Man, thx a lot!mceza wrote:Podrž tlačítko kamery, zamykací a - na hlasitosti dokud nezavibruje. Pak všechny pusť a bude zrestartováno. Nic se nesmaže.
U just saved my butt... :D
Díky

Man, thx a lot!mceza wrote:Podrž tlačítko kamery, zamykací a - na hlasitosti dokud nezavibruje. Pak všechny pusť a bude zrestartováno. Nic se nesmaže.
Převod kontaktů a kalendáře odkud? Kontaky jdou z většiny telefonů přetáhnout naprosto v pohodě. U kalendáře záleží na tom, co používáš. Máš Google Calendar? Osobně doporučuji začít používat kalendář Outlook, ale WP8 má nyní podporu Googlovských formátů, takže Google Kalendář podporuje.dodo06 wrote:Zdravím, jsem před rozhodnutím jaký koupit telefon, bud Nokii 920 nebo Samsung S4 mini. Preferoval jsem N920, ale když se v obchodech ptám na převod kontaktů a kalendáře, tak mi nikdo jasně nedovede poradit. Jsem trochu zklamaný ze synchronizace s PC a celkově s doinstalováním všech aplikací aby to nějak slušně fungovalo. Poradte nebo to ze mě bude Androiďák.![]()
Děkuji D.
Akurat datum a cas musis znovu nastavit. Vzhladom na to, ze po update na Amber som bohuzial musel tento cvik podstupit uz dvakrat, zacina tato drobnost atakovat doteraz suverenneho lidra v mojej osobnej tabulke neprijemnych vlastnosti WP - jednotnu hlasitost. A .... samozrejme aj hlasitost sa nastavi na stastnu 13mceza wrote:Podrž tlačítko kamery, zamykací a - na hlasitosti dokud nezavibruje. Pak všechny pusť a bude zrestartováno. Nic se nesmaže.
Do teď používám služební N 6303i, firma mi platí připojení na internet, tak je škoda toho nevyužít. Hodně používám kalendář a když čtu co si kdo doinstalovává tak mám z toho vítr, protože ze známých nikdo Nokii nemá. Takže informace sháním kde se dá. Vůbec nejsem rozhodnutý! Spíš váhám jestli je to dobré rozhodnutí.mceza wrote:Převod kontaktů a kalendáře odkud? Kontaky jdou z většiny telefonů přetáhnout naprosto v pohodě. U kalendáře záleží na tom, co používáš. Máš Google Calendar? Osobně doporučuji začít používat kalendář Outlook, ale WP8 má nyní podporu Googlovských formátů, takže Google Kalendář podporuje.dodo06 wrote:Zdravím, jsem před rozhodnutím jaký koupit telefon, bud Nokii 920 nebo Samsung S4 mini. Preferoval jsem N920, ale když se v obchodech ptám na převod kontaktů a kalendáře, tak mi nikdo jasně nedovede poradit. Jsem trochu zklamaný ze synchronizace s PC a celkově s doinstalováním všech aplikací aby to nějak slušně fungovalo. Poradte nebo to ze mě bude Androiďák.![]()
Děkuji D.
Synchronizace s PC? Co od ní chceš? Multimediální soubory se synchronizují krásně. Vše ostatní (Office apod.) jde výborně synchronizovat přes SkyDrive.
A už vůbec nechápu, co si představuješ pod "doinstalováním všech aplikací aby to nějak slušně fungovalo". Jsou nějaké speciální funkce, které požaduješ?

S tim bych byl opatrny. Jasne, tobe ta vaha mozna nevadi, ale ja si na briketu 920 nezvykl. Ten telefon mi prijde neprakticky velkej a tezkej, blbe se s nim manipuluje. Takze 1000 lidi 1000 chuti. A to mi treba HTC Titan sveho casu prisel uplne v pohode.dark_hood wrote:hmotnosti sa báť netreba, tiež som z nej mal obavy a napokon mi vyhovuje.
avšak hry ti budú batériu žmýkať vemi slušne a napr. pri hraní halo: spartan assault nepomôže ani telefón v originálnej nabíjacke, tá nestíha odber ani kompenzovať, nie to ešte dobíjať

Žena má 520 a je z ní dost nadšenámiomio wrote: Pre manzelku chcem tiez kupit 520, pre zenu asi najlepsia volba.

Jj,HTC Titan byl na svou dobu lepsi nez tehdejsi Lumie.HTC Titan sveho casu prisel uplne v pohode.
Moje žena má lowendovou 820 a je taky nadšená, 920 nechtěla kvůli velikosti a vázemimonaut wrote:Žena má 520 a je z ní dost nadšenámiomio wrote: Pre manzelku chcem tiez kupit 520, pre zenu asi najlepsia volba.
Users browsing this forum: Seznam.cz and 1 guest