Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
prosím vás, aké je najlepšie gumenné popr. silikónove puzdro na zadný kryt ? mám bielu farbu a dosť sa to škrabe ... pozeral som už na originál gumenné puzdro pre l920 ale tak vraj sa od neho ščucháva kryt ..
Vysvetli pojem "ščucháva" :D. Ja mam taky bilou, ten original od Nokie pouzivam sem tam, ale ne pravidelne a niceho videtelneho jsem si zatim nevsimnul.
dobry den vcera som si kupil novu lumiu 920 a mam par otazok chcel by som sa spytat na amber kedze telefon nemam od ziadneho operatora je to oreginal distribucia pre slovensko je nejaky datum kedy bude officialne mozne si aktualizaciu stiahnut? aktualizacia sa bude stahovat tak ze len dam aktualizovat telefon ci nejak zlozitejsie ?.... a este by som chcel vediet ci aj vam sa to stava za vam miznu obrazky z dlazdic lebo ja dam dlazdicu na hlavnu plochu a po hodine sa mi uz na nej nezobrazuje obrazok neviem co to je za chyba viete mi nejako poradit ?
este jednu vec by som chcel vediet da sa niekde nastavit aby sa mi veci aktualizovali len ked je mobil pripojeny cez wifi ?
Ale najradsej by som vedel odpoved na otazku ohladom amber kedy to bude officialne ?
este jednu vec by som chcel vediet da sa niekde nastavit aby sa mi veci aktualizovali len ked je mobil pripojeny cez wifi ?
Ale najradsej by som vedel odpoved na otazku ohladom amber kedy to bude officialne ?
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
aktualizace telefonu se stahují pouze přes wifi. Aktualizace aplikací se stahují, když si je dáš sám stáhnout, tzn. pokud budeš na wifi, tak přes wifi. Aktualizace dorazí až dorazí, mělo by to být do konce září.
schadza farbaDr.Y wrote:Vysvetli pojem "ščucháva" :D. Ja mam taky bilou, ten original od Nokie pouzivam sem tam, ale ne pravidelne a niceho videtelneho jsem si zatim nevsimnul.
-
bouskat
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia N97, Lumia 920, 950XL
mimonaut wrote:- stáhnout si na wifi do navigace hlasové povely (nabídne se při prvním použití navigace)
- zkusit si zapnout "ryhlý přehled" (v základním nastavení ukazuje čas na displeji 15 min např. od vytažení z kapsy nebo zamknutí telefonu) a probuzení telefonu poklepáním na displej - hodně sexy funkce, které jsou ale při prvním spuštění vypnuté.
a pak jsou tu takové drobné triky, jako třeba že kalkulačka v režimu na šířku se přemění na vědeckou (z každé strany otočení telefonu jinak), že můžeš upozornění (notifikaci) nahoře na displeji ihned odstranit přetažením notifikační lišty doprava, že budík, když ho "uspíš" tlačítkem odložit, začne znovu zvonit po 9 minutách, ale když klepneš kamkoliv na displej, jsou to minuty jen 3, že při psaní číslic na klávesnici nemusíš přepínat na číselnou klávesnici, ale stačí "přetáhnout" klávesu přepínající na číselnou klávesnici na dané číslo a po puštění jsi opět na znakové klávesnici, že dvojitým poklepáním na shift zapneš capslock apod..
ty brďo... telefon mám od prosince ale tohoto jsem si nikdy nevšim. bezva díky
-
martintrojanek
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 1520 Black Windows Phone 8.1 GDR1 DP
zdravim, tak jsem nejak nevydrzel a flashnul "starší" Amber na novejsi update 1326.2011 přes NSU. Je to v pohodě, jen jsem před tím použil český product key, takže byl český firmware, ale nsu mi vrátilo zpět branding Orange a polsko. Může mi někdo postnout český product key pro NCS s poslední verzí fw? díky
- mimonaut
- smartmaniak

Vyber si: http://forum.gsmhosting.com/vbb/f609/no ... d-1660094/" onclick="window.open(this.href);return false;
Mám takový problém, dneska mi přišla 920ka takže jsem mezi WP úplnej začátečník. Všechno šlapalo jak má,ale jenom do doby, než mi to nabídlo aktualizaci kterou jsem přijal. Po instalaci mi telefon odmítá vzít simku. Nevíte prosím někdo co s tím? 
- mato289
- smartguru

- Zařízení: Xiaomi Mi Max
skús tú simku vybrať a vsunúť späť, telefón počas toho vypni..
To bylo první co jsem zkusil a nic
na asi 10 pokus mi to simku vzalo, ale hned to zase vyhodilo :-/
teď mi to pořád píše chyba simkarty, chybí nebo je neplatná
na asi 10 pokus mi to simku vzalo, ale hned to zase vyhodilo :-/
teď mi to pořád píše chyba simkarty, chybí nebo je neplatná
-
M.BoBo
- smartguru

- Zařízení: iPhone XS, iPad 2018, Apple Watch 5
Zkusil bych ještě manuálně nastavit APN, případně obnovit výchozí nastavení, při nejhorším flashnout jiný FW..
Tak jsem zkusil obnovit tovární nastavení a sim to vzalo, ale když chci zjistit dostupnost aktualizace tak mi to píše, že se nedaří zjistit aktualizace. Jaká je vůbec aktuální verze? a jak nejlíp se dá dostat do mobilu jinak? Určitě se to někde řešilo tak prosím odkaz
- mimonaut
- smartmaniak

"a jak nejlíp se dá dostat do mobilu jinak?"
-co tím přesně myslíš?
Nějak nechápu..
jinak aktuální verze systému je relativní, někdo má Portico (Update 8.0.10211.204), někdo má GDR2 (Update 8.0.10327.77 nebo 8.0.10328.78).
GDR2 /Amber (příspěvek nokie k microsofťáckému GDR2) může mít číslo verze 1047 nebo novější 3049.0000.1330.000x
-co tím přesně myslíš?
jinak aktuální verze systému je relativní, někdo má Portico (Update 8.0.10211.204), někdo má GDR2 (Update 8.0.10327.77 nebo 8.0.10328.78).
GDR2 /Amber (příspěvek nokie k microsofťáckému GDR2) může mít číslo verze 1047 nebo novější 3049.0000.1330.000x
Teď aktualizace asi nejedou. Mi to taky píše, že nyní nelze aktualizace vyhledat. Počkej do zítra, to se srovná.
Tak problém budu mít asi v simce, měl jsem teď v mobilu jinou sim a fungovala cca půl hodiny bez problémů. Dal jsem tam opět moji sim, fungovala cca 5 minut a pak z ničeho nic se sim opět ztratila. V rámečku má asi půl milimetru vůli tak uvidíme co to bude dělat, zítra si zajdu asi pro novou sim.
verzi mám 8.0.10328.78
Měl jsem na mysli jakým programem nebo jakým způsobem můžu do telefonu dostat novější verzi, mám jenom zkušenost s rootem androidu, ale tady ten mobil rootovat nechci takže třeba jsem úplně mimo. Každý druhý tady říká, že už má v mobilu Amber takže jsem předpokládal, že je to nejaktuálnější soft., ale nevím, jestli ofiko nebo neofiko cestou.
verzi mám 8.0.10328.78
Měl jsem na mysli jakým programem nebo jakým způsobem můžu do telefonu dostat novější verzi, mám jenom zkušenost s rootem androidu, ale tady ten mobil rootovat nechci takže třeba jsem úplně mimo. Každý druhý tady říká, že už má v mobilu Amber takže jsem předpokládal, že je to nejaktuálnější soft., ale nevím, jestli ofiko nebo neofiko cestou.
-
Daniel Stiegler
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 1520, 920, 928, 650
Toto http://www.nokia.com/global/support/sof ... in-europe/
mi připadá opravdu smutné. Myslím, že si z nás Nokia musí dělat srandu...
mi připadá opravdu smutné. Myslím, že si z nás Nokia musí dělat srandu...
-
patrabus
- přispěvatel

- Zařízení: Sony Xperia Z1 Compact White
On je hroznej problém nainstalovat do PC NSU a provést update přes něj?
Kde dokážu najít slíbené FM rádio? Nebo potřebuju nějakou appku?
menu - hudba+video a dole je rádio - samozřejmně musíš mít update AMBER