Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze

Diskuzní fórum věnované smartphonům Nokia Lumia 930, 925, 920 a 900.
miramares
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC HD2, LG E900, Nokia Lumia 920, MS Lumia 950

Post by miramares »

-Pavel- wrote:Krusell hard case - ColorCover - Nokia Lumia 920 (černá)

http://www.sunnysoft.cz/zbozi/091PKR-89 ... cerna.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Poznatek po zakoupení.

Plast je velmi tenký, pružný a přesto pevný. Nasazení a sundání jde velmi lehce, přesný na míru telefonu a velmi příjemný do ruky. Při registraci doživotní záruka.

Za 250Kč velmi dobrá ochrana telefonu a hlavní pro mě je, že teď je zapuštěný foťák.

Mohu doporučit. Píšu to pro ty, co mají v plánu něco takového zakoupit. :wink:
Vypadá to podobně jako originál od Nokie. Za mě rozhodně nepoužívat. Měl jsem to pár měsíců a teď jsem si náhodou všiml, když jsem to sundal a dával do držáku v autě, že mám celá záda poškrábaná :x sice jsou to takové drobné škrábance, ale jsou všude a jsou vidět :cry:
Dr.Y
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Huawei P9 Lite White

Post by Dr.Y »

Ja pouzivam obcas to, co mam v popisu zarizeni, ale spis jen k vuli oziveni, zmene barvy a tak :D. Je to original od Nokie a stoji polovinu toho Krusellu.
Dr.Y
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Huawei P9 Lite White

Post by Dr.Y »

Nikdo tady nad cenou nebreci, alespon jsem si toho nevsiml... No sem tam se tam muze dostat smitko/zrnko prachu a je to, to ze se to nestalo tobe neznamena, ze se to nemuze dit jinym. Pokud je ale clovek spokojen s tim co ma, je to jen dobre.
miramares
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC HD2, LG E900, Nokia Lumia 920, MS Lumia 950

Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze

Post by miramares »

-Pavel- wrote:miramares: Poškrábaná záda ? Je vidět, že s tímto moc zkušeností nemáte, jak by se to tak asi mohlo stát. To je tak právě z držáku v autě.
Nemám s tím žádnou zkušenost, použil jsem to na první telefon, jelikož sehnat kvalitní pouzdro na L920 je stále problém. Jak jsem psal, je to originál od Nokie a ne žádný levný plast z eBay. Držák v autě používám Brodit už na x-tém telefonu a nikdy to od něj nebylo poškrábané.
Jak se to stalo je asi jasné a já se jen vyjádřil se svou zkušeností stejně jako vy...
XwaveW
nováček
nováček
Zařízení: Nokia LUMIA 1020 White

Post by XwaveW »

Zdravím, poznáte niekto e-shop kde sa dá kúpiť kvalitný obal na Lumiu ktorý vyzerá ako tento ? Nechcem kupovať čínske výrobky.
http://www.ebay.com/itm/290957076078" onclick="window.open(this.href);return false;
peSko
nováček
nováček
Zařízení: Nokia Lumia 920 white

Post by peSko »

Zdravím chcel by som sa spytat, ak si kupim lumiu 920 v Rakusku s tym ze nebude blokovana sim tak bude mozne nahrat si slovensky jazyk nejaky alebo nastavit? Popripade mozu sa vyskytnut nejake problemi? Alebo nezalezi kde ju kupim. vdaka :)
mceza

Post by mceza »

Nahrát ne, protože už ho obsahuje. Prostě jen při prvním startu vybereš Slovenštinu. Problémy s tímto spojené nejsou žádné.
peSko
nováček
nováček

Post by peSko »

uf paradaa to si ma potesil velmi bal som sa aby som nekupil a potom zistim ze nejde to to a to :) dnes som mal brat zo Slovenska z druhej ruky ale vyfukli mi ho zajtra cestujem do AT tak skusim stastie tam :)
Wodewer
nováček
nováček
Zařízení: Nokia Lumia 920

Post by Wodewer »

Zdravím. Zítra mi bude doručena Nokia Lumia 920. Rád bych se vás zeptal ně nějaké tipy, triky, co s mobilem. Např. vhodne nastavení (zbytečnosti co vypnout, co je žrout,...) a prostě se podělit o zkušenosti, které mi pomohou se zžít se systémem a s novým (prvním chytrým telefonem) a nastavit jej na nejlepší možný chod. Děkuji.
bigjohn
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Ulefone Power 3 (Nova Launcher)

Post by bigjohn »

XwaveW wrote:Zdravím, poznáte niekto e-shop kde sa dá kúpiť kvalitný obal na Lumiu ktorý vyzerá ako tento ? Nechcem kupovať čínske výrobky.
http://www.ebay.com/itm/290957076078" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.tetded.com/home/en/lumia-920 ... 02713.html" onclick="window.open(this.href);return false;
tento vlastním a je super, pravá koža :wink:
mceza

Post by mceza »

Wodewer: WP telefon není třeba nastavovat na nejlepší možný chod ;)
Běhá skvěle už po vybalení z krabice.

Neboj se hrát si s různým nastavením. Povypínáním nepotřebných funkcí samozřejmě dosáhneš lepší baterky, ale těžko ti radit co vypnout a co ne, když nevíme, jak telefon budeš používat ;-)

A nedoporučuju ty různé battery statusy a podobné aplikace na měření výdrže baterie. Jsou sice hezké, ale paradoxně hodně žerou baterku. Je třeba si chvíli zvyknout na to, že nemáš kapacitu baterie v %, ale po čase to bude dobré ;)
mbelas
smartguru
smartguru
Zařízení: Home and office ML950XL white

Post by mbelas »

http://wmpoweruser.com/nokia-pro-cam-ap ... x-devices/" onclick="window.open(this.href);return false;

Oprava apky Nokia PRO CAM je venku konečně :-) Aktualizujte
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

Oprava to neni,je to porad stejna verze jako predtim, beze zmen.Opravena jen dostupnost na store,nikoliv samotna aplikace.
peSko
nováček
nováček

Post by peSko »

Takze nasiel som vhodny mobil v rakusku naozaj nemozu nastat ziadne problemy :)? Mozem ho s kludnym srdcom kupiít vdaka
mbelas
smartguru
smartguru
Zařízení: Home and office ML950XL white

Post by mbelas »

htcjirka wrote:Oprava to neni,je to porad stejna verze jako predtim, beze zmen.Opravena jen dostupnost na store,nikoliv samotna aplikace.
:) Jo dik , nevšíml jsem si.
steelspace
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: L920, L930, L950 XL, iPhone 7 Plus

Post by steelspace »

Wodewer wrote:Zdravím. Zítra mi bude doručena Nokia Lumia 920. Rád bych se vás zeptal ně nějaké tipy, triky, co s mobilem. Např. vhodne nastavení (zbytečnosti co vypnout, co je žrout,...) a prostě se podělit o zkušenosti, které mi pomohou se zžít se systémem a s novým (prvním chytrým telefonem) a nastavit jej na nejlepší možný chod. Děkuji.
- Způsob používání WiFi při uspaném telefonu (přednost Wifi před 2G/3G) a způsob zálohování fotek (ořezané přes data nebo plná velikost přes WiFi).

- Pokud nemáš českou verzi, tak nastavit českou klávesnici a stáhnout českou kontrolu pravopisu.

- Stáhnout mapy pro offline použití.
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 950XL

Post by mimonaut »

- stáhnout si na wifi do navigace hlasové povely (nabídne se při prvním použití navigace)
- zkusit si zapnout "ryhlý přehled" (v základním nastavení ukazuje čas na displeji 15 min např. od vytažení z kapsy nebo zamknutí telefonu) a probuzení telefonu poklepáním na displej - hodně sexy funkce, které jsou ale při prvním spuštění vypnuté.
a pak jsou tu takové drobné triky, jako třeba že kalkulačka v režimu na šířku se přemění na vědeckou (z každé strany otočení telefonu jinak), že můžeš upozornění (notifikaci) nahoře na displeji ihned odstranit přetažením notifikační lišty doprava, že budík, když ho "uspíš" tlačítkem odložit, začne znovu zvonit po 9 minutách, ale když klepneš kamkoliv na displej, jsou to minuty jen 3, že při psaní číslic na klávesnici nemusíš přepínat na číselnou klávesnici, ale stačí "přetáhnout" klávesu přepínající na číselnou klávesnici na dané číslo a po puštění jsi opět na znakové klávesnici, že dvojitým poklepáním na shift zapneš capslock apod.. :)
sambo
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: nokia lumia 920

Post by sambo »

dobry den vcera som si kupil novu lumiu 920 a mam par otazok chcel by som sa spytat na amber kedze telefon nemam od ziadneho operatora je to oreginal distribucia je nejaky datum kedy bude officialne mozne si aktualizaciu stiahnut aktualizacia sa bude stahovat tak ze len dam aktualizovat telefon ci nejak zlozitejsie .... a este by som chcel vediet ci aj vam sa to stava za vam miznu obrazky z dlazdic lebo ja dam dlazdicu na hlavnu plochu a po hodine sa mi uz na nej nezobrazuje obrazok neviem co to je za chyba viete mi nejako poradit ?

este jednu vec by som chcel vediet da sa niekde nastavit aby sa mi veci aktualizovali len ked je mobil pripojeny cez wifi ?

Zpráva moderátora: Pokud máš dva dotazy za sebou, použij prosím tlačítko upravit a druhý dotaz vlož do toho předchozího (jako jsem to teď udělal já). Více postů za sebou od jednoho člověka znepřehledňuje diskusi. Díky.
Mimonaut

ospravedlnujem sa
Nyny
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Lumia

Post by Nyny »

XwaveW wrote:Zdravím, poznáte niekto e-shop kde sa dá kúpiť kvalitný obal na Lumiu ktorý vyzerá ako tento ? Nechcem kupovať čínske výrobky.
Já tohle pouzdro mám, koupil jsem ho v Jihlavě v City Parku. Taky to není úplně ideální, protože se blbě mačkají boční tlačítka.
CageJ
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia 520.820,920,830

Post by CageJ »

myslim, ze nikde ale je to tam nejako datovo nastavene... tusim od 10MB, ale nechcem tarat.. a aktualizacie sa robia rucne(typ appiek)
Co sa tyka aktualizacie OS/FW, tak tam mas priamo moznost zaskrnut... staci to odskrtnut.
Post Reply

Return to “Nokia Lumia 930/925/920 a 900”