cil.
Taky jsem se s necim podobny setkal, ale tam to bylo tim, ze neuveritelne dlouho trvalo, nez to naslo trasu. Pricital bych to tomu, ze jsem byl na 2G se slabym signalem a holt se snazil stahnout neco z int. Takze tak uplne offline to asi nebude.
-
htcjirka
- smartmaniak

Pokud si v nastaveni dáte offline ,je to plne offline,jeste jsem se nesetkal ,ze by v offline neco nevyheldala.
offline mam nastaveno, misto mi to naslo vzdy, jen mi to nechtelo najit cestu k nemu.ale jak jsem psal - v jednom smeru naslo a o asi 5 hodin pozdeji pozdeji to nenaslo cestu zpet.
- Peete
- přispěvatel

- Zařízení: Huawei P9 black
Zdravím, mám asi dost primitivní dotaz, ale proč ho nepoložit, když mi třeba někdo odpoví
Jel jsem Z Liberce do Karlových Várů a zajímalo by mě, proč mi aplikac zobzazila mapu-trasu právě takhle. Narážím na to, že snad přeci každý ví, kde se nachází Praha-Liberec(potažmo) Česká Lípa směr Karlovy Vary. Je to tím, že je prostě směr zprava doleva? Rád bych, aby mi to někdo vysvětlil
Popř. Díky

Jel jsem Z Liberce do Karlových Várů a zajímalo by mě, proč mi aplikac zobzazila mapu-trasu právě takhle. Narážím na to, že snad přeci každý ví, kde se nachází Praha-Liberec(potažmo) Česká Lípa směr Karlovy Vary. Je to tím, že je prostě směr zprava doleva? Rád bych, aby mi to někdo vysvětlil

mapa sa vzdy rotuje opdla akutalneho smeru, ze hore je proste vpredu 
Pokud ti to nevyhovuje, můžeš si to změnit v Here Drive - nastavení - možnosti mapy - orientace.
- Peete
- přispěvatel

- Zařízení: Huawei P9 black
Hoši děkuji Vám oběma 
-
htcjirka
- smartmaniak

[app] Here Maps; Here Drive+ Beta -aktualizace mapových podk
Nezapomeňte si stáhnout aktualizaci samotných mapových podkladů,které právě vyšly 27.9.2013
nová HERE app: HERE Explore
Code: Select all
http://www.wpcentral.com/nokia-launches-here-explore-help-you-find-new-placesWho is online
Users browsing this forum: Bing [Bot] and 1 guest