Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze

Diskuzní fórum věnované smartphonům Nokia Lumia 930, 925, 920 a 900.
suchyjar
nováček
nováček
Zařízení: Lumia 920

Post by suchyjar »

Super díky..
sambo
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: nokia lumia 920

Post by sambo »

patrabus wrote:On je hroznej problém nainstalovat do PC NSU a provést update přes něj?

ano je to velky problem nepridem o zaruku na troj dnovom telefone pre amber hoci by som ho strasne chcel ale to nema logiku...
matiqos
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: iPhone 7/Microsoft Lumia 950

Post by matiqos »

sambo wrote: ano je to velky problem nepridem o zaruku na troj dnovom telefone pre amber hoci by som ho strasne chcel ale to nema logiku...
O zaruku neprides...
Nyny
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Lumia

Post by Nyny »

O záruku nepřijdeš, toho se neboj. Jediné o co příjdeš jsou data v mobilu :-) Nicméně souhlasím, že to co Nokia předvádí v ČR je prostě ostuda.
Wodewer
nováček
nováček
Zařízení: Nokia Lumia 920

Post by Wodewer »

Zdravím.
Tak po koupi jsem narazil na první zádrhel. Vytvořil jsem si nový účet Outlook.com. Kompletně jsem jej v PC propojil se svými původními emaily (gmail, seznam) pro odesílání i příjmání.
V PC a na mobilu v prohlížeči vše funguje jak má (zprávy lze odesílat jménem Outlook, Gmail i Seznam a taky maily příjmám přímo do webové aplikace Outlook.com ze všech těchto serverů).
Ale v mobilní aplikaci outlook, která je s tímto účtem propojena nelze příjmat ani odesílat mailu z Gmailu. Pouze z účtu Outlook, který ale v PC funguje jak má. Poraďte, co s tím.
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 950XL

Post by mimonaut »

přidej si gmail jako další emailový účet v telefonu..
Rehor J Zacek
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 1520, iPhone5, iPad4 32

Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze

Post by Rehor J Zacek »

A sdruž si schránky dohromady...
Wodewer
nováček
nováček

Post by Wodewer »

To mám, Google maily mi chodí do aplikace Google mail, ale chtěl bych, aby google i seznam i outlook chodily do jedne aplikace, ze ktere bych mohl i jmeny techto uctu psat.
Rehor J Zacek
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by Rehor J Zacek »

Nerozumím. Uděláš si tři účty v aplikaci mail a synchronnizuješ je každý s jedním účtem. Odesílání pak probíhá taky přes daný účet. Lze to všechno spojit do jednoho "sdruženého inboxu". Nicméně, abys z mobilu posílal maily např. na outlook a chtěl, aby se to posílalo jménem např gmailu, to dle mého názoru nejde a ani v principu jít nemůže. Taky nevím, k čemu by to bylo dobré. Když tak mě někdo opravte.
Wodewer
nováček
nováček

Post by Wodewer »

Udělal jsem si Outlook.com učet, propojil jsem ho s Gmailem a Seznamem. Když dám http://www.outlook.com" onclick="window.open(this.href);return false;, tak toto propojení funguje (příjmá maily gmailu i ze seznamu). Ale v programu v mobilu, který je s tímto outlook.com propojen to nefunguje (nepříjmá maily z gmailu ani ze seznamu).
Rehor J Zacek
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by Rehor J Zacek »

No ano, to je logické. Možná by to mělo přijímat již přijaté maily, ale možná se takto přijaté maily z google a seznamu synchronizují na outlooku do nějaké složky, která se pak už dál nesynchronizuje s mobilem. Při odesílání mailu to ani touto cestou jít nemůže, protože odchozí mail je předán smtp serveru, který ho adresuje rovnou adresátovi.
Manek49
smartguru
smartguru
Zařízení: iPhone 5C

Post by Manek49 »

Určitě sis po napojení seznamu a gmailu do outlook.com nechal udělat složky a maily choděj do nich, mailový klient v mobilu ale defaultně synchronizuje jen složku doručené, nastav si, aby ti ty maily ze seznamu a gmailu chodily do složky doručené a bude to bez problému, nebo otevři klienta v telefonu, klepni na tři tečky dole > složky > vyber složku a zmáčkni "synchronizovat tuto složku" a bude to do nich chodit, nicméně bohužel tě na nový mail z těchto složek neupozorní primární live tile, musí se připnout každá složka zvlášť na start screen.
Wodewer
nováček
nováček

Post by Wodewer »

To mě napadlo taky. Udělal jsem to. Maily z obou schránek se do outlooku i do mobilního Outlooku, ale když mi přijde na gmail nebo seznam účet, tak už se to nepřesměruje ani do mobilního ani desktopového outlooku... špatný server nebo co?
Ale odesílat skrz outlook z účtu gmail a seznam jde... Takže je pokažené jenom příjmaní

EDIT: tak seznam funguje... problem je asi jenom v gmailu...

EDIT 2: Tak vyřešeno vše. Šlo jenom o tom, že Outlook má asi půlhodinovou prodlevu...
Nyny
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Lumia

Post by Nyny »

Já nevím, čeho chceš docílit, ale já používám mail na seznam.cz, gmail.com, Hotmail.cz a firemní doménu. V nastavení telefonu jsem přidal účet pro seznam.cz, pak jsem přidal účet pro gmail.com (tam jsem ještě volil, že chci synchronizovat jen maily, aby mi tam necpal kontakty co tam mám uložené), pak jsem přidal třetí účet pro Hotmail a čtvrtý pro firemní maily. Každý účet je v mobilu nastaven zvlášť, každý se sám synchronizuje, všechny vidím ve složce sdružená pošta, ale jinak všechny fungují nezávisle na sobě. Samozřejmě když mi přijde mail na seznam a dám odpovědět, bude mail odeslán přes mail na který byl doručen, pokud teda nezvolím jinak. Když dám odeslat nový mail, tak si vyberu přes jaký mail se bude odesílat.
Daniel Stiegler
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Lumia 1520, 920, 928, 650

Post by Daniel Stiegler »

@patrabus koupil jsem si Windows Phone abych neřešil to co Android komedianti. Obcházet to mě nebaví.
patrabus
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Sony Xperia Z1 Compact White

Post by patrabus »

Tak jestli oficiálnímu programu pro update se říkáš obcházení tak to potom jo tedy, tady každá rada drahá :tlem:
Daniel Stiegler
častý přispěvatel
častý přispěvatel

@patrabus pro mě to moc oficiální není když to musím nějak řešit...
patrabus
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Sony Xperia Z1 Compact White

Post by patrabus »

Tak čekej klidně dál, já a jiní zde už mají Amber nějaký pátek :idea:
Daniel Stiegler
častý přispěvatel
častý přispěvatel

@patrabus Není to o tom že bych to udělat nemohl, ale o tom že když se to musí takhle pořád nějak řešit a Nokia si to uvolňuje ták dlouho tak je to špatně. Myslím, že by bylo víc fajn kdyby se to změnilo ze strany výrobce.
Taková doba, kdy jsem si na Windows Phone 7 vynucoval update pomocí vypínání netu při checkování aktualizací, by už mohla skončit.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

Nokia aktualizace vydava vcas a mnohem drive nez je da Microsoft na sve servery.Proto tu mame NSU ci NCS.Komu se to nelibi,jeho smula.
Post Reply

Return to “Nokia Lumia 930/925/920 a 900”