Ahoj, zdravím všechny smartmaniaky.
Mám takový problém: na mém Samsungu Galaxy S 2 mě blbne přetáčení displeje.
Když přetočím telefon z polohy na výšku do polohy na šířku, tak vše pracuje v pohodě, ale když ho pak přetočím zpět zase do polohy na výšku, tak už se obraz nepřevrátí (děje se tak u všeho - net prohlížeč, zprávy, galerie, ...).
Zkoušel jsem tovární nastavení, kalibraci gyroskopu, flash jiné ROMky, vyndat baterku, ale nic, stále ten stejný problém.
Co se týče HW, tak ten by měl být v pohodě, protože v programu na kalibraci se mi kulička pohybuje tak, jak natáčím telefonem.
Prosím vás, kteří jste měli stejný, nebo alespoň trochu podobný problém o pomoc.
Díky
Galaxy S2 - natáčení displeje
-
mahon
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Note 2 N7100, Note 3
Hmm,těžká rada když už jsi v podstatě vše vyzkoušel až na wipe data a wipe cache v recovery modu.Pokud ani to nepomůže tak už nevím.Ještě vyzkoušej vytočit *#0*# a senzor,tam se podívej při otáčení telefonu jak se tam točí to černé kolečko s tou zelenou čárkou.
-
Deaktivovaný účet (01.2013)
Re: Galaxy S2 - natáčení displeje
Zkoušel jste nějaký program pro nastavení otočení či fixaci? Zda funguje alespoň rotace ručně?
Čau,
zatím moc díky za rady, vyzkouším a pak sem napíšu, jak to dopadlo.
Ten wipe data a wipe dalvik cash jsem samozřejmě udělal při flashování nové ROM. No, možná zkusím udělat znovu...
zatím moc díky za rady, vyzkouším a pak sem napíšu, jak to dopadlo.
Ten wipe data a wipe dalvik cash jsem samozřejmě udělal při flashování nové ROM. No, možná zkusím udělat znovu...
Tak jsem vyzkoušel vaše návrhy a nic nepomohlo.
Ještě mě napadlo, že by mohlo pomoct změnit kernel, ale to nevím.
Každopádně zkusím ještě jednou přeflashovat a uvidím.
Ještě mě napadlo, že by mohlo pomoct změnit kernel, ale to nevím.
Každopádně zkusím ještě jednou přeflashovat a uvidím.
-
mahon
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Note 2 N7100, Note 3
a ten kod *#0*# jak jsem o něm psal v příspěvku víše tak ten senzor ti funguje ?
Tak jsem zkusil nahrát jinou ROM a problém zůstal.
při napsání toho kódu *#0*# tak tam ta zelená ručka běhá, ale když mám mobil na stojáka a otočím ho na jednu stranu (a pak zpět na stojáka), tak se ta ručka nepohne o 90° ale cca tak o 45°, přitom při dalším otáčení (do dalších směrů) se otáčí o těch plných 90° (samozřejmě baj voko), neměřil jsem to úhloměrem
Takže vážně nevím co s tím........
při napsání toho kódu *#0*# tak tam ta zelená ručka běhá, ale když mám mobil na stojáka a otočím ho na jednu stranu (a pak zpět na stojáka), tak se ta ručka nepohne o 90° ale cca tak o 45°, přitom při dalším otáčení (do dalších směrů) se otáčí o těch plných 90° (samozřejmě baj voko), neměřil jsem to úhloměrem
Takže vážně nevím co s tím........