HTC TyTN II (Kaiser): Dojmy, zkušenosti a rady

Diskuze o komunikátorech HTC TyTN (Hermes) a HTC TyTN II
Zamčeno
Joe008
nováček
nováček
Příspěvky: 7
Registrován: ned říj 21, 2007 14:38

Příspěvek od Joe008 » ned říj 21, 2007 15:28

o těch položkách nastavení doby, po které se display vypne vím. Mám to nastavené na nevypínat a stejně po ukončení hovoru při provozu na baterii display nenaběhne na úroveň jasu jako před hovorem. Znova jsem to zkusil s připojením na externí napájení a tam to nedělá. Takže asi zkusím přepsat ten registr. Ale jsem jen uživatel, žádný velký odborník. Když si otevřu MDA přes připojení a průzkumníka v NB, kde ten registr najdu? prosím o úplnou cestu.

moc dík

Josef

Uživatelský avatar
htcjirka
Ban
Ban
Příspěvky: 12262
Registrován: úte úno 27, 2007 21:57
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Bydliště: Praha

Příspěvek od htcjirka » ned říj 21, 2007 16:23

Musis mit program na upravu registru primo v pocket pc.Freewarovy ke stazeni je napriklad regedit.

ARow
nováček
nováček
Příspěvky: 33
Registrován: stř říj 17, 2007 12:38
Bydliště: Praha

Příspěvek od ARow » pon říj 22, 2007 15:26

zdravim,
mam prvni pocketpc a i kdyz jsem se skoro se vsim nejak uspesne popral tak nejsem schopny prijit na par veci.
1. nekde na foru jsem zahledl moznost priradit tlacitku obalka funkcni nova sms, ale uz to hledam na sm a c4y asi 2h a nemohu to najit... takze jak na to?
2. je nejaka moznost bud filtrovat dorucenky nebo zobrazovat je podobne jako to delaji SE (dorucena zprava se v seznamu odfajfkuje)
3. proc telefon zamykat kdyz je rychlejsi zmacknout postrani tlacitko power, nebo timto tlacitkem se nejak uspi?
4. jak vypnout zvuk fotoaparatu - na foru jsem nasel jen navod na eten ale na htc ne :(

predem dik za odpovedi

SPIKEBOY
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 142
Registrován: čtv srp 30, 2007 14:05
Zařízení: Galaxy S10+
Bydliště: Nové Zámky, SK

Příspěvek od SPIKEBOY » pon říj 22, 2007 19:17

ARow:
4) spustíš foťák - nabídka - pokročilé - zvuk závěrky - zap./vyp. :wink:

Uživatelský avatar
alaks
nováček
nováček
Příspěvky: 15
Registrován: stř říj 17, 2007 8:18
Zařízení: Samsung Galaxy Note
Bydliště: Praha

Příspěvek od alaks » pon říj 22, 2007 20:25

Zdravim, mam dotaz: jak na Kaiserovi zabezpecit nejaka data , treba heslem, aby se k tomu nedostala jina osoba.

Uživatelský avatar
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1126
Registrován: čtv čer 23, 2005 8:45
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy Note8

Příspěvek od p.a.Ť.o » úte říj 23, 2007 6:52

ARow píše: 1. nekde na foru jsem zahledl moznost priradit tlacitku obalka funkcni nova sms, ale uz to hledam na sm a c4y asi 2h a nemohu to najit... takze jak na to?
2. je nejaka moznost bud filtrovat dorucenky nebo zobrazovat je podobne jako to delaji SE (dorucena zprava se v seznamu odfajfkuje)
3. proc telefon zamykat kdyz je rychlejsi zmacknout postrani tlacitko power, nebo timto tlacitkem se nejak uspi?
4. jak vypnout zvuk fotoaparatu - na foru jsem nasel jen navod na eten ale na htc ne :(
ad 1) postnul jsem to tu já, hledej na smartmanii v tomto threadu..
ad 2) nelze
ad 3) zamyká se proto, abys neaktivoval nějakou funkci (např. někomu volal). postranním tlačítkem "jen" uspíš..
ad 4) v nastavení foťáku.. ;)
alaks píše:Zdravim, mam dotaz: jak na Kaiserovi zabezpecit nejaka data , treba heslem, aby se k tomu nedostala jina osoba.
data umí šifrovat např. resco explorer, stejně tak je v menu nastavení zabezpečení na pin.. das "lock" a nastavíš pin...

ARow
nováček
nováček
Příspěvky: 33
Registrován: stř říj 17, 2007 12:38
Bydliště: Praha

Příspěvek od ARow » úte říj 23, 2007 8:33

paťo: dik moc za odpovedi, ten fotak jsem necekal takhle jednoduse:)))

jeste jeden dotaz, porad nechapu to zamykani, ja kdyz uspim kaisera postranim tlacitkem tak jsou klavesy vypnute(jeden clovek mi rekl ze je to tim ze mam v nastaveni deaktivovane klavesy pri uspani), ale co nemuzu vyresit je ze at to uspim nebo klavesy jen zamknu tak se mi po chvily deaktivuje wifi, tudiz mi je nanic zaply skype a im, nemluve o tom ze se mi to chce potom pripojit k edge, a to je vlastne jeste jeden dotaz existuje nejaky odchozi firewall na ppc?
predem diky

Pepe DeLuxe
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: čtv říj 04, 2007 12:15

Příspěvek od Pepe DeLuxe » úte říj 23, 2007 8:41

A je to tady!!! Uz je v nabice Vodafone za 17.977,-

:smt038 :smt031

ARow
nováček
nováček
Příspěvky: 33
Registrován: stř říj 17, 2007 12:38
Bydliště: Praha

Příspěvek od ARow » úte říj 23, 2007 8:51

mno to me celkem zklamali ja ho koupil od dobreho prodejce za 16900(diky garanci nej ceny :)))

Pepe DeLuxe
nováček
nováček
Příspěvky: 14
Registrován: čtv říj 04, 2007 12:15

Příspěvek od Pepe DeLuxe » úte říj 23, 2007 10:15

Je jasne ze cena neni sama o sobe za pristroj nejak zajimava, ale pokud clovek vyuzije budto kredity (jako v mem pripade) nebo smlouvu, dostane se na cenu k 11tis.

dave84
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: čtv čer 23, 2005 8:34
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dave84 » úte říj 23, 2007 14:21

Je to tak, že Tytn II od T-Mobilu nemá Wifi?A liší se ještě něčím oproti Tytn II ve volném prodeji?

Uživatelský avatar
Tomáš Kubec
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1038
Registrován: pon čer 20, 2005 20:47
Zařízení: Lenovo P780
Bydliště: Pardubice

Příspěvek od Tomáš Kubec » úte říj 23, 2007 14:26

Má wifi a liší se jen designem.

dave84
nováček
nováček
Příspěvky: 5
Registrován: čtv čer 23, 2005 8:34
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dave84 » úte říj 23, 2007 15:41

Jen mě zmátlo tohle http://forum.mobilmania.cz/viewtopic.php?t=41289 a pak navíc na stránkách T-Mobilu, jsem ve stručných specifikacích nic o Wifi nenašel až pak v podrobnějších.
Co mi ale vadí je vzhled obrazovky, líbí se mi totiž klasický HTC Kaiser, myslím tím Today obrazovku apod.( ta šedá), nelíbí se mi te růžový.
A jde to tedy nějak změnit?Doufám, že se nemusí přehrávat Romka, nebo něco podobného.
Jde mi tedy o softwarové odlišnosti.

ARow
nováček
nováček
Příspěvky: 33
Registrován: stř říj 17, 2007 12:38
Bydliště: Praha

Příspěvek od ARow » úte říj 23, 2007 21:05

zajimave, dal jsem vyhlazovani pisma a od te chvile pristroj bezi daleko rychleji.. pripada vam to take?
ja jsem se naopak bal ze to pristroj zpomali

Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 863
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

Příspěvek od Radek Hübl » úte říj 23, 2007 21:20

nema to na rychlost pristroje absolutne zadny vliv ;-)

Uživatelský avatar
triball
nováček
nováček
Příspěvky: 34
Registrován: sob kvě 26, 2007 11:16
Bydliště: Česká Třebová
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od triball » stř říj 24, 2007 11:27

Nevíte pls někdo kdy se dostane do nabídky O2

Uživatelský avatar
ziza
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 87
Registrován: stř říj 10, 2007 8:36
Zařízení: iPhone SE, iPad2 3G 32GB
Bydliště: Valtířov
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ziza » stř říj 24, 2007 12:38

Dnes :oops:

slaverv
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: pon říj 15, 2007 19:44

Příspěvek od slaverv » stř říj 24, 2007 14:59

O2 ho dnes dala do nabídky, a k dostání má být příští týden. :grin:

Bender
nováček
nováček
Příspěvky: 22
Registrován: pát říj 19, 2007 22:31
Zařízení: HTC TyTN II
Bydliště: Květnice
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bender » stř říj 24, 2007 16:47

Táák už ho mám doma také :-)

Spokojenost největší, absolutní špice. Koupil jsem neoperátorský (ten růžový t-mobile Vario III je hrůza)...

Uživatelský avatar
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Příspěvky: 863
Registrován: pát srp 24, 2007 19:59
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Bydliště: Ústí nad Orlicí

Příspěvek od Radek Hübl » stř říj 24, 2007 16:54

zitra si jedu pro novy kousek do brna...pri te prilezitosti si osaham i dalsi telefonek ktery pujde ke mne domua to duala :-D

Zamčeno

Zpět na „HTC TyTN/TyTN II“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 12 hostů