Dobrý den,
Při normální práci s telefon práci v kalendáři, se HTC Titan restartoval a nyní se po startu vždy zasekne na logu HTC a win nechtějí naskočit boužel není záloha v Zune. Rom je oficiální. Děkujii předem za rady
Win 7,8 nenaskočí
-
Flynn
- smartmaniak

- Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next
Win 7,8 nenaskočí
Zjisti si, jak se u Titana dá odpojit baterie. U Radaru je to tak, že se odkryje víčko prostoru pro SIM. Titan by to mohl mít obdobně. Po chvíli zase baterii připoj. To by byl první pokus před tím, než bude zřejmě nutno přistoupit k továrnímu nastavení, čímž ale přijdeš o aplikace, jejich data a fotky (pokud je nemáš na SkyDrive).
Win 7,8 nenaskočí
odpojit, nestačí když jí na nějáký čas jen vyndám?
zkoušel jsem ji vyndat na několik minut ale poté za sjen logo HTC
zkoušel jsem ji vyndat na několik minut ale poté za sjen logo HTC
Win 7,8 nenaskočí
Mám obavy, že jedině hardreset a s ním spojené kompletní vymazání telefonu...
Win 7,8 nenaskočí
Děkuji boužel nerad jsem provedl HR ale nefungují tlačítka na obrazovce.,
po několika dlouhých bezmocných minut začala tlačítka reagovat
Děkuji
po několika dlouhých bezmocných minut začala tlačítka reagovat
Děkuji
Win 7,8 nenaskočí
S těmi tlačítky je to nějaký bug HTC versus Wp7.8, když jsem dával custom ROM bez toho HTC balastu, jelo to v pohodě, pokud je tam to od HTC, spadne Konfigurace připojení a než se něco stane na pozadí nefungují klávesy. A trvá to klidně i 10 minut, dost divný leč normální...
-
Jakub Karásek
- redaktor

- Zařízení: LG V30, Nokia Lumia 950 XL
Win 7,8 nenaskočí
Mel jsem stejny problem, jak s nenabootovanim, tak nasledne s temi tlacitky. U me to vyresil HR, tlacitkovy problem se resi jednoduse - po spusteni telefonu se presunout do seznamu aplikaci a odinstalovat HTC aplikaci "Nastavení připojení".tatikk wrote:Děkuji boužel nerad jsem provedl HR ale nefungují tlačítka na obrazovce.,
po několika dlouhých bezmocných minut začala tlačítka reagovat![]()
Děkuji