Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
-
patrabus
- přispěvatel

- Zařízení: Sony Xperia Z1 Compact White
Je to kus od kusu, holt sériová výroba, mě to např.nevrže, ale zase mi na levý prosvicuje podsvícení senzorových kláves a už jsem našel i chloupek či co pod dotykem.
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Dokonce, kdyz si nechate na prodejne ukazat 4 kusy L920,kazda bude jina.Da se vybrat co nejlepsi kus.U kazde je jinak nalepena dotykovka,jina intenzita a barva podsvicenych tlacitek apod.,neni to jen u Nokie.Musim se priznat,ze obe me Lumie se me povedlo vybrat na vybornou a dodnes nic neprosvituje ,nevrze,zadny prach apod.
-
milennium
- smartstar

- Zařízení: NEXUS 6 / 64GB
No já musím říct, že jsem se asi strefil do správného kusu a nebo je to tím, že mám US AT&T Lumii 920. Zatím vše OK. Žádné vrzání, žádný prach, vše bez problémů, tedy zatím...
-
_miv_
- přispěvatel

- Zařízení: Microsoft Lumia 950 & Nokia Lumia 1020
ja som aktualizoval na amber cez NSU. Nasledne som vyuzil moznost obnovenia zo zalohy na SKDRV. To vsak presne ako to tu je v minulosti popisane bolo dovodom zvysenej spotreby baterie. Nasledne som urobil HR a naistalloval niektore aplikacie cez konto WP. Bateria sa javila mat ovela lepsiu vydrz. Avsak nasledne nabehla po cca 24 hodinach ponuka na aktualizaciu niektorych aplikacii a tiez poloziek menu v nastaveni a po tejto aktualizacii pozorujem tiez vyssiu spotrebu baterie ako pred prechodom na Amber. Myslim si, ze niektora z aktualizacii poloziek v Nastaveni nie je v poriadku. Mam verziu 3047.0000.1326.2002.engineer wrote:Máte skúsenosti s nejakou aplikáciou, o ktorej viete, že bola zodpovedná za zvýšenú spotrebu batérie? Lebo sa mi zdá, že po AMBER registrujem nižšiu vydrž. HR som spravil bez obnovy, aplikácie používam rovnaké tak ak by ste mali nejaký tip...
niečo na tom bude. pred amber mi telefón z času na čas ukazoval predpokladanú dobu výdrže (áno viem, že je to len, približný, informatívny údaj a nebol v nabíjačke) aj 2 dni, niekedy aj viac (najviac bolo až 10). s amber a tých istých app, nastaveniach mi lumia ukazuje nanajvýš 1 deň a 4 hodiny
ale to musí byť čerstvo z nabíjačky
Hm, môže byť, lebo tiež nemám nainštalované aplikácie typu Bing Weather a rôzne battery statusy, ktoré by mohli byť zodpovedné za zvýšenú spotrebu energie, tiež si preto myslím, že to bude asi nejaká systémová chyba, dúfam, že len v tomto FW a že nasledujúcou aktualizáciou FW sa to zmení k lepšiemu.
No mne to tiez trochu presvecuje pri klavesach.Niako to neriesiem mam to v tom silikonovom kryte.
-
patrabus
- přispěvatel

Já silikonový obal používal asi 2 dny a dal jsem ho pryč, vadila mi horší dostupnost bočních kláves a větší tloušťka, naopak telefon nevykluzoval tolik z ruky.
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
já ho navlíkám když jedu autem. Strkám ve feldě telefon na výšku do otvoru držátka kastliku kvůli navigaci, ale když je bez obalu, při rychlejším manévru vyskočil. Se silikonem drží 
-
_miv_
- přispěvatel

aku dalsiu aktualizaciu FW mas na mysli? Podla mna nic ine novsie ako to co mas nebude. Jedine ak GDR3 + "LUNA". Apropo BING pocasie som mal pred GDR2 nainstalovany spolu s accuweather a meteosercis lite a este s Meninami tie bezali aj s live tile aktualizaciami na pozadi a nezralo to bateriu. Cize Bing mam odskusany a ten mne nezral bateriu nijak ocividne.engineer wrote:Hm, môže byť, lebo tiež nemám nainštalované aplikácie typu Bing Weather a rôzne battery statusy, ktoré by mohli byť zodpovedné za zvýšenú spotrebu energie, tiež si preto myslím, že to bude asi nejaká systémová chyba, dúfam, že len v tomto FW a že nasledujúcou aktualizáciou FW sa to zmení k lepšiemu.
Je novější update po Amberu, verzi mám v podpisu, ten mi výdrž baterky znatelně prodloužil oproti prvotnímu Amberu
-
_miv_
- přispěvatel

A aktualizoval si najprv na verziu 3047.0000.1326.2002 a nasledne opat predpokladam ze cez NSU na 3047.0000.1330.0006 ?
-
htcjirka
- smartmaniak

3047.0000.1330.0006 neexistuje,kdyby 3049.0000.1330.0006 pak ano.
dúfam, že na ten druhý amber fw cez nsu už dlho čakať nebudemePetulinek wrote:Je novější update po Amberu, verzi mám v podpisu, ten mi výdrž baterky znatelně prodloužil oproti prvotnímu Amberu
-
_miv_
- přispěvatel

Skusil som teraz pripojit Lumiu k NSU a neponuklo mi novsiu verziu FW ako tu co uz mam v telefone... Co je inak zaujimave. Pretoze ked som mal este FW pred aktualizaciulou na amber tak mi vypisovalo,ze pre telefon nie su dostupne aktualizacie...
Pardon Jirko, to je ale myslím jen detail úklep v podpisu 
Stáhl jsem si jí z webu, je to verze pro Austrálii, nechtěl jsem žádnou Vodafone, která nemá Data Sense...
Stáhl jsem si jí z webu, je to verze pro Austrálii, nechtěl jsem žádnou Vodafone, která nemá Data Sense...
-
htcjirka
- smartmaniak

Detail,ale dulezity. 
-
_miv_
- přispěvatel

A teda ktoru verziu FW uz GDR2 ste mali pred sucasnym FW GDR2?
Prvý FW v aktualzácií AMBER je ten čo mám v podpise a najnovší (druhý) je ten čo má v podpise htcjirka 
-
patrabus
- přispěvatel

Jsem zvědav, kdy ta 1330 bude k dispozici ke stažení přes NSU