Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
- Cheetah007
- smartmaniak

- Zařízení: Sony Xperia M2, iPad Mini 32GB
Stačí i smítka prachu, které se tam dříve či později dostanou a na krytu budou tupky....eliminovat to může jedině nejaká folie kryjící i záda, osobně pouzdrům příliš neholduji.
Navíc při použití silikonových a podobných se vytratí ten pocit pokud je telefon příjemný na držení, to už raději nějakou koženou či koženkovou kapsu, ze které se telefon před použitím vždy vytáhne, samozřejmě s vnitřkem s něčím na způsob semiše a podobně.
Navíc při použití silikonových a podobných se vytratí ten pocit pokud je telefon příjemný na držení, to už raději nějakou koženou či koženkovou kapsu, ze které se telefon před použitím vždy vytáhne, samozřejmě s vnitřkem s něčím na způsob semiše a podobně.
-
milennium
- smartstar

- Zařízení: NEXUS 6 / 64GB
Tak se mi potvrdilo moje podezření ohledně aplikace Nokia Camera Pro. A to že snímky s této aplikace jsou hodně agresivní a přepálené a někdy i s barevným nádechem. Takže jsem vždy fotil přes vestavěnou aplikace. Aplikace je nyní stažena a zde je možný důvod http://wmpoweruser.com/nokia-pro-camera ... 2x-phones/
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Jj,uz neni k dispozici 3 dny,psal jsem na Nokii a chysta se nova verze.
-
milennium
- smartstar

- Zařízení: NEXUS 6 / 64GB
Jo, jo. To vím, že se tady o tom psalo. Mně to nějak netrápí, mám ji furt v Lumii, ale po pravdě, nikdy jsem tu apku nemusel, právě proto, že se mi fotky s ní vůbec nelíbili a měl jsem pocit, že na focení je lepší vestavěná aplikace...
-
mceza
Chybu s natáčením videa potvrzuji. Natočil jsem s Pro Cam asi 10 s video. Pak jsem ho chtěl otevřít, telefon se zasekl, po chvíli odmrzl a video nešlo přehrát a Pro Cam spustit. Po restartu telefonu už šlo natáčet v pohodě.
Snad chyby během pár dní opraví. Je to skvělá aplikace.
Snad chyby během pár dní opraví. Je to skvělá aplikace.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Ja ji pouzivam na foceni detailu v praci,diky manualnimu focusu,tam je o mnoho lepsi nez ta zakladni original.Nahravky take mnohem lepsi.S videem jsem zatim nemel problem jeste ani jeden.Take ji v telefonu mam,stale ji lze stahnout pres proxy,kdyz by to nekdo nevydrzel do vydani opravne aktualizace.
- František Šafr
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Xiaomi Mi 8
TO milennium: Také mám pocit, že lépe fotí vestavěná (původní) aplikace pro focení. Ale videa umí Nokia Pro Cam velmi kvalitní a snad i o něco lepší, než ta vestavěná. Každopádně ji mazat rozhodně nebudu, ale u focení zůstanu u klasiky.
-
Rehor J Zacek
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 1520, iPhone5, iPad4 32
Já ji používám místo výchozí aplikace a moc se mi líbí. Nemám s ní problém, ale je pravda, že se v tom moc nevrtám, čímž míním, že ty fotky až tak do detailu nezkoumám.
Ako je to s Amberom cez NSU ? Mam telefón z orange no je nebrandovaný a už sa mi moc nechce čakať, no telefón má asi mesiac a pol a nerád by som stratil záruku.
to stano: tiež mám L920 od pomaranča a je nebrandovaná. update som robil cez nsu už pred pár týždňami, či kedy to bolo. presne už neviem. zálohu aplikácii som nemal a teda ani neobnovoval. do čistého telefónu som obnovil len sms a všetko ostatné manuálne
ďakujem, a s tou zárukou to je ako ? To že sa mi zmažú data to už niejako rozchodim
ale záruku by som nerád stratil
so zárukou neviem ako to je, snáď poradí niekto skúsenejší
- mato289
- smartguru

- Zařízení: Xiaomi Mi Max
cez NSU kľudne updatuj, o záruku neprídeš, riešil som to isté..
-
datinko
- přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy S6 Edge+
Po pár dňoch, čo mám AMBER, si baterka sadla, a má tak o 30% väčšiu výdrž.
Pri mojom štandartnom používaní. Čumím a spokojnosť.
Pri mojom štandartnom používaní. Čumím a spokojnosť.
-
Lord de Wolf
- přispěvatel

- Zařízení: HTC 8X (DEAD)/ Lumia 920 Black + Nokia 100
Máte někdo zkušenosti s "pádem" mobilu?
V sobotu mi telefon vypadnul z ruky z cca 1,5 přímo na dlaždičky (společenská únava a machrování s cihlou od Nokie). Přistál přímo na zadní stranu.
Bohužel nešel zapnout a nejevil známky života (nešel klasicky zapnout, po připojení na nabíječku se nic nedělo atd.).
Krk mi zachránil až "čtyř-hmat" všech tlačítek (který mi tu jeden uživatel radil při zaseknutí systému na obrazovce volajícího).
Tzn. jak je možný, že se normálním způsobem telefon nechtěl rozjet? Jinak všechno funguje jak má, telefon volá, fotí atd.
V sobotu mi telefon vypadnul z ruky z cca 1,5 přímo na dlaždičky (společenská únava a machrování s cihlou od Nokie). Přistál přímo na zadní stranu.
Bohužel nešel zapnout a nejevil známky života (nešel klasicky zapnout, po připojení na nabíječku se nic nedělo atd.).
Krk mi zachránil až "čtyř-hmat" všech tlačítek (který mi tu jeden uživatel radil při zaseknutí systému na obrazovce volajícího).
Tzn. jak je možný, že se normálním způsobem telefon nechtěl rozjet? Jinak všechno funguje jak má, telefon volá, fotí atd.
-
Deaktivovaný účet (01.2013)
Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
Pokud je uvedená hodnota v metrech, tak se nedivte. Pád z takové výšky rozhodně není běžné používání. Problém mohl být v podstatě s čímkoliv.Lord de Wolf wrote:
Tzn. jak je možný, že se normálním způsobem telefon nechtěl rozjet? .
-
SchanoZdenek
- přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 920
Neví někdo proč mi na 920tku nejde nainstalovat pro camera ? píše že to není určeno pro moje zařízení a nejde to ani na mou druhou 920tku na obojích je amber 
Apka Nokia pro CAM je dočasně stažena ze store a pracuje se na nápravě. Je tam někde nějaká chyba-bug. Vyčkat na opravu.
Je to klasicky leskly plast nebo matny povrch?
-
mlndsk
- častý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 920 Black
Ja osobne jsem koupil z dealextreme gumove pouzdro vypadajici uplne stejne jako toto. Maximalni spokojenost. Cena i s dopravou byla tusim 60kc.