To mě taky... Zjistil jsem, že kořeny pravděpodobně vedou do Německa, jelikož po updatu jsem tam měl aplikace jako Deutsche Bahn a další...Mě položka přibyla - v nastavení mobilní sítě přibylo 4G.
EDIT: A já tam mám prd...

To mě taky... Zjistil jsem, že kořeny pravděpodobně vedou do Německa, jelikož po updatu jsem tam měl aplikace jako Deutsche Bahn a další...Mě položka přibyla - v nastavení mobilní sítě přibylo 4G.

Jsem an tom stejně jako TyScaladek wrote:Nemáte někdo zkušenost s tím, že by vám po updatu přes NSU zmizela z nastavení položka? Konkrétně v nastavení datum a čas teď nemám automatickou kontrolu času podle operátora... Pokud to teda bylo tam a ne jinde, ale jinde jsem se díval taky...

Na 920 to funguje normálně, u 820 mi to taky vyhodilo z aplikaci, holt pro tuhle Nokii není apka určena.mbelas wrote:Zdravím ,
chci se zeptat , kdo má update AMBER , používá na L920 (820) pro focení aplikaci NOKIA PRO CAM - při spuštění aplikace dám ... a kliknu na ---- použít přední fotoaparát a aplikace spadne a naskočí mi domovská obrazovka - moje dlaždice. Je to chyba aplikace nebo v mém mobilu ? Dělá mi to u L820 i u L920 - tak předpokládám, že to bude chyba apky.
Díky za komenty.

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest