HTC TyTN II (Kaiser): Dojmy, zkušenosti a rady

Diskuze o komunikátorech HTC TyTN (Hermes) a HTC TyTN II
Locked
ARow
nováček
nováček

Post by ARow »

tak jsem byl dneska vymenit autonabijecku za silnejsi protoze ta kterou mi minuli tyden prodali projistotu ani nezacala nabijet :( dali mi drazsi (500) a stejne nenabiji tak ja uz fakt nevim... drazsi uz opravdu nechci.. jakou mate nabijecku do auta vy? ja na tohle vymenovani fakt nemam cas...
Pepe DeLuxe
nováček
nováček

Post by Pepe DeLuxe »

Tak uz ho mam take doma, mam ho od Vodafone a je stejny jako original, bez jakehokoliv loga. mozna ze ho dali do prodeje ne rychlo ze nestahli ani dodelat logo. Manualy a vsechny letaky jsou anglicky a je pouze prilozene vypalene cd s prelozenym manualem.
oco1
nováček
nováček

Post by oco1 »

ARow wrote:tak jsem byl dneska vymenit autonabijecku za silnejsi protoze ta kterou mi minuli tyden prodali projistotu ani nezacala nabijet :( dali mi drazsi (500) a stejne nenabiji tak ja uz fakt nevim... drazsi uz opravdu nechci.. jakou mate nabijecku do auta vy? ja na tohle vymenovani fakt nemam cas...
hele taky mám autonabíječku, která mi nenabíjela JELIKOŽ jsem mel nastavené

SYSTEM - NAPAJENI - moznosti - "pokud je zařízení zapnuto, nenabijet baterii pokud je pripojeno k PC."

pokud si to "odfajfkneš" tak to nabíjet nebude, pokud to necháš "neodfajknuté" tak to nabíjet bude:)

taky sem to řešil v autě při GPS a to ne a ne nabíjet, tak sem musel zastavit a podívat se v čem je háček :)
ARow
nováček
nováček

Post by ARow »

oco1 wrote:
ARow wrote:tak jsem byl dneska vymenit autonabijecku za silnejsi protoze ta kterou mi minuli tyden prodali projistotu ani nezacala nabijet :( dali mi drazsi (500) a stejne nenabiji tak ja uz fakt nevim... drazsi uz opravdu nechci.. jakou mate nabijecku do auta vy? ja na tohle vymenovani fakt nemam cas...
hele taky mám autonabíječku, která mi nenabíjela JELIKOŽ jsem mel nastavené

SYSTEM - NAPAJENI - moznosti - "pokud je zařízení zapnuto, nenabijet baterii pokud je pripojeno k PC."

pokud si to "odfajfkneš" tak to nabíjet nebude, pokud to necháš "neodfajknuté" tak to nabíjet bude:)

taky sem to řešil v autě při GPS a to ne a ne nabíjet, tak sem musel zastavit a podívat se v čem je háček :)
tak odfajfknute to mam :( v praci to mam pres kabel k pc a nabiji mi to ale v aute ne a ne ...
kofola173
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky

HTC Kaiser

Post by kofola173 »

Mohl byste mi někdo říci, jak velkou kartu(příp.typ a výrobce) v Tytn II používáte ?
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+

Post by p.a.Ť.o »

nabíječka: nabíjím přes držák do auta (brodit), který mi zůstal po unim a funguje

karta: 1gb, sandisk ultra speed
berczo
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nějaký pracovní nucený nástroj, než bude Passport

Post by berczo »

Tak už je v nabídce i u Vodafone.
viz. zde:
http://eshop.vodafone.cz/hs.htm?detail=5&lang=cs
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

Zamykání Kaisera tlačítkem ukončení hovoru

Pokud nechcete Kaisera zamykat kliknutím na obrazovku,je tu druhá možnost a to dlouhé podržení červeného sluchátka(tlacitko na ukonceni hovoru)
jirkab
přispěvatel
přispěvatel

Re: HTC Kaiser

Post by jirkab »

kofola173 wrote:Mohl byste mi někdo říci, jak velkou kartu(příp.typ a výrobce) v Tytn II používáte ?
4GB SanDisk - bez problémů.
berkoni
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek

Post by berkoni »

6GB SanDisk- také bez problémů : )
xanders
nováček
nováček

Reklamace

Post by xanders »

Ahoj. Chci se zeptat mám ho asi 5 min a po prvním zapnutí se mi uprostřed displeje objevila modrá tečka. Je to nějakej bod kterej pořád svítí stejně. Nevím co s tím. Je to na reklamaci? Tohle by se u přístroje za takovy prachy stávat nemělo. Myslíte si že je to na reklamaci? Nebo ho mám vrátit?
xanders
nováček
nováček

Post by xanders »

Ještě dodatek. Ta tečka je jen v hlavním menu. Když najedu do kontaktu tak už tam ta tečka není.
SPIKEBOY
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Galaxy S10+

Re: HTC Kaiser

Post by SPIKEBOY »

kofola173 wrote:Mohl byste mi někdo říci, jak velkou kartu(příp.typ a výrobce) v Tytn II používáte ?
4GB MicroSD HC od Kingston - OK :P
triball
nováček
nováček

Post by triball »

ach jo zase O2 to brzdi, sice ho maji v nabidce , ale k dispozici nevim kdy bude. zatím ho nikde nemaj ani v eshopu :-( doufam ze bude brzo
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7

Post by Radek Hübl »

taky 4 Gb od sand-disku...dnes sem si byl v brne pro novy kousek a oni na mne zapomeli tak mne prijde v pondeli postou :-(
pavklu
nováček
nováček
Zařízení: Motorola Droid2 Global white

Post by pavklu »

6 GB Sandisk SDHC
to Arrow - tak autonabijecky jsem vyzkousel 3 a az ta treti funguje. koupil jsem v SS usb adapter do auta 2000 neco a funguje. zajimave je ze jim v prodejne na adapteru nefungovala a v aute to bylo ok
Boda Nepa
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek

Post by Boda Nepa »

Ahoj, chci si ho taky koupit a tak by mě zajímalo pár věcí ...
Liší se tento telefon od vodafonu nějak od telefonu, kdybych ho koupil někde na eshopu, třeba u Sunysoftu?
Má také mapy TomTom? Má také ty bonusové aplikace jako HTC Task Manager 1.5 a ostatní?
Je ten telefon prostě stejný, jako v této recenzi?
http://smartmania.cz/index.php?ind=revi ... w&iden=178

Jak je to s updatem rom? může se do tohoto telefonu použít update přímo od HTC, když vydají novou verzi rom?

Díky za odpovědi
Bóďa :)
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7

Post by Radek Hübl »

novou romku muzes v oho nahrat ale bojim se ze asi ztratis zaruku...jinak myslim ze bonusove programy tam budes mit...a ten tom tom opravdu netusim...
Dragokazov
nováček
nováček

Post by Dragokazov »

Ofic. ROM se záruka dle mého názoru logicky neztrácí ;)
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+

Post by p.a.Ť.o »

logicky sice ne, ale politika operátorů je jiná než politika htc, takže bych na to moc nespoléhal ;) navíc, nejsem si až tak jistý, že by vodafone vydal svoji vlastní (=ofiko) ROM..
Locked

Return to “HTC TyTN/TyTN II”