mám 2G a wifi sa pri zhasnutom displeji vypínamceza wrote:Ti, co mají problémy s výdrží baterie - jakou máte zvolenou nejvyšší rychlost připojení? 3G nebo 4G?
Windows Phone 8 GDR2 Update
Omlouvám se jestli to tu už bylo, ale když aktualizuji firmware přes NCS a tím pádem se mi smažou všechana data a nechci obnovu, protože si v těch programech chci udělat pořádek, tak zůstanou mi telefonní čísla nebo budu muset přepisovat?
Čísla ti zůstanou , vážou se na M účet, jakmile zapneš telefon a přihlásíš se pod svým MS účtem, automaticky se čišla natahají z webu. To samé platí i pro sms ( pokud máš nastavené zálohovaní)
Děje se to jen mě, nebo Vám taky někomu nefunguje FM rádio?
Mám samozřejmně GDR2, připojil jsem sluchátka dodávané s telefonem a nic víc než jen atmosferické rušení neslyším.
Zapnuté jsem to měl venku, ve městě, projel jsem všechny silné frekvence (evropa 2 na 106,4, pak tady máme radio contact na 101,4, ...)
Mám samozřejmně GDR2, připojil jsem sluchátka dodávané s telefonem a nic víc než jen atmosferické rušení neslyším.
Zapnuté jsem to měl venku, ve městě, projel jsem všechny silné frekvence (evropa 2 na 106,4, pak tady máme radio contact na 101,4, ...)
Senikac: jsou vázána na tvůj MS účet. Takže když přeskočíš obnovu tak se ti stáhnou z cloudu.
edit.: mbelas byl rychlejší
edit.: mbelas byl rychlejší
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
To skoro vypada na HW chybicku.Mám samozřejmně GDR2, připojil jsem sluchátka dodávané s telefonem a nic víc než jen atmosferické rušení neslyším.
Nestraš :(
A jak je to vůbec po aktualizaci na GDR2? Třeba u Androidu se doporučuje provést tovární nastavení pro bezproblémovou funkčnost aplikací. Musí se to také?
EDIT:
Tak jsem zkusil jiná sluchátka, z iPodu a výsledek se dostavil. Nikterak razantní ale slyšel jsem zašumělou Evropu 2. Pak jsem zkusil Koss Porta Pro a bylo to o něco málo lepší. Takže asi tak...
A jak je to vůbec po aktualizaci na GDR2? Třeba u Androidu se doporučuje provést tovární nastavení pro bezproblémovou funkčnost aplikací. Musí se to také?
EDIT:
Tak jsem zkusil jiná sluchátka, z iPodu a výsledek se dostavil. Nikterak razantní ale slyšel jsem zašumělou Evropu 2. Pak jsem zkusil Koss Porta Pro a bylo to o něco málo lepší. Takže asi tak...
-
htcjirka
- smartmaniak

Ne nemusi,ale samozrejme jako prvni pro overeni/vylouceni HW chybky je HR tj. obnova do tovarniho nastaveni.Treba zrovna pomuze. 
-
petermicuda
- nováček

- Zařízení: Nokia Lumia 520
Ahoj, tak uz je dostupny update 520tky aj pre SK ORANGE, tak neviem ci ho skusit nahodit. Sice nateraz vyuzivam sluzby ORANGU ale mobil mam nebrandovany, poradite?
Kde je dostupny? OTA nie je.
- Cheetah007
- smartmaniak

- Zařízení: Sony Xperia M2, iPad Mini 32GB
Kluci slovenský
to maj zase dřív
aspon u orange...zvláštní, operátorské founy tedy FW pro ně vždy přichází jako poslední
-
petermicuda
- nováček

Je dostupny cez NaviFirm+ ale aj tak mam pochybnosti ci nepockat radsej na nebrandovany update
no to cakanie je nekonecne...
-
petermicuda
- nováček

No u Nokie je to asi presny opak ako sledujem pribudanie updatov tak prve prichadzaju prave brandovaneCheetah007 wrote:Kluci slovenský![]()
![]()
to maj zase dřív
aspon u orange...zvláštní, operátorské founy tedy FW pro ně vždy přichází jako poslední
- Cheetah007
- smartmaniak

Nj nokia byla s operátory vždy jedna řit to je fakt...co se změní ted když ji kupuje MS kdo ví 
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
je to různé, nedá se říci, jestli jsou rychleji brandované, nebo retail CV varianty.
Třeba nový update pro l920 - 3049.0000.3300 je zatím dostupný pro německý, italský a holandský vodafone a pro nebrandované australské lumie 920
Třeba nový update pro l920 - 3049.0000.3300 je zatím dostupný pro německý, italský a holandský vodafone a pro nebrandované australské lumie 920
- Cheetah007
- smartmaniak

Pěknej svinčík jen co je pravda, tak aby jste se dočkali do konce září všichni, nokia to slíbila tak snad ano 
Jaký nový update ? Přítelkyně má již na L920 AMBER (verzi nevím) a už je nějaká další oprava?mimonaut wrote:je to různé, nedá se říci, jestli jsou rychleji brandované, nebo retail CV varianty.
-
htcjirka
- smartmaniak

Ano,prave zminovany 3049...Predchozi byl 3047
-
_miv_
- přispěvatel

- Zařízení: Microsoft Lumia 950 & Nokia Lumia 1020
htcjirka, ak sa nemylim mal si predtym 1. verziu Amberu a teraz mas uz 3049. Vedel by si napisat co sa zmenilo okrem vydrze baterie?
-
htcjirka
- smartmaniak

Kdepak,3049 jsem mel jako jeden z prvnich diky pristupu na Care Pro,vice jak 3 tydny to bude.Zmeny uz jsem popisoval,nebavi me to porad vypisovat,nezlob se,najdi si me posty..